Co mnie wku*wia

Tak? To chodź za garaże:cool:

Dawaj

350eaf164c776495cd344b9fb17bd1ba.png

100 mandatu i 4 punkty. No ale w sumie dmuchałem po półtorej piwa i nic nie wyszło=dobra kontrola

Dziewczyna mi zaimponowała poczuciem humoru to zaraz się wycofuje... Eh kiedy człowiek się nauczy żeby nie ufać stworzeniom, które regularnie krwawią i nie mogą zdechnąć.

To jest najbardziej trafne określenie jakie slyszałam :o

• Like
Reactions: OD
Tak mnie to wkuriwa że ja pierdole. Teraz każda reklamówka to bomba.
A mnie to szczerze cieszy, może to zmieni mentalność ludzi i zamiast zapuszczać żurawia z myślą czy jest coś do zapierdolenia to będą od razu informować kogo trzeba i będą się tym zajmować. Za nierozwagę powinni dopierdalać konkretne kary. Tak wygląda to w Izraelu i jakoś tam to wszystko funkcjonuje.

Tyle, że niestety takich problemów musiałoby być więcej w innych miastach.

A mnie to szczerze cieszy, może to zmieni mentalność ludzi i zamiast zapuszczać żurawia z myślą czy jest coś do zapierdolenia to będą od razu informować kogo trzeba i będą się tym zajmować.
Ludzie są bardzo niedoinformowani i ogólnie to by wypadało zmienić. Ten pierwszy "zamach" widziałem z bliska zanim przybyły wszystkie służby i chyba tylko mi zapaliła się lampka w głowie z połączenia szybkowar i nakrętki, gapiowie nie kumali w ogóle o co chodzi. Wsiadam do innego autobusu i każdy w słuchawkach z łbem w telefonie. Mógłbyś wnieść 3 tony trotylu i nikt by nie zauważył. Ale wkurwiają mnie te alarmy, miałem jechać na park pobiegać, ale nie ma co, idę z buta.

Back