Co mnie wku*wia

To w sumie wkurwiają cię bardziej ukraińcy, czasowe wstrzymanie małego ruchu przygranicznego to akurat bardzo dobra decyzja.
Dobra bo?

do tej pory nikomu nie przeszkadzało a teraz co Boja sie ze im przejdzie jakis bandyta?
jak cos ktos planował to napewno wzia pod uwage to ze zniosa ruch bezwizowy i wczesniej organa by co trzeba

Dobra bo?

do tej pory nikomu nie przeszkadzało a teraz co Boja sie ze im przejdzie jakis bandyta?
jak cos ktos planował to napewno wzia pod uwage to ze zniosa ruch bezwizowy i wczesniej organa by co trzeba
No w tym sęk, że własnie tuż przed zniesieniem małego ruchu udaremniono kilka przemytów broni. Zresztą to nikogo nie powinno dziwić - czasowe kontrole na granicach to powszechna praktyka w całej strefie Schengen.

No w tym sęk, że własnie tuż przed zniesieniem małego ruchu udaremniono kilka przemytów broni. Zresztą to nikogo nie powinno dziwić - czasowe kontrole na granicach to powszechna praktyka w całej strefie Schengen.
Mowisz o tym przemycie broni gdzie gosciu nawet nie miał schowanego towaru tylko normalnie wizoł to w bagazniku? Przecie to smieszne było a oni nagle wielkie halo ze udaremnili przemyt, gdzie nawet nie było ukryte

Wszystko pojebane, celnicy strajkuja bo im cos nie pasi , teraz blokady na granicach , jak życ Kurwa, Donald jak zyć

Mowisz o tym przemycie broni gdzie gosciu nawet nie miał schowanego towaru tylko normalnie wizoł to w bagazniku? Przecie to smieszne było a oni nagle wielkie halo ze udaremnili przemyt, gdzie nawet nie było ukryte
Dla ciebie śmieszne, ale faktem jest to, że gość nakupował sprzętu i miał zamiar z tym wyjechać - tyle że uwierzył w to, że kontrolę ma też kupioną.

Do tego wcześniej zatrzymywano ciapatych na lewych dokumentach, podejrzewanych o terroryzm itd.

Ciebie to może śmieszyć.

Dla ciebie śmieszne, ale faktem jest to, że gość nakupował sprzętu i miał zamiar z tym wyjechać - tyle że uwierzył w to, że kontrolę ma też kupioną.

Do tego wcześniej zatrzymywano ciapatych na lewych dokumentach, podejrzewanych o terroryzm itd.

Ciebie to może śmieszyć.
Gdzie ty wyczytałes ze ma kupione kontrole??

Gosciu wjechał normalnie z towarem w Bagazniku, mielismy wtedy ciezarowke na przejsciu nawet wiec kierowca widział to i musiał czekac , Dla mnie to raczej było na zasadzie ze jednego złapali , a kilku innych poszło bokiem
Nie smieszy mnie to , ze przemycał , tylko smieszne jest to ze chwaliły sie wszelkie słuzby jakiego go przemytnika nie złapali a tak naprawde sam dał sie złapac

Gdy siostra przyjeżdża ze studiów akurat wtedy gdy są 3 gale, w tym ufc 200 i to przeszkadza w obejrzeniu.Jak nie będę miał gdzie obejrzeć to się powieszę

24 do 7 rano to czas kiedy typowe siostry śpią więc nie martw się będzie ok, ale czy jest typowa to rzeczywiście można dopiero po zdjęciu poznać. Czy coś.

Wkurwia mnie jebana służba zdrowia w szpitalach w Polsce. @Gienek jak to jest możliwe, że kręcę kostkę, gość na sorze zleca jedynie rtg mowi ze jest ok, gipsuje na 3 tygodnie i fajrant i tak kilka razy, a ide prywatnie do ortopedy, robie usg i sie okazuje ze nie mam 2 sprawnych wiezadel? Czy na SORze zatrudniaja jakichs gamoni?

Bo w rtg tego nie widać. A większość szpitali nie robi usg stawów od tak ma SOR bo NFZ tego nie refunduje. Więc to wina systemu a nie lekarzy czy pielęgniarek. To samo jest z robotem DaVinci chyba tak się pisze :-D. Machina do zajebistych operacji a stoi i się kurzy bo NFZ nie refunduje i chuj. @Charles Bronson

większość szpitali nie robi usg stawów od tak ma SOR bo NFZ tego nie refunduje.
I to jest prawdziwa medyczna patologia. Jak se spierdolisz cos to nie zrobia ci odpowiednich badan bo nie sa refundowane, ale jak odstoisz swoje w kolejce i dorobisz sie powiklan to ci zrobia w poradni to refundowane. Pies by to jebał.

Back