Co mnie wku*wia

Jadłem falafel zrobiony z kuskusu. Gdybym był wege to nie jadłbym niczego innego :awesome:
Nieźle się maskujesz,awatar może zmylić dlatego łap właściwy.
193313_b746bae5c57872d74c576e42cd93a522.jpg

Kurwa tutaj też o wpierdalaniu? :D
Wkurwia mnie jebany wiatr co urywa głowę, zajebana obrona jakbym przynajmniej doktoranta chciał zrobić, a to śmieszny licencjat, jelita, żołądek i przyjebani kierowcy w voyagerach z klimatyzacją +20 stopni.

Że miałem mieć fajny wyjazd do Warszawy, ale firma mi pokrzyżowała plany:/

W bloku ktoś mi zamontował kamerę na klatcę, chuj wie gdzie to idzie nagranie, co kto z tym robi itd. Bez wiedzy i zgody mieszkańców. Prawdopodobnie autorem pomysłu jest taki jeden społeczniak, któremu się nudzi w życiu. Macie pomysł co z tym fantem zrobić?

W bloku ktoś mi zamontował kamerę na klatcę, chuj wie gdzie to idzie nagranie, co kto z tym robi itd. Bez wiedzy i zgody mieszkańców. Prawdopodobnie autorem pomysłu jest taki jeden społeczniak, któremu się nudzi w życiu. Macie pomysł co z tym fantem zrobić?
Szprajem mu zamaż.

Zgłosić na policję :)

No chyba mu wymontuję tą kamerę i mu zaniose do domu, powiem żeby sobie ją w dupe wsadził a nie interesował się co mieszkańcy robią. Co ciekawe, typ nie mieszka nawet w mojej klatce :)

Back