Gaara
UFC Heavyweight
i dlatego teraz masz tylko jedno jajkoJa Cie michi rozumiem kiedyś też mi kosili o jakiejś nieludzkiej godzinie. Mieli naprawdę głośne kosiarki. Najpierw rzuciłem jajkiem, potem zwiększałem twardość argumentów aż do skutku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
i dlatego teraz masz tylko jedno jajkoJa Cie michi rozumiem kiedyś też mi kosili o jakiejś nieludzkiej godzinie. Mieli naprawdę głośne kosiarki. Najpierw rzuciłem jajkiem, potem zwiększałem twardość argumentów aż do skutku.
Nie wierzę. Nikt kto ma więcej niż 6 lat, nie mógł tego napisać na poważnie. A jako, że michi 6 lat nie ma na pewno, to znaczy, że jest albo upośledzony, albo trolluje hardo.Kurna, cały dzień mają.Kurwa kto wymyślił, że trawę się kosi o takiej porze?Do tego w jeden dzień to odrosła w chuj na pewno...
Spierdalaj, to chyba nie jest logiczne aby taką pracę robić z ranaDorośnij gościu, bo żałosny jesteś
No kurwaJa Cie michi rozumiem kiedyś też mi codziennie kosili o jakiejś nieludzkiej godzinie. Mieli naprawdę głośne kosiarki. Najpierw rzuciłem jajkiem, potem zwiększałem twardość argumentów aż do skutku.

Właśnie w logiczne jak najbardziej.Spierdalaj, to chyba nie jest logiczne aby taką pracę robić z rana
Trawę kosi się z rana by zdążyć przed słońcem w zenicie.
Nie wierzę. Nikt kto ma więcej niż 6 lat, nie mógł tego napisać na poważnie. A jako, że michi 6 lat nie ma na pewno, to znaczy, że jest albo upośledzony, albo trolluje hardo.
Jedno, ale mogę przesuwać z lewa na prawo, zależnie od potrzeb.i dlatego teraz masz tylko jedno jajko
klamiesz, nie da sie tego zrobic, probowalem od dziecka i nawet jeszcze dzisiajJedno, ale mogę przesuwać z lewa na prawo, zależnie od potrzeb.
Masz tu instrukcję postępowania:
Powiedz, że tak naprawdę masz jakieś 10 lat. Wtedy jest dla Ciebie jeszcze jakaś nadzieja...Ot kurwa co xDDD w sedno
Przenieśli się gdzieś, dopiero po kilku godzinach już tak nie hałasują, na początek musieli mój teren wybrać...
Gówno wiesz, gówno widziałeś, gówno ci powiemPowiedz, że tak naprawdę masz jakieś 10 lat. Wtedy jest dla Ciebie jeszcze jakaś nadzieja...
Ile książek w życiu przeczytałeś? Plastusiowy pamiętnik się nie liczy.Gówno wiesz, gówno widziałeś, gówno ci powiem
ps.nie mam weny
Kurwa, no żebym ja zliczył- większość lektur, całą sagę pieśni lodu i ognia(gra o tron), wiedźminy, hobbit, lotr 1, Harry pottery i jeszcze jakieś tam których nie pamiętamIle książek w życiu przeczytałeś? Plastusiowy pamiętnik się nie liczy.
a gomorre albo ojca chrzestnego przeczytales?Kurwa, no żebym ja zliczył- większość lektur, całą sagę pieśni lodu i ognia(gra o tron), wiedźminy, hobbit, lotr 1, Harry pottery i jeszcze jakieś tam których nie pamiętam
Bym wymienił jak bym przeczytała gomorre albo ojca chrzestnego przeczytales?

I dlatego życia nie znasz. Gdzie jakaś książka bez magii, smoków i Hermiony?Kurwa, no żebym ja zliczył- większość lektur, całą sagę pieśni lodu i ognia(gra o tron), wiedźminy, hobbit, lotr 1, Harry pottery i jeszcze jakieś tam których nie pamiętam
dlatego u ciebie taki brak szacunkuBym wymienił jak bym przeczytał
ps. o żabach nie czytałem
Założenie tematu:
W tym temacie plujmy codziennym jadem na to co nas w danej chwili wkurwia:
No i jeszcze cię ganią za stosowanie się do tematu![]()
Dym Konopnickiej, bo krótkieIle książek w życiu przeczytałeś?

Te lektury, ale przyznam że większość była zjebana.Gra o tron to jest soft fantasy mimo wszystko.Poza tym książki mam od tego aby oderwać się od zgiełku codzienności, a nieI dlatego życia nie znasz. Gdzie jakaś książka bez magii, smoków i Hermiony?
Jaki brak szacunku?dlatego u ciebie taki brak szacunku
Ty jesteś na co dzień oderwany, nie potrzebujesz do tego książek.Te lektury, ale przyznam że większość była zjebana.Gra o tron to jest soft fantasy mimo wszystko.Poza tym książki mam od tego aby oderwać się od zgiełku codzienności, a nie
Nie klamie, trzeba przechytrzyć mosznę, trzeba być od niej szybszym, wyższy poziom wtajemniczenia.Jedno, ale mogę przesuwać z lewa na prawo, zależnie od potrzeb.
Gówno wiesz, gówno WIDZIAŁEŚ.Ty jesteś na co dzień oderwany, nie potrzebujesz do tego książek.
Gówno wiesz, gówno WIDZIAŁEŚ.

Wkurwia mnie gdy młodzież używa wulgarnego języka![]()