KalasznikowMac
KSW Light Heavyweight
Pogoda. Zimno, wieje, chujowo. Łatwo się przeziębić...:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przez telefon zamówiłeś kebaba?:DSkusiłem się na kebaba i czekam już 1,5h. Zaraz komuś wypierdole z wkurwienia.
Dobrze Ci tak. Pewnie będzie zimny, bułka/tortilla przemoknieta sosem a mięso twarde i zbyt słone.Skusiłem się na kebaba i czekam już 1,5h. Zaraz komuś wypierdole z wkurwienia.
#hejtSTOPDobrze Ci tak. Pewnie będzie zimny, bułka/tortilla przemoknieta sosem a mięso twarde i zbyt słone.
I arabuski na pewno nie myli rąk po WC.Dobrze Ci tak. Pewnie będzie zimny, bułka/tortilla przemoknieta sosem a mięso twarde i zbyt słone.
Jadłem falafel zrobiony z kuskusu. Gdybym był wege to nie jadłbym niczego innegoTak to jest jak się zamawia falafel.

Nieźle się maskujesz,awatar może zmylić dlatego łap właściwy.Jadłem falafel zrobiony z kuskusu. Gdybym był wege to nie jadłbym niczego innego![]()
Ej to było w ciapackiej knajpie kilka lat temu i nawet nie wiedziałem co zamawiam :(Nieźle się maskujesz,awatar może zmylić dlatego łap właściwy.
![]()

Hipokryta....a sam odstawiałeś indianina w Y.M.C.A:Nieźle się maskujesz,awatar może zmylić dlatego łap właściwy.
![]()
No i kebabik był ciepły, ostry i z wołowinki.#hejtSTOP
tak jak moje dzisiejsze sranie, tylko zamiast wolowiny byla wieprzowinaNo i kebabik był ciepły, ostry i z wołowinki.
La Marsa-polecam Robet Makłowicz-ziom
Jadłeś tam Burgera?No i kebabik był ciepły, ostry i z wołowinki.
La Marsa-polecam Robet Makłowicz-ziom
Nie. Dobry?Jadłeś tam Burgera?
Właśnie nie jadłem,słyszałem tylko o ich kebabach.Nie. Dobry?
A pączki?Właśnie nie jadłem,słyszałem tylko o ich kebabach.
Pączki?Nie mam pojęcia,jem tylko raz do roku.A pączki?
Pewnie dobre.Pączki?Nie mam pojęcia,jem tylko raz do roku.
Szprajem mu zamaż.W bloku ktoś mi zamontował kamerę na klatcę, chuj wie gdzie to idzie nagranie, co kto z tym robi itd. Bez wiedzy i zgody mieszkańców. Prawdopodobnie autorem pomysłu jest taki jeden społeczniak, któremu się nudzi w życiu. Macie pomysł co z tym fantem zrobić?
Zgłosić na policję :)W bloku ktoś mi zamontował kamerę na klatcę, chuj wie gdzie to idzie nagranie, co kto z tym robi itd. Bez wiedzy i zgody mieszkańców. Prawdopodobnie autorem pomysłu jest taki jeden społeczniak, któremu się nudzi w życiu. Macie pomysł co z tym fantem zrobić?
Nie chodzi chyba o zlot?Że miałem mieć fajny wyjazd do Warszawy, ale firma mi pokrzyżowała plany:/
Jakiś kabel w plastikowej rurce jest od tego odciągnięty, ale do miejsca gdzie ta kamera nie widzi, więc ew. tam może się zawsze coś popsuć :)Może to atrapa , nawet popularne ;)