D
Deleted member 2903
Guest
Nie, na szczęście nie...Nie chodzi chyba o zlot?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie, na szczęście nie...Nie chodzi chyba o zlot?
Kurwa serio?Wkurwia mnie impreza firmowa 10km od centrum. Tzn powrót z niej mnie wkurwia.
#problemypierwszegoświataWeź po pijaku trzy przesiadki rób:DKurwa serio?#problemypierwszegoświata
Okład z cyców jak bochny chleba pomaga.Od soboty nakurwia mnie prawy bark, podejrzewam, że to od pompek na poręczach, które robiłem w piątek...oby to nie było nic poważnego i za pare dni było wszystko ok...
Mądrego aż miło posłuchać.Okład z cyców jak bochny chleba pomaga.
W sensie twarda skórka i rumiane?Okład z cyców jak bochny chleba pomaga.
Jor łelkam:))Mądrego aż miło posłuchać.
W sensie wymiarów hehW sensie twarda skórka i rumiane?
Tykająca bomba zjebania niedługo wybuchnie
Ale żeby nie było, że tylko on tak robi, w chuj znajomych tak robi, choć mam ich kurwa z 20
Zawsze ktoś zajebie tablicę. Czekasz na zajebiście ważne wiadomości, bo po to mam fb, a tu scam
U mnie ktoś dzisiaj reklamował Smalczyk Roślinny. Więcej tego pedau nie zrobi!Jakiś gość dodaje posty scamerskie w grupie fejsbukowej kierunku na którym także studiuję. Non stop coś wygrał, nauczył się mongolskiego w 2 dni, ma zajebiste kupony. No kurwa, on robi teraz mgr, przyszłość polskiego narodu, ponad 500 znajomych na fb, dziewczyna od jakiegoś czasu, a jest debilemTykająca bomba zjebania niedługo wybuchnie
Ale żeby nie było, że tylko on tak robi, w chuj znajomych tak robi, choć mam ich kurwa z 20
Zawsze ktoś zajebie tablicę. Czekasz na zajebiście ważne wiadomości, bo po to mam fb, a tu scam
![]()
Ale to jest gówno, ten smalczyk.U mnie ktoś dzisiaj reklamował Smalczyk Roślinny. Więcej tego pedau nie zrobi!
Jak nie zamieścił tam linka w który, jakiś większy łoś sobie kliknie i przekaże kolejne takie super informacje to gitezU mnie ktoś dzisiaj reklamował Smalczyk Roślinny. Więcej tego pedau nie zrobi!

Link jest.Jak nie zamieścił tam linka w który, jakiś większy łoś sobie kliknie i przekaże kolejne takie super informacje to gitez![]()
Ryszard Andrzejewski już powiedział kiedyś kilka słów do takich typów. Tępić dziadów! Próbowałem napisać do jakiegoś administratora grupy, czy coś, ale gdzie tam kurwa reakcjaLink jest.

Mam to samo. Teraz w ogóle się z fb nie da korzystać, same śmieciW ogóle da się jakoś ustawić na facebooku, żeby nie było widać postów znajomych znajomych, na zasadzie, że np. mój znajomy coś polubił? Przestałem obserwować paru znajomych, którzy mi najbardziej tablice spamowali i przez jaki czas było ok. Ale teraz wyświetlają mi się głównie posty stron których polubiłem oraz jakichś nołnejmów którzy są znajomymi znajomych. Wkurwia to strasznie. Wyjebie tego facebooka wkrótce chyba.
ja zredukowalem moja liste znajomych do 44 osob :D teraz da sie wszystkoMam to samo. Teraz w ogóle się z fb nie da korzystać, same śmieci
Człowiek ma hobby a Ty się przypierdalasz.Sąsiad mnie wkurwia. Wierci jebany i wierci w tych ścianach. Stuka i wierci na zmianę. Ja wszystko rozumiem, remont to remont musi być głośno, ale kurwa od września?? Przecież kadłubek by szybciej mieszkanie wyremontował.

Wiesz, coraz cześciej biorę to pod uwagę.Człowiek ma hobby a Ty się przypierdalasz.![]()
Kolega po 8 godzinach programowania w firmie. Wraca do domu i łapie dodatkowe fuchy i...dalej programuje ;)Znalezienie pracy dodatkowej na pół etatu, w tym kraju graniczy z cudem.
Kolega po 8 godzinach programowania w firmie. Wraca do domu i łapie dodatkowe fuchy i...dalej programuje ;)