MysticBęben
UFC Featherweight
Zalecam spacer także w parku... A jak prewencyjnie zatrzymają Cię, bo wezmą za uciekającego bombera? Sebiksy się ujmą za Tobą dopiero po fakciemiałem jechać na park pobiegać, ale nie ma co, idę z buta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zalecam spacer także w parku... A jak prewencyjnie zatrzymają Cię, bo wezmą za uciekającego bombera? Sebiksy się ujmą za Tobą dopiero po fakciemiałem jechać na park pobiegać, ale nie ma co, idę z buta
Mnie nie cieszy, że kolejny raz centrum sparaliżowane. Komunikacja objazdy, fury w korkach. Jak się znajdzie więcej psycholi/kawalarzy to codziennie będzie alarm w miejscu gdzie są węzły komunikacyjne. Mam znajomego który odbiera te telefony alarmowe i mówił że już zjeby dzwoniły że chca 30kg złota albo będą wysadzać bomby itdA mnie to szczerze cieszy, może to zmieni mentalność ludzi i zamiast zapuszczać żurawia z myślą czy jest coś do zapierdolenia to będą od razu informować kogo trzeba i będą się tym zajmować. Za nierozwagę powinni dopierdalać konkretne kary. Tak wygląda to w Izraelu i jakoś tam to wszystko funkcjonuje.
Tyle, że niestety takich problemów musiałoby być więcej w innych miastach.
A właśnie jeśli przy temacie powrotów z roboty i wkurwiania się to wkurwia mnie to, że jadę rano do pracy 45min, wracam jakieś 1,5h, chyba, że jakiś ziomek jedzie akurat autem to 20min i jestem w domu. To dopiero idzie się wkurwić.No to na pewno. Tylko strasznie to utrudnia życie. Wychodzę z roboty i już wiem że muszę tyrać z buta.
Jak nie ma bomby to mi 15 minut wystarczy :p Jak wszędzie zamachy to godzinka.A właśnie jeśli przy temacie powrotów z roboty i wkurwiania się to wkurwia mnie to, że jadę rano do pracy 45min, wracam jakieś 1,5h, chyba, że jakiś ziomek jedzie akurat autem to 20min i jestem w domu. To dopiero idzie się wkurwić.
od wbijania teścia na pewnoKierwa, prawy bark boli jak ruszam ręką.
a zawias?Kierwa, prawy bark boli jak ruszam ręką.
#karmazaborowika
![]()
Prawą czy lewą?Kierwa, prawy bark boli jak ruszam ręką.
#karmazaborowika
![]()
MuraS WszechmogącyZaciągam roletkę przy biurku - słońce zachodzi, podnoszę - słońce wychodzi. Noż kurwa

Cytryna z wodąOd kilku dni męczy mnie zgaga, zazwyczaj pod wieczór. Wkurwiające
No takich sposobów to bym się nie spodziewał. Cytrusy już same w sobie mogą powodować zgagę, a Ty koledze jeszcze cytrynę rekomendujesz :pCytryna z wodą
Woda z cytryną zwalcza zgagę w 99% przypadków. Serio serioNo takich sposobów to bym się nie spodziewał. Cytrusy już same w sobie mogą powodować zgagę, a Ty koledze jeszcze cytrynę rekomendujesz :p
Gdyż...Poddam w wątpliwość tę teorię.![]()
...polskie służby nie raz udowadniały,że obca im nauka i wyciaganie wniosków.Gdyż...
Aha ok...polskie służby nie raz udowadniały,że obca im nauka i wyciaganie wniosków.

do roboty nierobie, a nie wakacjeMa człowiek wakacje i się go czepiają, że śpi do której chce no ja nie wiem o co biega
Mama Cie krzywdzi? Dzwonimy do opieki socjalnej?Ma człowiek wakacje i się go czepiają, że śpi do której chce no ja nie wiem o co biega