Co mnie wku*wia

Kurna, cały dzień mają.Kurwa kto wymyślił, że trawę się kosi o takiej porze?Do tego w jeden dzień to odrosła w chuj na pewno...
Nie wierzę. Nikt kto ma więcej niż 6 lat, nie mógł tego napisać na poważnie. A jako, że michi 6 lat nie ma na pewno, to znaczy, że jest albo upośledzony, albo trolluje hardo.

• Like
Reactions: mat
Ot kurwa co xDDD w sedno
Przenieśli się gdzieś, dopiero po kilku godzinach już tak nie hałasują, na początek musieli mój teren wybrać...
Powiedz, że tak naprawdę masz jakieś 10 lat. Wtedy jest dla Ciebie jeszcze jakaś nadzieja...

Panowie prosty trick do mandatów - wpłacacie po dostaniu 10zl i spokój, po 3 latach się przedawnia

Ile książek w życiu przeczytałeś? Plastusiowy pamiętnik się nie liczy.
Kurwa, no żebym ja zliczył- większość lektur, całą sagę pieśni lodu i ognia(gra o tron), wiedźminy, hobbit, lotr 1, Harry pottery i jeszcze jakieś tam których nie pamiętam

Kurwa, no żebym ja zliczył- większość lektur, całą sagę pieśni lodu i ognia(gra o tron), wiedźminy, hobbit, lotr 1, Harry pottery i jeszcze jakieś tam których nie pamiętam
a gomorre albo ojca chrzestnego przeczytales?

I dlatego życia nie znasz. Gdzie jakaś książka bez magii, smoków i Hermiony?

Bym wymienił jak bym przeczytał
ps. o żabach nie czytałem

Założenie tematu:
W tym temacie plujmy codziennym jadem na to co nas w danej chwili wkurwia:

No i jeszcze cię ganią za stosowanie się do tematu :joer:
dlatego u ciebie taki brak szacunku

I dlatego życia nie znasz. Gdzie jakaś książka bez magii, smoków i Hermiony?
Te lektury, ale przyznam że większość była zjebana.Gra o tron to jest soft fantasy mimo wszystko.Poza tym książki mam od tego aby oderwać się od zgiełku codzienności, a nie

Te lektury, ale przyznam że większość była zjebana.Gra o tron to jest soft fantasy mimo wszystko.Poza tym książki mam od tego aby oderwać się od zgiełku codzienności, a nie
Ty jesteś na co dzień oderwany, nie potrzebujesz do tego książek.

Back