Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie zajebista mżawka :)Pogoda chujowa. Pada
U mnie tak średnio zawsze 3/4 populacjiLudzie. Niektórzy.

Nie będzie mnie tu obrażać kaczka bojąca się wody!w głowie![]()
A to ja sobie przypomniałem jak na studiach w mieszkaniu się kulaliśmy, potem kumpel drugiego kumpla jebnął na łóżko, a się okazało, że pod pościelą leżał jego laptop, za którego musieliśmy potem zapłacić :DDokładnie! Ileż to było domówek, gdzie nagle dywan czy kanapa robiły za matę :D U nas było zawsze na bekę wszystko, ale starcia były zawzięte. Mój jedyny Pentagram Choke jaki komuś kiedykolwiek założyłem, to właśnie na domówce zwisając na dół głową z kanapy![]()
Nie mówię tu o jakichś zupełnie obcych i nieznanych osobach. Jakbym się miał nimi przejmować to już dawno byłbym w Tworkach.U mnie tak średnio zawsze 3/4 populacji![]()
Ja teżNie mówię tu o jakichś zupełnie obcych i nieznanych osobach.

No to pomijając szczegóły możemy zbić pionę.Ja też![]()
mam to samo. Może wyjdę na szowinistę, ale baby częściej mają wyjebane na podziękowanie. Kiedyś na Obornickiej od ronda do wiaduktu (kto jechał to wie) wpuściłem 3 auta, tak się złożyło, że same baby, żadna nie podziękowała. Naprzeklinałem się od głupich cip nieco żeby agresja zeszła i bym nie obraził się na cały babski ród.Wkurwia mnie jak kogoś wpuszczę, przepuszcze na drodze, a nie dostane podziękowania awaryjnymi/migaczami. Tak po prostu
Zaczekaj do jutra-kumpel upuścił sobie 90kg sztangę i na drugi dzień górną wargę miał grubosci przedramieniaTo że spadł na moją twarz matelowy pręt i teraz moja górna warga jest bardziej spuchnięta niż warga Sashy Grey po ostrym jebańsku
Wiem, wiem. 2 lata temu dostałem w jape na dyskotece to rozerwało mi cała ware od zewnątrz i wewnątrz. Dzisiaj spadł mi cholerny pręt o wadze 25kg w to samo miejsce i znowu od środka rozerwało... Będzie się babrać tydzień czasu zapewne.Zaczekaj do jutra-kumpel upuścił sobie 90kg sztangę i na drugi dzień górną wargę miał grubosci przedramienia
Wciąż w dołku jakimś jesteś, widzę.Wszystko.
pigsy są ?Carpatair. Nie polecam. W samolocie nakurwia głośniej niż w explosion.
Wkurwiają mnie przygłupy co mają ból dupy o Halloween że ludzie chodzą z pomalowanymi ryjami się najebać. Sam nie zapierdalam ale koło chuja mi to lata, trzeba mieć na prawdę smutne życie żeby komuś to przeszkadzało.
@duubertowaWszystko.
Wkurwiają mnie przygłupy co mają ból dupy o Halloween że ludzie chodzą z pomalowanymi ryjami się najebać. Sam nie zapierdalam ale koło chuja mi to lata, trzeba mieć na prawdę smutne życie żeby komuś to przeszkadzało.
?To się wkurwiaj na fakt upierdolenia podłogi a nie na całe halloween. Chociaż jak wiedziałeś że naniesiesz to czemu butów nie zdjąłeś na wycieraczce?A mogę pohejtować jak dzieciaki przebrane z okazji Halloween upierdoliły mi całe drzwi mąką i przy okazji całą klatkę, a jak wiadomo przed wczorajszym świętem przez cały poprzedni dzień się sprzątało całe mieszkanie i klatkę, czy to czyni mnie przygłupem?
To się wkurwiaj na fakt upierdolenia podłogi a nie na całe halloween. Chociaż jak wiedziałeś że naniesiesz to czemu butów nie zdjąłeś na wycieraczce?