Co mnie wku*wia

Dobra, temat trochę ogarnięty, więc mam wstępny zarys Kawalerskiego @MMAkłowicz

Po pierwsze: trochę lipa ale wicie rozumiecie-Kraków. Była zrzuta, za dobrze nie poszło, mamy w sumie 19, 56 PLN. 15 PLN rzucił @Wewiur bo mu powiedziałem, że na tacę zbieramy.

Co do atrakcji to każdą będzie zapowiadał swoim tubalnym głosem @Comber , @jurasmma odpada bo chciał prawdziwe piniądze. Żyd

Logistyke ogarnie nam najlepszy fachowiec tj. @Born2kill , wiadomo, że on z łatwością ogarnie dojazdy, noclegi itp.

Karlica niestety nie umi na keyboardzie. Zastąpi ją @Matszo92 , przebierze się w zielony kubraczek, kapelusik, weźmie garniec złota i będzie striptizerkom za stringi wciskał. No właśnie, striptizerki. Nie znalazłem takich za 19,56 PLN ale rozmawiałem z @defthomas dorzuci kilka punktów do umowy @duubertowa i będzie taki szoł jakiego @Perfumiarz nie widział. Dziewczyna mówi, że warunki ma, a stulejarze czego nie zobaczą to sobie dowyobrażają.
Ochronę kontrwywiadowczą zapewni nam @TYTUS dla niepoznaki przebrany za białego misia z Krupówek(w kominiarce)-można robić zdjęcia na pamiątkę-koszt 100PLN do krakowskiej kasy SKOK (Spółdzielcza Kiesa Oszczędnych Krakusów)
Szukałem atrakcji i wykład z podstaw treningu MMA przeprowadzi @Chmura , z budowy mostów i kładek @Orest a szkolenie NLP z podrywu @Perfumiarz

Całość transmitowana na żywo na Omegle przez @mahonek

Alkohol we własnym zakresie z 30% prowizją dla SKOK

#TWÓJRUCH
To jest jak wygrana w Lotto , bierę !
Ja bym radził ostrożność.

Ja też radzę raczej wstrzemięźliwość w temacie. O ile dobrze ogarniam prehistorię, to jak ostatnio Andrzej z dziewczyną się umówił, to Tsubasa wyjebał się na rowerze.
http://cohones.mmarocks.pl/threads/hyde-park.6044/page-2150#post-785972

Przed walką Marcina pojedynek w wadze koguciej w ktrorym jeden z zawodników ma 149 cm wzrostu. Tak, w świetle nauki choruje na karłowatość.
@MMAkłowicz - musi być karlica? A karzeł? :DC:

Last edited:
@MysticBęben no co Ci mam powiedzieć,musi być!Niedaleko mnie mieszka karzeł więc kilka razy w tygodniu go widzę dlatego musi to być coś nowego.Swoją drogą ten karzeł to pierdolony mały zbok - ale zabawny.
Naprawdę będzie ciężko... Może zamówimy laski regular size, a Tobie po prostu w ramach prezentu na kawalerski załatwi się parę giga filmów z karlicami do fap folderu?

@Charles Bronson @Comber nawet w tym artykule jest napisane cos takiego "Młody mężczyzna miał przy sobie woreczek z jakąś substancją. Biegli orzekli, iż były to dopalacze."

1247785730_by_Paulie_600.jpg

Dobra, temat trochę ogarnięty, więc mam wstępny zarys Kawalerskiego @MMAkłowicz

Po pierwsze: trochę lipa ale wicie rozumiecie-Kraków. Była zrzuta, za dobrze nie poszło, mamy w sumie 19, 56 PLN. 15 PLN rzucił @Wewiur bo mu powiedziałem, że na tacę zbieramy.

Co do atrakcji to każdą będzie zapowiadał swoim tubalnym głosem @Comber , @jurasmma odpada bo chciał prawdziwe piniądze. Żyd

Logistyke ogarnie nam najlepszy fachowiec tj. @Born2kill , wiadomo, że on z łatwością ogarnie dojazdy, noclegi itp.

Karlica niestety nie umi na keyboardzie. Zastąpi ją @Matszo92 , przebierze się w zielony kubraczek, kapelusik, weźmie garniec złota i będzie striptizerkom za stringi wciskał. No właśnie, striptizerki. Nie znalazłem takich za 19,56 PLN ale rozmawiałem z @defthomas dorzuci kilka punktów do umowy @duubertowa i będzie taki szoł jakiego @Perfumiarz nie widział. Dziewczyna mówi, że warunki ma, a stulejarze czego nie zobaczą to sobie dowyobrażają.
Ochronę kontrwywiadowczą zapewni nam @TYTUS dla niepoznaki przebrany za białego misia z Krupówek(w kominiarce)-można robić zdjęcia na pamiątkę-koszt 100PLN do krakowskiej kasy SKOK (Spółdzielcza Kiesa Oszczędnych Krakusów)
Szukałem atrakcji i wykład z podstaw treningu MMA przeprowadzi @Chmura , z budowy mostów i kładek @Orest a szkolenie NLP z podrywu @Perfumiarz

Całość transmitowana na żywo na Omegle przez @mahonek

Alkohol we własnym zakresie z 30% prowizją dla SKOK

Jebłem :kaczy::applause::lizoremotmaly2::mamed:

Zawias mnie nakurwia, że coś czuję że nawet Bedorf jak by mnie jebnął, to bym pewnie padł z bólu.
To mnie wkurwia

Back