user_usunięty
UFC Middleweight
Ehhhh, życieWpierdolę się w dołka jakiegoś takim życiem jakie prowadzę.
Pozdro @michi972 "samowykluczenie" czeka :D
A co się dzieje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ehhhh, życieWpierdolę się w dołka jakiegoś takim życiem jakie prowadzę.
Pozdro @michi972 "samowykluczenie" czeka :D
Nie interesuj się, idź spać lepiej :DEhhhh, życie
A co się dzieje?
To ty jesteś kimś takim?Jak ja cię rozumiemNie interesuj się, idź spać lepiej :D
Najgorsze jest, że nienawidzę być taką użalającą się nad sobą pizdą i wiem, że trzeba iść do przodu, no ale kurwa co zrobisz jak wiatr wieje kurewsko w oczy odkąd pamiętam. Czara goryczy się przelewa, michi szykuj sprzęt do samowykluczenia!

Kurwa tylko moje problemy to nie mama, która mi mówi żebym brodę zgoliłTo ty jesteś kimś takim?Jak ja cię rozumiem![]()

A to akurat najmniejsze jakie podałem, ale irytujące że o takie coś człowieka się czepiaćKurwa tylko moje problemy to nie mama, która mi mówi żebym brodę zgolił![]()
no ale kurwa co zrobisz jak wiatr wieje kurewsko w oczy odkąd pamiętam
Michi to raczej sika pod wiatr.Jak ja cię rozumiem![]()
albo jedno i drugieMichi to raczej sika pod wiatr.
Drugie? Dwójka też pod wiatr?albo jedno i drugie
Wiat w oczy wieje i sikam pod wiatrDrugie? Dwójka też pod wiatr?
Aha, nie pomyślałem.Wiat w oczy wieje i sikam pod wiatr
Bywa. Poczekaj, aż krew odplynieNie mogę zasnąć. Chuj.
Jednego budzą kosiarki, drugiego cygankiAle mnie wkurwiła pierdolona cyganka, jako że dzisiaj mam wolne to śpie sobie jak królewicz a tu mnie budzi jakieś rzępolenie na akordeonie, wychylam się patrze, zapierdala cyganka i gra. Wyszedłem na balkon, ta jeszcze mi mówi "dzień dobry" i kazałem jej wypierdalać bo normalni ludzie albo są o tej godzinie w pracy albo śpią.

Mnie budzą robotnicy na rusztowaniu. Teraz akurat coś szlifują i ciągle mam szy szy szy szy. Niestety trzeba przecierpieć... Najgorsze jest to że jak idę do pracy na 13 to mnie budzą 7-8. Muszę jakoś jeszcze spróbować pospać bo na chuj mnie wstawać o 7.Jednego budzą kosiarki, drugiego cyganki![]()
Mnie budzą robotnicy na rusztowaniu. Teraz akurat coś szlifują i ciągle mam szy szy szy szy. Niestety trzeba przecierpieć... Najgorsze jest to że jak idę do pracy na 13 to mnie budzą 7-8. Muszę jakoś jeszcze spróbować pospać bo na chuj mnie wstawać o 7.
Dużo to nie pomoże bo napierdalają młotkami i wiertłami półtora metra od mojej głowy kiedy śpię :ppróbowałeś stoperów do uszu ?
Dużo to nie pomoże bo napierdalają młotkami i wiertłami półtora metra od mojej głowy kiedy śpię :p

Nie no. Remontują kamienicę w której mieszkam. Nie będę im utrudniał, zwłaszcza że dobrze robią. Po prostu uciążliwe jest już chyba od miesiąca bycie budzonym. W weekendy też robią...no to pozostaje Ci jedynie wiatrówka i urządzenie polowania![]()
Ja bym z nią nie dyskutował, pomidory nie są teraz drogie.Ale mnie wkurwiła pierdolona cyganka, jako że dzisiaj mam wolne to śpie sobie jak królewicz a tu mnie budzi jakieś rzępolenie na akordeonie, wychylam się patrze, zapierdala cyganka i gra. Wyszedłem na balkon, ta jeszcze mi mówi "dzień dobry" i kazałem jej wypierdalać bo normalni ludzie albo są o tej godzinie w pracy albo śpią.
Chuja je zobaczymy obawiam sie.Nie wiem. Ludzie się nie znają na dobrym jedzeniu.![]()
Daj spokój. Najlepsza przekąska do piwa od wielkiego wybuchu, a te chuje tak po prostu sobie wycofują...Chuja je zobaczy obawiam sie.
Krwa jakie to było zajebiste, aż tęsknie.Daj spokój. Najlepsza przekąska do piwa od wielkiego wybuchu, a te chuje tak po prostu sobie wycofują...
Nie zamykasz okien?Ale mnie wkurwiła pierdolona cyganka, jako że dzisiaj mam wolne to śpie sobie jak królewicz a tu mnie budzi jakieś rzępolenie na akordeonie, wychylam się patrze, zapierdala cyganka i gra. Wyszedłem na balkon, ta jeszcze mi mówi "dzień dobry" i kazałem jej wypierdalać bo normalni ludzie albo są o tej godzinie w pracy albo śpią.
Chyba było uchylone jedno albo napierdalała tak, ze przez zamknięte było słychać. Wkurwiła mnie jebana jak nic. Ja może jestem przewrażliwony ale dla mnie to raczej sprawdzali które mieszkania są puste o tej godzinie i można je opierdolić. Napierdala ci taka w godzinach gdzie większość jest w pracy i obczaja kto wyjrzy na balkon nawet się wkurwić a gdzie nawet firana nie drgnie. Ostatni raz cyganów na osiedlu grających pod balkonami to widziałem może z 6 lat temu.Nie zamykasz okien?
Producenci krakersow nie potrafia docenic wiernych fanow i ekspertow, tylko ta kasa sie liczy :|Krwa jakie to było zajebiste, aż tęsknie.
Typowe 10 minut po wyjściu z biura <3Na sam koniec dnia
Jebane pastuchy namieszali z załadunkiem