Co mnie wku*wia

Ehhhh, życie
A co się dzieje?
Nie interesuj się, idź spać lepiej :D
Najgorsze jest, że nienawidzę być taką użalającą się nad sobą pizdą i wiem, że trzeba iść do przodu, no ale kurwa co zrobisz jak wiatr wieje kurewsko w oczy odkąd pamiętam. Czara goryczy się przelewa, michi szykuj sprzęt do samowykluczenia!

Nie interesuj się, idź spać lepiej :D
Najgorsze jest, że nienawidzę być taką użalającą się nad sobą pizdą i wiem, że trzeba iść do przodu, no ale kurwa co zrobisz jak wiatr wieje kurewsko w oczy odkąd pamiętam. Czara goryczy się przelewa, michi szykuj sprzęt do samowykluczenia!
To ty jesteś kimś takim?Jak ja cię rozumiem :beer:

Ale mnie wkurwiła pierdolona cyganka, jako że dzisiaj mam wolne to śpie sobie jak królewicz a tu mnie budzi jakieś rzępolenie na akordeonie, wychylam się patrze, zapierdala cyganka i gra. Wyszedłem na balkon, ta jeszcze mi mówi "dzień dobry" i kazałem jej wypierdalać bo normalni ludzie albo są o tej godzinie w pracy albo śpią.

Ale mnie wkurwiła pierdolona cyganka, jako że dzisiaj mam wolne to śpie sobie jak królewicz a tu mnie budzi jakieś rzępolenie na akordeonie, wychylam się patrze, zapierdala cyganka i gra. Wyszedłem na balkon, ta jeszcze mi mówi "dzień dobry" i kazałem jej wypierdalać bo normalni ludzie albo są o tej godzinie w pracy albo śpią.
Jednego budzą kosiarki, drugiego cyganki :mamed:

Jednego budzą kosiarki, drugiego cyganki :mamed:
Mnie budzą robotnicy na rusztowaniu. Teraz akurat coś szlifują i ciągle mam szy szy szy szy. Niestety trzeba przecierpieć... Najgorsze jest to że jak idę do pracy na 13 to mnie budzą 7-8. Muszę jakoś jeszcze spróbować pospać bo na chuj mnie wstawać o 7.

Mnie budzą robotnicy na rusztowaniu. Teraz akurat coś szlifują i ciągle mam szy szy szy szy. Niestety trzeba przecierpieć... Najgorsze jest to że jak idę do pracy na 13 to mnie budzą 7-8. Muszę jakoś jeszcze spróbować pospać bo na chuj mnie wstawać o 7.

próbowałeś stoperów do uszu ?

no to pozostaje Ci jedynie wiatrówka i urządzenie polowania :mamed:
Nie no. Remontują kamienicę w której mieszkam. Nie będę im utrudniał, zwłaszcza że dobrze robią. Po prostu uciążliwe jest już chyba od miesiąca bycie budzonym. W weekendy też robią...

Ja bym z nią nie dyskutował, pomidory nie są teraz drogie.

Sposób otwierania serka topionego. Środek obrany, we w bokach serek zostaje. Przecież to jest niepoważne.

W ogóle to gdzie się podziały Laysy chrzanowe? @mat01

Nie zamykasz okien?

Nie zamykasz okien?
Chyba było uchylone jedno albo napierdalała tak, ze przez zamknięte było słychać. Wkurwiła mnie jebana jak nic. Ja może jestem przewrażliwony ale dla mnie to raczej sprawdzali które mieszkania są puste o tej godzinie i można je opierdolić. Napierdala ci taka w godzinach gdzie większość jest w pracy i obczaja kto wyjrzy na balkon nawet się wkurwić a gdzie nawet firana nie drgnie. Ostatni raz cyganów na osiedlu grających pod balkonami to widziałem może z 6 lat temu.

Back