Masu
UFC Middleweight
A możesz gotować przebrany za pastereczkę?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Biznes plan dopiero się rodzi, więc na pewno, a tymczasem lecę spać, bo rano muszę do kropo wstać, tiry muszą poczekać. @dobryskun jak z tymi kurwami? Dobrze się pruły?
Mogę być każdym.A możesz gotować przebrany za pastereczkę?
Ile może warzyć butla? Z 20% Nie sądzę, żeby w tamtych czasach zarabiali więcej niż 15zł za litr. To hurt kradzionego towaru. Do the mathe @Orest ale wydaje mi się, że Msa jak zwykle ściemniał.26 ton można wrzucić. W sumie nie wiem ile waży butelka z zawartością, ale normalnie wchodzi 33 europalety.
Po chuj?A mnie wkurwia, że w wolny dzień już drugi raz jestem w zakładzie fryzjerskim. Teraz w takim dla gwiazd i pedałów. Dobrze że chociaż kawę dali. Źle że Dorato
Najpierw sam teraz z żoną. Czytam mens health jak być fitness hipsterem:DPo chuj?
Ja np mam kilka propozycji, ale raczej odpuszczę. Wypiję piwko, zjem chipsy, obejrzę The Revenant i pójdę spać zanim ci idioci zaczną strzelać pieniędzmi w powietrze.Ta cała napina sylwestrowa mnie wkurwia od lat, impreza jak każda inna, a srają się wszyscy do okola.
Pamiętam jak kiedyś sobie odpuściłem i zostałem w domu. Strasznie dużo pytań dlaczego? depresja? chory? ześwirował? no ale jak to? Ale ludzie mają nasrane. Miłego oglądania, bardzo solidny film.Ja np mam kilka propozycji, ale raczej odpuszczę. Wypiję piwko, zjem chipsy, obejrzę The Revenant i pójdę spać zanim ci idioci zaczną strzelać pieniędzmi w powietrze.
Przeciez to szalenstwo to jakies pojebane jest. Bede mial ze dwa dni wolnego to moge ze znajomymi zrobic impreze i 18 stycznia albo 13 lutego i sie dobrze bawic. Nie potrzebuje do tego imienin jakiegos Sylwestra, moje czy przyjaciol wazniejsze :DPamiętam jak kiedyś sobie odpuściłem i zostałem w domu. Strasznie dużo pytań dlaczego? depresja? chory? ześwirował? no ale jak to? Ale ludzie mają nasrane. Miłego oglądania, bardzo solidny film.
Przeciez tu nie chodzi o frustracje "bo nikt mnie nie zaprosil, nie mam przyjaciol". Po prostu irytuje nas taka wzmozona podnieta, kiedy to fajna impreze sobie mozna zrobic np jutro. Tylko tyle ;)Chłopaki nikogo nie obchodzi, że nie idziecie na sylwestra. Dzień jak codzień a sracie się jakbyście wigilie ominęli;)
Nikt nie powinien byc, bo nie o to tutaj chodzilo, zeby sie chwalic jaki to nie jestem hipsterski. Juz wyjasnilem wczesniej o co chodzi ;)Nie mówię, że nie masz propozycji, mówię że nie jestem pod wrażeniem że z nich zrezygnowałeś;)
Wszystko tak wygląda. W Zarze do przebieralni ponad 30min. Cholera, może idzie jakaś wojnaO fuck biedronka wygląda jakby trwaly przygotowania do wojny światowej :O
po zakupy.po chuj chodzicie do sklepu w ostatni dzien roku, jak wiadomo, ze wszystko zajebane?
to trzeba dzien szybciej ;) wiem wiem, dzien wczesniej tez pelno ludzi, ale na pewno mniej niz dzisiajpo zakupy.