HubiSSJ3
UFC Heavyweight
Najebani studenci, trzeźwi studenci, po prostu studenci.
Strzelałbym.
Tak? To chodź za garaże

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najebani studenci, trzeźwi studenci, po prostu studenci.
Strzelałbym.

Dawaj
![]()

Wszystko mnie wkurwia. WSZYSTKO.
Wszystko mnie wkurwia. WSZYSTKO.

Dammmmn girl!W kobiecym świecie to ma nawet swoją nazwę :) okres![]()
Dammmmn girl!
Pięknie pojechała. Zgarnęła jubileuszowy post w temacie. Respect @duubertowaNo co ? taka prawda ! Ale to w kobiecym w męskim to nie wiem :D
Pięknie pojechała
No co ? taka prawda ! Ale to w kobiecym w męskim to nie wiem :D
widziałaś ostatnie wywiady? Drugi trymestr!
Znam się na tymNie wiem, dlaczego tak myślisz ;)
Hohoho ale jestem smieszna. Dzieki za info.W kobiecym świecie to ma nawet swoją nazwę :) okres![]()
Hohoho ale jestem smieszna. Dzieki za info.
PussyChciałam sprostować, że to nie był żaden pojazd.
The truth is an offence, but not a sin!Chciałam sprostować, że to nie był żaden pojazd.
Maj boj!The truth is an offence, but not a sin!
Piękne czasy.Maj boj!
A pamiętasz jak nie chciałeś zdawać międzynarodowej matury? A tatuś powtarzał, że i angielski kiedyś się przyda :)
Masz lajka, Mateo Ci wybaczy ;)Chciałam sprostować, że to nie był żaden pojazd.

Jakiej matury - przecież ja jestem w pierwszej gimnazjumMaj boj!
A pamiętasz jak nie chciałeś zdawać międzynarodowej matury? A tatuś powtarzał, że i angielski kiedyś się przyda :)

oho, chyba szykuje się pierwsza solówka w redakcjiHohoho ale jestem smieszna. Dzieki za info.

Dziewczyna mi zaimponowała poczuciem humoru to zaraz się wycofuje... Eh kiedy człowiek się nauczy żeby nie ufać stworzeniom, które regularnie krwawią i nie mogą zdechnąć.
A mnie to szczerze cieszy, może to zmieni mentalność ludzi i zamiast zapuszczać żurawia z myślą czy jest coś do zapierdolenia to będą od razu informować kogo trzeba i będą się tym zajmować. Za nierozwagę powinni dopierdalać konkretne kary. Tak wygląda to w Izraelu i jakoś tam to wszystko funkcjonuje.Tak mnie to wkuriwa że ja pierdole. Teraz każda reklamówka to bomba.
Ludzie są bardzo niedoinformowani i ogólnie to by wypadało zmienić. Ten pierwszy "zamach" widziałem z bliska zanim przybyły wszystkie służby i chyba tylko mi zapaliła się lampka w głowie z połączenia szybkowar i nakrętki, gapiowie nie kumali w ogóle o co chodzi. Wsiadam do innego autobusu i każdy w słuchawkach z łbem w telefonie. Mógłbyś wnieść 3 tony trotylu i nikt by nie zauważył. Ale wkurwiają mnie te alarmy, miałem jechać na park pobiegać, ale nie ma co, idę z buta.A mnie to szczerze cieszy, może to zmieni mentalność ludzi i zamiast zapuszczać żurawia z myślą czy jest coś do zapierdolenia to będą od razu informować kogo trzeba i będą się tym zajmować.