Co mnie wku*wia

@Mateusz Smoter przykre ale Polakowi czołg musi wjechać w ścianę i zakłócić oglądanie telewizji, żeby otworzył oczy.

Ja jestem pewien, że 3/4 ludzi w Warszawie, Krakowie czy Gdańsku to nie słyszało o tej sytuacji z Wrocławia

A mnie to szczerze cieszy, może to zmieni mentalność ludzi i zamiast zapuszczać żurawia z myślą czy jest coś do zapierdolenia to będą od razu informować kogo trzeba i będą się tym zajmować. Za nierozwagę powinni dopierdalać konkretne kary. Tak wygląda to w Izraelu i jakoś tam to wszystko funkcjonuje.

Tyle, że niestety takich problemów musiałoby być więcej w innych miastach.
Mnie nie cieszy, że kolejny raz centrum sparaliżowane. Komunikacja objazdy, fury w korkach. Jak się znajdzie więcej psycholi/kawalarzy to codziennie będzie alarm w miejscu gdzie są węzły komunikacyjne. Mam znajomego który odbiera te telefony alarmowe i mówił że już zjeby dzwoniły że chca 30kg złota albo będą wysadzać bomby itd

@cRe nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło - masz tę gwarancję, że przypadku realnego zagrożenia służby będą wiedziały co mają robić
No to na pewno. Tylko strasznie to utrudnia życie. Wychodzę z roboty i już wiem że muszę tyrać z buta.

No to na pewno. Tylko strasznie to utrudnia życie. Wychodzę z roboty i już wiem że muszę tyrać z buta.
A właśnie jeśli przy temacie powrotów z roboty i wkurwiania się to wkurwia mnie to, że jadę rano do pracy 45min, wracam jakieś 1,5h, chyba, że jakiś ziomek jedzie akurat autem to 20min i jestem w domu. To dopiero idzie się wkurwić.

A właśnie jeśli przy temacie powrotów z roboty i wkurwiania się to wkurwia mnie to, że jadę rano do pracy 45min, wracam jakieś 1,5h, chyba, że jakiś ziomek jedzie akurat autem to 20min i jestem w domu. To dopiero idzie się wkurwić.
Jak nie ma bomby to mi 15 minut wystarczy :p Jak wszędzie zamachy to godzinka.

Wylęgarnia Januszy na allegro czy olx. Kłócić się o 5zł potrafią, chociaż sztuka nówka i tak jest nieco niższa od ceny rynkowej :facepalm:

Wgl było za dużo stresów na ostatnie dni.

No takich sposobów to bym się nie spodziewał. Cytrusy już same w sobie mogą powodować zgagę, a Ty koledze jeszcze cytrynę rekomendujesz :p
Woda z cytryną zwalcza zgagę w 99% przypadków. Serio serio

Wystarczy zmienić dietę. Mało ostrego i przetworzonego. Jak ja odstawiłem energetyki to problem zgagi sam zniknął.

Back