D
Deleted member 2903
Guest
Co się dzieję Andrzeju?Wkurwia mnie to, że leżę na łożu śmierci a lekarz mówi, że stan stabilny...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co się dzieję Andrzeju?Wkurwia mnie to, że leżę na łożu śmierci a lekarz mówi, że stan stabilny...
PrzeziębienieCo się dzieję Andrzeju?

Amerykańscy naukowcy stwierdzili niedawno, że kobieta podczas porodu odczuwa tak ogromny ból, że prawie jest w stanie zrozumieć jak czuje się przeziębiony facet.Przeziębienie![]()
Mam to samo. Trzymaj się!Wkurwia mnie to, że leżę na łożu śmierci a lekarz mówi, że stan stabilny...
To zgól tę szczecinęCierpienia młodego marasa, odcinek 342 #problemypierwszegoświata
Jestem rudy. No dobra, jestem krypto-rudy, bo mam tylko rudą brodę i ciemne włosy. Żeby być całkowitą spierdoliną genetyczną, musiałbym mieć dwa geny, które odpowiadają za rude kłaki #sciencefact Tak to mam jeden i mam tylko rudą brodę. Gdybym był bohaterem komiksu Marvela, to ten jeden brakujący gen sprawiałby, że moja broda nakurwiałaby płomieniami albo laserem. Ale nie jestem i mam tylko rudą brodę kurwa. Poza bardzo okazjonalnym szpanem <och, jak twoja broda lśni na słońcu>, mam jeszcze jeden "bonus" od jakiegoś swojego rudego przodka - cerę rudzielca.
Co to oznacza? Ano mniej więcej tyle, że po nawet delikatnej ekspozycji na słońce, spiekam się jak pierdolony kurczak wirujący 24/7 w tych obsranych budach z kurczakami z rożna.
I teraz sad story bez happyendu. Chciałem zaznać odrobiny tropików na koniec lata, więc pojechałem wczoraj z rodzinką na KryspinówChłodna, mętna, mulista woda cudownie omywała i schładzała me białe jak flaga Francji ciało. Było fantastycznie. A potem wyszedłem z wody, pojechałem do domu i odkryłem, że mam nową, patriotyczną skórę - białą tam gdzie słońce nie padło, skurwysyńsko czerwoną w miejsach gdzie dotknęły mnie ożywcze promienie. Zmieniam teraz skórę jak Wojsław "Kameleon" Rysiewski.
Jebać wszechświat.
PS. Według South Parku rudzi ludzie nie mają duszy. W takim razie muszę mieć tylko połowę.
PS2 @Masu Twa broda również wygląda rdzawo, czy się mylę?
To jest hardcore życie, to jest jak jedzenie Prince polo nad koszulkaWkurwia mnie jak jem bez koszulki, że mi okruchy wpadają do pępka![]()
takim to cesarke na mozgu trzeba robicWłaśnie byłem na cięciu cesarskim, 24 lata laska, rodzice ustawieni, kasy jak miodu a ta kurwa mówi że ona nie chce tego dziecka i ona je zostawia w szpitalu. No kurwa mac, ruchac to każdy potrafi ale później odpowiedzialności nie chce nikt wziąć. Tępe Kurwy i głupie Chuje
A matka jeszcze jej mówiła przed operacją bo stała za drzwiami że jej pomogą a ta nie i chuj bo nie będzie sobie życia marnowala, Kurwa zbolałatakim to cesarke na mozgu trzeba robic
Trzeba było ją podwiązać, co by dzieci już nie miała, bo kurwa tępa dzida z niejWłaśnie byłem na cięciu cesarskim, 24 lata laska, rodzice ustawieni, kasy jak miodu a ta kurwa mówi że ona nie chce tego dziecka i ona je zostawia w szpitalu. No kurwa mac, ruchac to każdy potrafi ale później odpowiedzialności nie chce nikt wziąć. Tępe Kurwy i głupie Chuje

A to nie jest takie proste :-D ja bym kurwe roztelepal jakbym mógłTrzeba było ją podwiązać, co by dzieci już nie miała, bo kurwa tępa dzida z niej![]()
o to to. Ja od wt sie mecze, a konca nie widacPrzeziębienie![]()
taką wciąganą skarpetę kupić
Szacunek. Musisz mieć mocną psychę. Ja bym się wstydził w czymś takim chodzić.na łokieć

Karzesz im czytać wszystkie posty wszystkich swoich kont ?Wkurza mnie, że po większej ilości alko, gnębie dzieciaki( dla zabawy oczywiście, one brechtają się i mają radoche... chyba), czym wkurwiam żonę, po czym ma focha później.
Nie. Młodego po ryju z piąchy leję. Ale lekko.Karzesz im czytać wszystkie posty wszystkich swoich kont ?
Zajeb mu jakieś kolano w parterze,Nie. Młodego po ryju z piąchy leję. Ale lekko.