Co mnie wku*wia

Cierpienia młodego marasa, odcinek 342 #problemypierwszegoświata

Jestem rudy. No dobra, jestem krypto-rudy, bo mam tylko rudą brodę i ciemne włosy. Żeby być całkowitą spierdoliną genetyczną, musiałbym mieć dwa geny, które odpowiadają za rude kłaki #sciencefact Tak to mam jeden i mam tylko rudą brodę. Gdybym był bohaterem komiksu Marvela, to ten jeden brakujący gen sprawiałby, że moja broda nakurwiałaby płomieniami albo laserem. Ale nie jestem i mam tylko rudą brodę kurwa. Poza bardzo okazjonalnym szpanem <och, jak twoja broda lśni na słońcu>, mam jeszcze jeden "bonus" od jakiegoś swojego rudego przodka - cerę rudzielca.
Co to oznacza? Ano mniej więcej tyle, że po nawet delikatnej ekspozycji na słońce, spiekam się jak pierdolony kurczak wirujący 24/7 w tych obsranych budach z kurczakami z rożna.

I teraz sad story bez happyendu. Chciałem zaznać odrobiny tropików na koniec lata, więc pojechałem wczoraj z rodzinką na Kryspinów :mamed: Chłodna, mętna, mulista woda cudownie omywała i schładzała me białe jak flaga Francji ciało. Było fantastycznie. A potem wyszedłem z wody, pojechałem do domu i odkryłem, że mam nową, patriotyczną skórę - białą tam gdzie słońce nie padło, skurwysyńsko czerwoną w miejsach gdzie dotknęły mnie ożywcze promienie. Zmieniam teraz skórę jak Wojsław "Kameleon" Rysiewski.
Jebać wszechświat.

PS. Według South Parku rudzi ludzie nie mają duszy. W takim razie muszę mieć tylko połowę.
PS2 @Masu Twa broda również wygląda rdzawo, czy się mylę?
To zgól tę szczecinę

korek-do-butelek-grzybek-.jpg

Spróbuj tego.

Właśnie byłem na cięciu cesarskim, 24 lata laska, rodzice ustawieni, kasy jak miodu a ta kurwa mówi że ona nie chce tego dziecka i ona je zostawia w szpitalu. No kurwa mac, ruchac to każdy potrafi ale później odpowiedzialności nie chce nikt wziąć. Tępe Kurwy i głupie Chuje

Właśnie byłem na cięciu cesarskim, 24 lata laska, rodzice ustawieni, kasy jak miodu a ta kurwa mówi że ona nie chce tego dziecka i ona je zostawia w szpitalu. No kurwa mac, ruchac to każdy potrafi ale później odpowiedzialności nie chce nikt wziąć. Tępe Kurwy i głupie Chuje
takim to cesarke na mozgu trzeba robic

Trzeba było ją podwiązać, co by dzieci już nie miała, bo kurwa tępa dzida z niej :boystop:

Ze jestem wyjebany jak koń po westernie po wczorajszym koncercie Limp Bizkit i Rammsteina. Nie ma to jak jeść śniadanie o 13. Cieszy natomiast, że córka pierwszy raz została zostawiona z babciami sama na noc i nie marudzila, po wytlumaczeniu, że rodzice jadą na koncert.

Dwa dni szukałem opaski rehabilitacyjnej na łokieć-nie mam łapy jak strongman ale rozmiary od uniwersalnego po XL nawet nie udawały, że chcą się zapiąć. Musiałem taką wciąganą skarpetę kupić, która chuj daje:wtf2:

Kolana, a zwłaszcza jedno odmawiają mu posłuszeństwa, w tym to w gorszym stanie występuje wraz z bólem mięśnia. Diagnoza - pewnie przesilenie, bierz jakieś tabletki do końca września, jak nie przejdzie to może dostaniesz jakieś dodatkowe badania.

Wkurza mnie, że po większej ilości alko, gnębie dzieciaki( dla zabawy oczywiście, one brechtają się i mają radoche... chyba), czym wkurwiam żonę, po czym ma focha później.

Wkurza mnie, że po większej ilości alko, gnębie dzieciaki( dla zabawy oczywiście, one brechtają się i mają radoche... chyba), czym wkurwiam żonę, po czym ma focha później.
Karzesz im czytać wszystkie posty wszystkich swoich kont ?

Wkurwia mnie to, że nie mogę się dostać do lekarza nawet za hajs. W przychodni nr. 1 wizyta w terminie który już mnie nie interesuje, w przychodni nr 2 mam przyjść rano do lekarza i zapytać czy zgodzi się przyjąć odpłatnie - bo na NFZ to w ogóle nie wchodzi w grę. Weź tu się kurwa lecz w tym kraju.

Back