Co mnie wku*wia

No spoko. Tyle, że ja nie jestem programistą.

Może się źle za to zabrałem, ponieważ przeglądam strony typu pracuj.pl, a tam takich ofert nie ma. Najłatwiej by bylo chyba załapać się do jakiegoś Maca, lub gdzieś na sluchawie, ale nie chce, bo wiem z czym to się wiąże.
Dużo tego typu ofert jest na gumtree.pl

Najłatwiej by bylo chyba załapać się do jakiegoś Maca, lub gdzieś na sluchawie, ale nie chce, bo wiem z czym to się wiąże.
Że przyszedłeś na chwilę, a teraz mówią do ciebie Panie Dyrektorze? :lol:
Na OLX też można poszukać.

Wku*wia mnie, że stałem się uzależnionym od cohones spamerem...
Dwa albo trzy dni temu miałem 994 posty i mówiłem sobie - post numer 1000 zostawiam na podsumowanie zlotu po powrocie do domu.
A tu raptem:
spamer.jpg

:lol::wall:

Jadę na 22 odebrać żonę i myślę "opierdoliłbym jakąś orientalną zupę" a tu chuj-wszystko zamknięte.

Ranking pound-for-pound UFC - patrze i oczom nie wierzę ... cały ten ranking to jedno wielkie KURWA MAĆ i jedno pytanie Co ten ranking kurwa przedstawia?

Istnieje jakis klucz wg którego przydziela się komuś pozycję w tym rankingu? Czy jak se Pan Mietek bhpowiec kliknie w tym tygodniu to tak jest ?

Ranking pound-for-pound UFC - patrze i oczom nie wierzę ... cały ten ranking to jedno wielkie KURWA MAĆ i jedno pytanie Co ten ranking kurwa przedstawia?

Istnieje jakis klucz wg którego przydziela się komuś pozycję w tym rankingu? Czy jak se Pan Mietek bhpowiec kliknie w tym tygodniu to tak jest ?
Każdy dziennikarz może sam ustawić swoją kolejnsc i potem się zlicza głosy wszystkich uprawnionych.

Każdy dziennikarz może sam ustawić swoją kolejnsc i potem się zlicza głosy wszystkich uprawnionych.
Poważnie? Olejnik? Lis? A to już rozumiem ;) :P

A tak na powaznie to dla mnie niesamowite ... hierarchia w tym rankingu.

Poważnie? Olejnik? Lis? A to już rozumiem ;) :P

A tak na powaznie to dla mnie niesamowite ... hierarchia w tym rankingu.
http://uk.ufc.com/rankings

pod dużym napisem UFC FIGHTER RANKINGS masz rozwijaną listę gdzie możesz podglądnąć głosy dziennikarzy. Kiedyś było ich więcej więc nie wiem czy teraz okroili liczbę, czy po prostu nie ma podglądu na wszystkich.

Kupiłem poduszkę ortopedyczną, robię fizjoterapię a kark nadal nadupca i dzisiaj znowu się nasiliło. Oczywiście po treningu pleców=durne maszyny. Nie mogę nawet sprawdzić czy coś z lewej nie jedzie :boystop:

@Masu to są jakieś stare problemy z karkiem czy coś nowego?
Nowe, tzn miałem kilka razy uszkodzony kark na rugby bo nieprzygotowany zacząłem grać w młynie, ale potem nic się nie działo. Problem w tym, że w końcu mogę regularnie ćwiczyć i przez to, że jeszcze jestem pospinany to się uszkadzam. A ten cholerny kark(szyja) to jedyna rzecz jakiej się przed treningiem nie da zrolować na wałku. Za to jest lans na saunie-ma piękną kompozycję z kinesio tapesTęcza

O właśnie,już kiedyś się zastanawiałem.Jakie działanie mają te taśmy?Rzeczywiście coś dają?
Tak, żadna magia. Fajnie odciążają mięśnie-bez taśm to bym chyba w ogóle nie spał teraz. Jak ktoś wie jak ich używać to potrafią cuda zdziałać: miałem ostatnio problem z powłóczeniem prawej nogi(początek rehabilitacji) po prostu przód uda mi się spinał. Strasznie nieprzyjemne jak łazisz z kobietą po galerii. Zgłosiłem fizjoterapeucie, zbadał i lekko podciągając przykleił mi taśmę o górnej części brzucha w kierunku pachwiny-jak ręką odjął. Kark żeby odciążyć do końca obkleił w sposób na który bym w życiu nie wpadł.

Nowe, tzn miałem kilka razy uszkodzony kark na rugby bo nieprzygotowany zacząłem grać w młynie, ale potem nic się nie działo. Problem w tym, że w końcu mogę regularnie ćwiczyć i przez to, że jeszcze jestem pospinany to się uszkadzam. A ten cholerny kark(szyja) to jedyna rzecz jakiej się przed treningiem nie da zrolować na wałku. Za to jest lans na saunie-ma piękną kompozycję z kinesio tapesTęcza
A próbowałeś "wałkować" szyję piłką. Zwykła piłeczka tenisowa (albo coś w ten deseń), opierasz się o ścianę.

Kurwa prawko 4 rok i dziś dostałem pierwszy mandat. Misiaczki mnie przysuszyły jak sie śpieszyłem na kurs, który sie okazało został przesunięty o godzinę. No tak sie wkurwiłem, 4 pkt i 100 zeta sie poszło jebać w sumie niepotrzebnie.

Nie pomaga. Nawet w tygodniu zwykle spałem do 7:25, ostatnio wstaje conajmniej 0.5h wcześniej i nie mogę dalej zasnąć.
Stres, kontuzja czy coś innego? Czasem wystarczy poduszkę na ortopedyczną zmienić.

Stres, kontuzja czy coś innego? Czasem wystarczy poduszkę na ortopedyczną zmienić.

To pierwsze najprędzej, chociaż ostatnio nie działo się nic nadzwyczajnego. Jedynie zbliża się dentysta w czwartek.

To pierwsze najprędzej, chociaż ostatnio nie działo się nic nadzwyczajnego. Jedynie zbliża się dentysta w czwartek.
Dentysta? Słyszałem, że to nieprzyjemne. Ale ja jestem jeszcze młody, zaledwie 36 lat i żadnych ubytków.

Melisa, spacer itp. Stresy są dla pedaów.

Back