user_usunięty
UFC Middleweight
No i jeszcze zwal wszystko na mniePrzez czytanie głupot o koszeniu trawy spóźnię się do pracy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No i jeszcze zwal wszystko na mniePrzez czytanie głupot o koszeniu trawy spóźnię się do pracy.
Pracy? Jakiej pracy? Lepiej spać do 12 i narzekać na pracujących.Przez czytanie głupot o koszeniu trawy spóźnię się do pracy.
Jakiej 12?9, cały rok wstawałem wcześniej, mam wolne to o co biega.Jak wymienią sprzęt chociaż, nie jestem ekspertem, ale 2 dni pod rząd w tym samym miejscu, dziwne trochę.Pracy? Jakiej pracy? Lepiej spać do 12 i narzekać na pracujących.
Piorą pieniądze!ale 2 dni pod rząd w tym samym miejscu, dziwne trochę.
Grubo przed 9?! Kurwy nie ludzie po prostu.Jakiej 12?9, cały rok wstawałem wcześniej, mam wolne to o co biega.Jak wymienią sprzęt chociaż, nie jestem ekspertem, ale 2 dni pod rząd w tym samym miejscu, dziwne trochę.
Dobra nie wypowiadam się już w tym temacie.Ps już od grubo przed 9 nakurwiali.Z resztą wczoraj w ogóle nie spałem
jak już mówiłem te ich kosiarki to jakieś zepsute,bo to brzmi jak utwór wielkiego muzyka przy tym ich koszeniuGrubo przed 9?! Kurwy nie ludzie po prostu.
jak już mówiłem te ich kosiarki to jakieś zepsute,bo to brzmi jak utwór wielkiego muzyka przy tym ich koszeniu
No, już nie moja wina czym oni koszą a dźwięki jakieś pojebane irytują to już chyba normalne.Ja myślę, że oni tak specjalnie tymi zepsutymi. Żeby na złość zrobić. Tak naprawdę nie mieli tego zleconego za pieniądze.
Jebane gołębie. Człowiek na 7 musi wstać, a te spierdoleńce postanowiły uwić gniazdo na balkonie i od 4 dni miedzy 4 a 5 znoszą jakieś gałęzie i gruchają. Balasy.
Ja mam 500 zł mandatu i powiedzieli mi, że mniej niż 100zł wpłaty nie przyjmują.Panowie prosty trick do mandatów - wpłacacie po dostaniu 10zl i spokój, po 3 latach się przedawnia
Co robicie po odpędzeniu żula od ładnej dziewczyny? Pytacie czy wszystko w porządku, zagadujecie i korzystacie z okazji? Pewnie tak, ja na to nie wpadłem i nie wymieniając z nią ani słowa poszedłem dziarskim krokiem w swoją stronę #alphamale Boję się rano wstawać :(
Jak sucz nie ma faceta to sama powinna podziękować, zaproponować kawę/loda. Jak ma chłopa to i tak odrobina kultury wymaga, aby podziękowała swojemu wybawcy. A propos. Coś wydukała czy ani be, ani me?Już Ty nie bądź taki królewicz.Jak sucz nie ma faceta to sama powinna podziękować, zaproponować kawę/loda. Jak ma chłopa to i tak odrobina kultury wymaga, aby podziękowała swojemu wybawcy. A propos. Coś wydukała czy ani be, ani me?
No pewnie im się nie chciało. Wpłacę im z 50zł i pierdoleGdzie tak powiedzieli? Przecież mandat możesz zapłacić jak chcesz, nawet z konta. Powiedzieli Ci tak bo im się papierow dla 10zl przekładać nie chciało :P
Moim zdaniem @Bolt powinien zacząć rozmowę. Laska mogła być wystraszona czy coś i nie wymagalbym od niej żeby to ona była inicjatorką kontaktu
grubo przed 9 nakurwiali.
8:40?Ps.grubo przed 9 to nie 8:00-8:30 na pewno, ale nieważne