user_usunięty
UFC Middleweight
Byłem niedawnodo roboty nierobie, a nie wakacje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Byłem niedawnodo roboty nierobie, a nie wakacje
A próbowałeś pić wodę Zuber? Mi pomaga.Jebany refluks, który mnie budzi. Biorę leki, ale jak zjem coś po 22, czyli po II zmianie, to kurwa rano jest bandżaj jak chuj.
Do tego jebane gówno mi spływa z zatok do gardła i muszę spluwać jak 70cio letni dziadek. Jeszcze niedługo wzrośnie zapylenie pewnie i będzie mi się lało z nosa.
Na co?A próbowałeś pić wodę Zuber? Mi pomaga.
Na refluksNa co?
Ze swojej strony mogę Ci z czystym sumieniem polecić do leczenia zatok: przepłukiwanie własną uryną. Trzeba sobie kupić w aptece zestaw do przepłukiwania oczu (takie małe kubeczki) i nimi przepłukiwać najpierw uszy, następnie oczy i następnie po kolei wlewać do dziurek do nosa, z przechyloną głową do tyłu. Pokaz jak to robić jest tutaj na forum, w wątku o urynoterapii, w wykonaniu hindusa. Ja praktykuję to codziennie i nie pamiętam, kiedy byłam chora a miałam kiedyś poważne problemy z zatokami, bo uzależniłam się od kropli do nosa (miałam katar i za długo ich używałam, nie wiedząc że są uzależniające). Bez kropli nie mogłam oddychać, budziłam się w nocy bo śluzówka mi puchła, zakraplałam i dopiero mogłam usnąć (śluzówka mi sklęsła). Dopiero ktoś mi to uświadomił, bo wcześniej mi wmawiano uczulenia na różne rzeczy.
Naprawdę polecam własny mocz, bo to darmowy lek, bardzo skuteczny.

Masu co ty masz z ta woda z cytryna? To juz kolejny temat gdzie o tym czytam.Spróbuj tydzień pić codzień rano wodę z sokiem z cytryny. Tylko odstaw syf najpierw
Serio? Myślałem, że to na nerki.Na refluks
Czy ja wiem. Podobno cytrusy jeszcze gorzej wpływają na takie sprawy.Spróbuj tydzień pić codzień rano wodę z sokiem z cytryny. Tylko odstaw syf najpierw
Na nerki Jan. Zuber na wrzody, nadkwaśność etc.Serio? Myślałem, że to na nerki.
Serio? Myślałem, że to na nerki.
Czy ja wiem. Podobno cytrusy jeszcze gorzej wpływają na takie sprawy.
Wkurwia mnie moje lenistwo. Zamiast zapłacić mandat w terminie, dzisiaj zapłaciłem dwa razy tyle.

Ile ich przetrzymałeś ?![]()
= 3 stówy. Niby kwota jakaś astronomiczna nie jest ale musiałem uszczuplić budżet na imieniny mojej kobiety. Tak czy siak mam przejebane. Niczym bohater tragiczny. Nie ważne co zrobię i tak będzie po chuju.Ja kiedyś zjebałem przedłużenie oc a potem przy przeprowadzce listy w tej sprawie. Poszli dwa czy trzy kola z zaskoczenia z konta. Zamiast 1000 za oc albo 0 zl gdybym dzień po czasie nie wyslalNie wiem, ale było 140 zł, a zrobiło się 140 + odsetki + postępowanie sądowe o którym nie miałem pojęcia= 3 stówy. Niby kwota jakaś astronomiczna nie jest ale musiałem uszczuplić budżet na imieniny mojej kobiety. Tak czy siak mam przejebane. Niczym bohater tragiczny. Nie ważne co zrobię i tak będzie po chuju.
Ja kiedyś zjebałem przedłużenie oc a potem przy przeprowadzce listy w tej sprawie. Poszli dwa czy trzy kola z zaskoczenia z konta. Zamiast 1000 za oc albo 0 zl gdybym dzień po czasie nie wyslal

Znaczy, Twója kobieta nie czyta cohones?W moim przypadku o tyle dobrze, że jest to kasa którą można przeboleć

Znaczy, Twója kobieta nie czyta cohones?![]()
Co jak co, ale przy kobietach trzeba dobierać słowa. Cohones mnie rozleniwiło w tej kwestii :xTwoje IP podpowiada ciekawe rzeczy, może jeszcze przeczytaJakby to przeczytała

Twoje IP podpowiada ciekawe rzeczy, może jeszcze przeczyta![]()
A to ostatnio modne, takie czasy :)Nie strasz mnie człowieku, bo zawału przed trzydziestką dostanę...
A to ostatnio modne, takie czasy :)

Tak było kiedyś teraz... stres Cię zabije.Fajek nie palę, dużo nie piję, dragów nie tykam
Tak było kiedyś teraz... stres Cię zabije.

A masz butelkę wody? Bo inaczej nie zadziała :(Kaszpirowskim XXI wieku. Poprzez wyświetlacz telefonu próbujesz zryć mi kaszkiet.
Adavra Kadavra BencWidzę, że jesteś Kaszpirowskim XXI wieku. Poprzez wyświetlacz telefonu próbujesz zryć mi kaszkiet. Najs traj, ale nie ze mną te numery. EXPECTO PATRONUM![]()
Nie, z głębokiego źródła.Ognistej?