duubertowa
KSW Lightweight
Ja kiedys zapomniałem oddać 3 książek do biblioteki i wyjechałem za granice. Jak wróciłem miałem komornika na konice PL![]()
Nie no aż tak nie przegiełam z terminem xd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja kiedys zapomniałem oddać 3 książek do biblioteki i wyjechałem za granice. Jak wróciłem miałem komornika na konice PL![]()
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kr...e-na-lubelszczyznie-i-podkarpaciu,658433.htmljakie np?
To w sumie wkurwiają cię bardziej ukraińcy, czasowe wstrzymanie małego ruchu przygranicznego to akurat bardzo dobra decyzja.http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kr...e-na-lubelszczyznie-i-podkarpaciu,658433.html
Takie np
Wstrzymali Ukraincom ruch bezwizowy
A ta jebana swołocz zablokowała Granice wyjebali opony i jakis gruz
Przez to teraz kolejko jak Huj Ciezarowki staja , nic nie mozna zaplanowac
I gdzie tym kurwa dzikusom do europy ja sie pytam
Dobra bo?To w sumie wkurwiają cię bardziej ukraińcy, czasowe wstrzymanie małego ruchu przygranicznego to akurat bardzo dobra decyzja.
No w tym sęk, że własnie tuż przed zniesieniem małego ruchu udaremniono kilka przemytów broni. Zresztą to nikogo nie powinno dziwić - czasowe kontrole na granicach to powszechna praktyka w całej strefie Schengen.Dobra bo?
do tej pory nikomu nie przeszkadzało a teraz co Boja sie ze im przejdzie jakis bandyta?
jak cos ktos planował to napewno wzia pod uwage to ze zniosa ruch bezwizowy i wczesniej organa by co trzeba
Mowisz o tym przemycie broni gdzie gosciu nawet nie miał schowanego towaru tylko normalnie wizoł to w bagazniku? Przecie to smieszne było a oni nagle wielkie halo ze udaremnili przemyt, gdzie nawet nie było ukryteNo w tym sęk, że własnie tuż przed zniesieniem małego ruchu udaremniono kilka przemytów broni. Zresztą to nikogo nie powinno dziwić - czasowe kontrole na granicach to powszechna praktyka w całej strefie Schengen.
Dla ciebie śmieszne, ale faktem jest to, że gość nakupował sprzętu i miał zamiar z tym wyjechać - tyle że uwierzył w to, że kontrolę ma też kupioną.Mowisz o tym przemycie broni gdzie gosciu nawet nie miał schowanego towaru tylko normalnie wizoł to w bagazniku? Przecie to smieszne było a oni nagle wielkie halo ze udaremnili przemyt, gdzie nawet nie było ukryte
Do pierdla z nim!Mój kumpel do dzisiaj nie oddał "Jelonka Rogasia". Ma 28 lat. Ciekawe ile odsetek mu najebią![]()
Ja mialem: 16zl dla biblioteki i... 250 kosztow operacyjnych komornika...Mój kumpel do dzisiaj nie oddał "Jelonka Rogasia". Ma 28 lat. Ciekawe ile odsetek mu najebią![]()
Gdzie ty wyczytałes ze ma kupione kontrole??Dla ciebie śmieszne, ale faktem jest to, że gość nakupował sprzętu i miał zamiar z tym wyjechać - tyle że uwierzył w to, że kontrolę ma też kupioną.
Do tego wcześniej zatrzymywano ciapatych na lewych dokumentach, podejrzewanych o terroryzm itd.
Ciebie to może śmieszyć.
Fajna siorka?Poka fote.Gdy siostra przyjeżdża ze studiów akurat wtedy gdy są 3 gale, w tym ufc 200 i to przeszkadza w obejrzeniu.Jak nie będę miał gdzie obejrzeć to się powieszę
Zoba @m0nster - przemówże mu do rozumu!Jak nie będę miał gdzie obejrzeć to się powieszę
Nie no, ale UFC 200 to jest takie święto, całe życie na taki event czekałem, ale nie no już ogarnąłem mam gdzie obejrzeć xD całe szczęścieZoba @m0nster - przemówże mu do rozumu!
Że dziewica i możesz skraść jej wianoTe typiary co zapierdalają z wiankami na łbie albo tej kurwa obroży z lat 90 - o chuj im chodzi? Te obroże to słyszałem, że to czarny pas w robieniu lachy ale te wianki?
Open'er, koncert Florence, te sprawy. Generalnie szkoda strzępić ryja.Te typiary co zapierdalają z wiankami na łbie albo tej kurwa obroży z lat 90 - o chuj im chodzi? Te obroże to słyszałem, że to czarny pas w robieniu lachy ale te wianki?
No właśnie chyba nie bardzo, bo to typiary przed openerem zapierdalały po mieście i dalej zapierdalają. W sklepach też te wianki widziałem.Open'er, koncert Florence, te sprawy. Generalnie szkoda strzępić ryja.
Na co
to podstawy bedziesz mial, zarobisz se :DNo tak ale musisz mieć podstawy do tego żeby Ci to dał
I to jest prawdziwa medyczna patologia. Jak se spierdolisz cos to nie zrobia ci odpowiednich badan bo nie sa refundowane, ale jak odstoisz swoje w kolejce i dorobisz sie powiklan to ci zrobia w poradni to refundowane. Pies by to jebał.większość szpitali nie robi usg stawów od tak ma SOR bo NFZ tego nie refunduje.