Co mnie wku*wia

Wracam szybko z roboty żeby zdążyć na 2 połowę LM a tu kurwa jakaś aktualizacja oprogramowania i nie mogę nic oglądać. Jebane kutasiarze.

Służba zdrowia. Człowiek bierze wolne, żeby załatwić coś u lekarza dla ojca, a tu tylko jeden możliwy "pan doktur" bo reszta urlopy/L4 i jeszcze okazuje się chujem do kwadratu i mówi, że on nie pomoże w sumie "bo nie". Krew człowieka zalewa. Dodatkowo powrót bólu w kręgosłupie na, który lekarze reagują w stylu: No w sumie to nie wiadomo co to jest..

Pierdolone UPC. Dzisiaj cały dzień albo nie ma internetu, albo muli tak, że google otwiera się 15 minut. Co najlepsze, na pasku zadań pokazuje mi, że internet cały czas jest.

Od soboty nakurwia mnie prawy bark, podejrzewam, że to od pompek na poręczach, które robiłem w piątek...oby to nie było nic poważnego i za pare dni było wszystko ok...

Jakiś gość dodaje posty scamerskie w grupie fejsbukowej kierunku na którym także studiuję. Non stop coś wygrał, nauczył się mongolskiego w 2 dni, ma zajebiste kupony. No kurwa, on robi teraz mgr, przyszłość polskiego narodu, ponad 500 znajomych na fb, dziewczyna od jakiegoś czasu, a jest debilem:o o: Tykająca bomba zjebania niedługo wybuchnie:bomb: Ale żeby nie było, że tylko on tak robi, w chuj znajomych tak robi, choć mam ich kurwa z 20:facepalm: Zawsze ktoś zajebie tablicę. Czekasz na zajebiście ważne wiadomości, bo po to mam fb, a tu scam:wall:

Jakiś gość dodaje posty scamerskie w grupie fejsbukowej kierunku na którym także studiuję. Non stop coś wygrał, nauczył się mongolskiego w 2 dni, ma zajebiste kupony. No kurwa, on robi teraz mgr, przyszłość polskiego narodu, ponad 500 znajomych na fb, dziewczyna od jakiegoś czasu, a jest debilem:o o: Tykająca bomba zjebania niedługo wybuchnie:bomb: Ale żeby nie było, że tylko on tak robi, w chuj znajomych tak robi, choć mam ich kurwa z 20:facepalm: Zawsze ktoś zajebie tablicę. Czekasz na zajebiście ważne wiadomości, bo po to mam fb, a tu scam:wall:
U mnie ktoś dzisiaj reklamował Smalczyk Roślinny. Więcej tego pedau nie zrobi!

W ogóle da się jakoś ustawić na facebooku, żeby nie było widać postów znajomych znajomych, na zasadzie, że np. mój znajomy coś polubił? Przestałem obserwować paru znajomych, którzy mi najbardziej tablice spamowali i przez jaki czas było ok. Ale teraz wyświetlają mi się głównie posty stron których polubiłem oraz jakichś nołnejmów którzy są znajomymi znajomych. Wkurwia to strasznie. Wyjebie tego facebooka wkrótce chyba.

W ogóle da się jakoś ustawić na facebooku, żeby nie było widać postów znajomych znajomych, na zasadzie, że np. mój znajomy coś polubił? Przestałem obserwować paru znajomych, którzy mi najbardziej tablice spamowali i przez jaki czas było ok. Ale teraz wyświetlają mi się głównie posty stron których polubiłem oraz jakichś nołnejmów którzy są znajomymi znajomych. Wkurwia to strasznie. Wyjebie tego facebooka wkrótce chyba.
Mam to samo. Teraz w ogóle się z fb nie da korzystać, same śmieci

Sąsiad mnie wkurwia. Wierci jebany i wierci w tych ścianach. Stuka i wierci na zmianę. Ja wszystko rozumiem, remont to remont musi być głośno, ale kurwa od września?? Przecież kadłubek by szybciej mieszkanie wyremontował.

Kolega po 8 godzinach programowania w firmie. Wraca do domu i łapie dodatkowe fuchy i...dalej programuje ;)

No spoko. Tyle, że ja nie jestem programistą.

Może się źle za to zabrałem, ponieważ przeglądam strony typu pracuj.pl, a tam takich ofert nie ma. Najłatwiej by bylo chyba załapać się do jakiegoś Maca, lub gdzieś na sluchawie, ale nie chce, bo wiem z czym to się wiąże.

Back