Co mnie wku*wia

Pracy? Jakiej pracy? Lepiej spać do 12 i narzekać na pracujących.
Jakiej 12?9, cały rok wstawałem wcześniej, mam wolne to o co biega.Jak wymienią sprzęt chociaż, nie jestem ekspertem, ale 2 dni pod rząd w tym samym miejscu, dziwne trochę.
Dobra nie wypowiadam się już w tym temacie.Ps już od grubo przed 9 nakurwiali.Z resztą wczoraj w ogóle nie spałem

jak już mówiłem te ich kosiarki to jakieś zepsute,bo to brzmi jak utwór wielkiego muzyka przy tym ich koszeniu

Ja myślę, że oni tak specjalnie tymi zepsutymi. Żeby na złość zrobić. Tak naprawdę nie mieli tego zleconego za pieniądze.

Ja myślę, że oni tak specjalnie tymi zepsutymi. Żeby na złość zrobić. Tak naprawdę nie mieli tego zleconego za pieniądze.
No, już nie moja wina czym oni koszą a dźwięki jakieś pojebane irytują to już chyba normalne.
@mat01 skończysz się kiedyś przypierdalać
Nie przypierdalaj się do mnie w środę, bo spierdolisz sobie cały czwartek

No, już nie moja wina czym oni koszą a dźwięki jakieś pojebane irytują to już chyba normalne.
@mat01 skończysz się kiedyś przypierdalać
Nie przypierdalaj się do mnie w środę, bo spierdolisz sobie cały czwartek
Nie wiem, chyba nie skończę.

Skurwysyny nie ludzie, koszą o 12! A człowiek ma dopiero na 13 na uniwerek, jeszcze by trochę sobie poodpoczywał!

Ja tam rozumiem Michiego. Jak mi kiedyś wypadł kręgosłup to leżałem dwa tygodnie przy oknach balkonowych na pierwszym piętrze słuchając tej pięknej serenady.

Ale Michi, kurwa, ja nie mogłem wyjść z domu!

@michi972 chciałby żeby ludzie kosili metodami tradycyjnymi
970a24c9e849ed67d08bd58c88439e8d.jpg

Panowie prosty trick do mandatów - wpłacacie po dostaniu 10zl i spokój, po 3 latach się przedawnia
Ja mam 500 zł mandatu i powiedzieli mi, że mniej niż 100zł wpłaty nie przyjmują.
Dzisiaj byłem i 2 inne zaległe zapłaciłem...

Gdzie tak powiedzieli? Przecież mandat możesz zapłacić jak chcesz, nawet z konta. Powiedzieli Ci tak bo im się papierow dla 10zl przekładać nie chciało :P

Ale ten tydzień jest wesoły. Zaliczenia na studiach - owszem. Almeida przegrał na dobry początek tygodnia? Zgadza się. Ledwo mówię, bo mam infekcję dróg oddechowych? No spoko. Co robicie po odpędzeniu żula od ładnej dziewczyny? Pytacie czy wszystko w porządku, zagadujecie i korzystacie z okazji? Pewnie tak, ja na to nie wpadłem i nie wymieniając z nią ani słowa poszedłem dziarskim krokiem w swoją stronę #alphamale Boję się rano wstawać :(

Co robicie po odpędzeniu żula od ładnej dziewczyny? Pytacie czy wszystko w porządku, zagadujecie i korzystacie z okazji? Pewnie tak, ja na to nie wpadłem i nie wymieniając z nią ani słowa poszedłem dziarskim krokiem w swoją stronę #alphamale Boję się rano wstawać :(

Już Ty nie bądź taki królewicz.:lol: Jak sucz nie ma faceta to sama powinna podziękować, zaproponować kawę/loda. Jak ma chłopa to i tak odrobina kultury wymaga, aby podziękowała swojemu wybawcy. A propos. Coś wydukała czy ani be, ani me?

Już Ty nie bądź taki królewicz.:lol: Jak sucz nie ma faceta to sama powinna podziękować, zaproponować kawę/loda. Jak ma chłopa to i tak odrobina kultury wymaga, aby podziękowała swojemu wybawcy. A propos. Coś wydukała czy ani be, ani me?

Moim zdaniem @Bolt powinien zacząć rozmowę. Laska mogła być wystraszona czy coś i nie wymagalbym od niej żeby to ona była inicjatorką kontaktu

Gdzie tak powiedzieli? Przecież mandat możesz zapłacić jak chcesz, nawet z konta. Powiedzieli Ci tak bo im się papierow dla 10zl przekładać nie chciało :P
No pewnie im się nie chciało. Wpłacę im z 50zł i pierdole

Moim zdaniem @Bolt powinien zacząć rozmowę. Laska mogła być wystraszona czy coś i nie wymagalbym od niej żeby to ona była inicjatorką kontaktu

Z jednej strony fakt, a z drugiej nie ma co przesadzać. Napadnięto ją, czy po prostu jakiś żul/śmietnikowy alvaro zalecał się do niej? Nie róbmy z kobiet takich strachliwych kwiatuszków. Z opowieści moich koleżanek/znajomych wynika, że tego typu zaczepki są niezbyt przyjemne, ale na pewno bardziej irytują niż "przerażają". Swoją drogą dla ładnej dziewczyny raczej nie jest to pierwszyzna, że ktoś ją zaczepia.

Po prostu się dostawiał, ja dosyć zdecydowanie wkroczyłem, chłop się zniechęcił, a ona została w miejscu z dziwnym wyrazem na twarzy. A że ja powinienem zacząć rozmowę to w zasadzie racja, wręcz niegrzeczne z mojej strony było to, że ją tak zostawiłem. Dobre chłopaki nie majo łatwo, c'nie? #wewiur

Back