mat
UFC Middleweight
Ty nie pukaj głową w mur, bo resztki mózgu wylecą.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ty nie pukaj głową w mur, bo resztki mózgu wylecą.
Pierdol się, o co znowu się ciskaszTy nie pukaj głową w mur, bo resztki mózgu wylecą.
Pierdol się, o co znowu się ciskasz
Nie ciskam się, jestem spokojny.Pierdol się, o co znowu się ciskasz
Podobno praktykanta zapomniała zdjąć starą naklejkę
I zgodnie z prawem musi sprzedać za cenę z regału.Podobno praktykanta zapomniała zdjąć starą naklejkę![]()
I zgodnie z prawem musi sprzedać za cenę z regału.

Może i musi, ale chyba raz tylko mamie uznali tak jak kupowała chleb i jej się nie zgadzała cena. Motyw z praktykantką raczej wymyślony bo już za dużo sprzedali towaru. Mam u siebie z 3 takie małe dyskonty i w każdym sprzedają za tyle ile im się podoba. Znam ludzi, którzy tam pracowali i mówili jakie są praktyki. Cena promocyjna może być na 5-10szt. danego towaru, może sobie wisieć na półce, ale na kasie wbije regularną po przekroczeniu ilości sprzedanych.I zgodnie z prawem musi sprzedać za cenę z regału.
A to już inne praktyki. Dlatego też, te śmiszne skanery co wiszą po sklepach są naszymi najlepszymi przyjaciółmi :)Cena promocyjna może być na 5-10szt. danego towaru, może sobie wisieć na półce, ale na kasie wbije regularną po przekroczeniu ilości sprzedanych.
Co to znaczy "małe dyskonty"?Może i musi, ale chyba raz tylko mamie uznali tak jak kupowała chleb i jej się nie zgadzała cena. Motyw z praktykantką raczej wymyślony bo już za dużo sprzedali towaru. Mam u siebie z 3 takie małe dyskonty i w każdym sprzedają za tyle ile im się podoba. Znam ludzi, którzy tam pracowali i mówili jakie są praktyki. Cena promocyjna może być na 5-10szt. danego towaru, może sobie wisieć na półce, ale na kasie wbije regularną po przekroczeniu ilości sprzedanych.
Wafelek, jakieś Delikatesy(kilka typów). Ni ma u mnie Lidla, czy Biedry.Co to znaczy "małe dyskonty"?
Ok, to nie są dyskonty. Dyskont to biedronka, lidl, netto. I one są cywilizowaneWafelek, jakieś Delikatesy(kilka typów). Ni ma u mnie Lidla, czy Biedry.
W Biedronkach zawsze najlepsza jest tablica korkowa przy wyjściu, na której wymienione są produkty które należy niezwłocznie zwracać, typu "jogurt z ciałem obcym", tudzież "ryba z za dużą ilością rtęci" :)I one są cywilizowane
Też się rzadko zdarza.W Biedronkach zawsze najlepsza jest tablica korkowa przy wyjściu, na której wymienione są produkty które należy niezwłocznie zwracać, typu "jogurt z ciałem obcym", tudzież "ryba z za dużą ilością rtęci" :)
Być może. Wsiowe gadanie u mnie się odzywaOk, to nie są dyskonty. Dyskont to biedronka, lidl, netto. I one są cywilizowane

Dyskont to, w teorii, sklep z niskimi cenami o ograniczonej ilości towaru. Czyli jedno mleko, jedna herbata itd. Do tego najlepiej jakby towar był sprzedawany z palet. Tyle, że takich dyskontów już u nas nie maByć może. Wsiowe gadanie u mnie się odzywa![]()
Być może, rzadko tam bywam. Zakupy robię w ... Livio :DTeż się rzadko zdarza.
Kolejna sieciówka z miasta świtalskiego?Być może, rzadko tam bywam. Zakupy robię w ... Livio :D
Kto ich tam wie.Kolejna sieciówka z miasta świtalskiego?
Ta, ale przypierdalasz się do każdego mojego postu, znów jak przypuszczam się przypierdalasz do mnie.Ta oceniasz znając z poziomu internetu.Internety kłamią, jak nie wiesz do tej pory nie mów, że wkurwiają cię głupi ludzie :)Nie ciskam się, jestem spokojny.
Żeby nie było offtopu napiszę, że wkurwiają mnie głupi ludzie.
w piotrze i pawle jest wiecej towaru niz w tych dwoch innych razem wzietych, chyba ze masz tam jakas uboga wersjeWszedłem dziś do Piotra i Pawła, a tam bida na regałach. Tego ni ma, tamtego. To już wolę w Bierze, czy jak mam w Zwyczaju w Polomarkecie się zaopatrywać
Chyba, że bankrutują i mają puste półki jak małpka expressw piotrze i pawle jest wiecej towaru niz w tych dwoch innych razem wzietych, chyba ze masz tam jakas uboga wersje
chyba tylko w swinoujsciu :D bylem 2 tygodnie temu i towaru bylo wszystko co chcialem, tylko tam najlepszy na swiecie pasztet wedzonyChyba, że bankrutują i mają puste półki jak małpka express
To jak się remiza zapali podczas dyskoteki.pasztet wedzony
Nie przypierdalam się. To z troski. I tak pewnie kiedyś zbijemy piątki przy piwku na zlocieTa, ale przypierdalasz się do każdego mojego postu, znów jak przypuszczam się przypierdalasz do mnie.Ta oceniasz znając z poziomu internetu.Internety kłamią, jak nie wiesz do tej pory nie mów, że wkurwiają cię głupi ludzie :)

Noooo i to jest zasadniczo to co chciałem przeczytać, ale o żabach czy pterodaktylach?Nie przypierdalam się. To z troski. I tak pewnie kiedyś zbijemy piątki przy piwku na zlocie
tylko przeczytaj więcej książek
TyranozaurachNoooo i to jest zasadniczo to co chciałem przeczytać, ale o żabach czy pterodaktylach?
Podobno waluś prowadzi wykłady na ten tematTyranozaurach