Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Żryj tam co dali, a nie pierdol.Impreza w podrzędnej krzeszowickiej restauracji, żarcie w stylu "devolaie ala makro cash & carry", disco polo na keyboardzie i szopka z wierszami na temat solenizantki w wykonaniu wannabe aktora z trudnych spraw. Ja dupce zabijcie mnie
Jade na 20. Jadłem to "menu" tydzień temu na komunii-wystarczyŻryj tam co dali, a nie pierdol.
Jak mówimy o wierceniu to właśnie jakiś sąsiad postanowił na wieczór zagrać wiertarkowy koncert :3
Stwierdził pewnie, że skoro dzisiaj jest piątek to nikomu to nie będzie przeszkadzało jak trochę ponakurwia. Ja w ramach zemsty kupię chyba jakąś używaną perkusję i będę codziennie od 6.00 dawał koncerty skurwielowi zza ściany.
Ja w ramach zemsty kupię chyba jakąś używaną perkusję i będę codziennie od 6.00 dawał koncerty skurwielowi zza ściany

Przed zakupem u nie znanego sprzedawcy radze dobrze przyjrzeć się komentarza ,one dużo powiedzą. W tej branży jest pełno zjebów i lubią lecieć w ujja.Zamowilem odzywke ze sklepu internetowego ponad 2 tygodnie temu i dalej jej nie dostalem. Najpierw zjebala firma z odzywkami (supple4less), a teraz jeszcze firma dostawcza (ParcelForce) przyciela w chuja. Jeszcze musialem wisiec ponad pol godziny na telefonie i tlumaczyc sie 5 roznym osobom z problemu zanim w koncu trafil sie ktos w miare ogarniety i znalazl moja paczke. I jeszcze nawet nie zdaze juz potrenowac
Obiecano mi dostawe na poniedzialek (23.05. - zamowiona 03.05.) Kurwa, zobaczymy...
Czyli jak ktos rano wierci to chujowo, jak wieczorem to tez chujowo. To kiedy ma to robic?

Dzisiaj dostałem propozycję wyjazdu do Glasgow za duży hajs. Odrzuciłem.@Orest foty devolaja nie zrobiłem ale dostałem tą samą porcję co tydzień temu: devolaj, sztuka mi3sa w sosie, cztery ziemniaczki i pięć kulek z ziemniaka. Uwielbiam taką powtarzalność :D
A, gość z twojej branży przyjechał jakimś BMW za 3-4 stówy-chyba powinieneś iść na swoje;)
Sek w tym, ze za pierwszym razem nie bylo zadnych problemow. Paczka doszla w dwa dni bez zadnych perturbacji. Glownie to jest przyczyna mojego wkurwienia bo myslalem, ze znalazlem fajny sklep a tu o...Przed zakupem u nie znanego sprzedawcy radze dobrze przyjrzeć się komentarza ,one dużo powiedzą. W tej branży jest pełno zjebów i lubią lecieć w ujja.
Ostatnio jechałem przez Wrocław zatrzymałem sie na żarciu a obok był sklep z odżywkami "Triceps.pl" kupiłem Gold ,obsługiwał mnie spuchlak nadmuchany wodą tłuszczem i Omnadrenem , łysy ,rudy z grubym srebrnym łańcuszkiem. Ale burak , robił mi łaske że mnie obsługuje i nawet mi nie odpowiadał taki był ważny.
Jak dobrze jest miec bardzo tani sklep naziemny. Jade biore place i po problemie, a czesto wychodzi mi taniej niz z netaSek w tym, ze za pierwszym razem nie bylo zadnych problemow. Paczka doszla w dwa dni bez zadnych perturbacji. Glownie to jest przyczyna mojego wkurwienia bo myslalem, ze znalazlem fajny sklep a tu o...
Czasem zdarzyło mi się rozkminiać jak to jest po śmierci. Co się wtedy czuje itd. To znaczy, pewnie nic się nie czuje, ale co potem? Tak idziesz spać i tyle? Na wieczność? Niestety nie doszedłem do żadnych wniosków i na tym zazwyczaj kończą się moje rozważania.Macie czasem taką rozkminę o ludzkim istnieniu? Teraz to mi się łatwo piszę, ale czasem mam tak, że się za bardzo nad tym zastanowię, jak to np moi dziadkowie kiedyś też mieli po 20 lat, myśleli że przed nimi wieczność, dorobili się dzieci, potem wnuków i w końcu zamknęli oczy, świadomość, co dalej. Jak za dużo nad tym rozkminiam to wpadam trochę w paniczny lęk przed tym wszystkim.
Czyli potrzebny Ci reset, pakuj się w pociąg i przyjeżdżaj 27 do Krakowa, to coś zaradzimy.Macie czasem taką rozkminę o ludzkim istnieniu? Teraz to mi się łatwo piszę, ale czasem mam tak, że się za bardzo nad tym zastanowię, jak to np moi dziadkowie kiedyś też mieli po 20 lat, myśleli że przed nimi wieczność, dorobili się dzieci, potem wnuków i w końcu zamknęli oczy, świadomość, co dalej. Jak za dużo nad tym rozkminiam to wpadam trochę w paniczny lęk przed tym wszystkim.
Za dużo czasu na tej cieciówce przed TescoMacie czasem taką rozkminę o ludzkim istnieniu? Teraz to mi się łatwo piszę, ale czasem mam tak, że się za bardzo nad tym zastanowię, jak to np moi dziadkowie kiedyś też mieli po 20 lat, myśleli że przed nimi wieczność, dorobili się dzieci, potem wnuków i w końcu zamknęli oczy, świadomość, co dalej. Jak za dużo nad tym rozkminiam to wpadam trochę w paniczny lęk przed tym wszystkim.
?Wkurwia mnie najebane bydło na galach mma.
Najczesciej w koszulkach pitbulla co nie ?Mnie bardziej wkurwia bydło wracające z barów po każdym KSW. Fighter mode : ON bo sie najebaeeem i kurwaaa też potrafieeeebsjll sie napierdlaać...no ho kurwa huju kurwa eeeee
Najczesciej w koszulkach pitbulla co nie ?
Mnie bardziej wkurwia bydło wracające z barów po każdym KSW. Fighter mode : ON bo sie najebaeeem i kurwaaa też potrafieeeebsjll sie napierdlaać...no ho kurwa huju kurwa eeeee

Dlatego Kraków zawsze i wszędzie koszula i sweter.

http://mrvintage.pl/2014/10/czy-sweter-moze-zastapic-marynarke.html Pozdro ingorancie!Ja chłopak z prowincji. Polska B i te sprawy. U mnie takich elegantów nie ma![]()