halibut
UFC Welterweight
Ja już mam, tira też poprowadze jak będzie trzeba.
W Cieszynie wielu pracowalo kiedys jako mrowki. Znali kierowcow dobrze, witali sie, ten dostawal dole i dawal sie obrobic. Po Niemieckiej stronie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja już mam, tira też poprowadze jak będzie trzeba.
Spirytus, fajki, jak jest pelen tir to się to w tonach liczy, więc 350k bardzo realne. Kurwa, a jak Se pomyśle ile zarabia sprzątaczka, a potem, że w ekskluzywnym burdelu u oczka płacili 500 $ za loda, to nie wiem czy śmiać się czy płakać.No to z @Wewiur em sami ogarniemy tiry. BTW ile spirytusu tir może przewieźć? 350k realne?
Nie ufałbym Masie, to taki trochę gangsterski celebryta, wielokrotnie słyszałem, ze tak naprawdę koleś w dupie był, gówno widział, ale wymyśla historyjki, bo książki i filmy ładnie się sprzedają. Trochę 'mafijna' wersja powiedzenia popularnego w sektach MLM - 'Zacząłem zarabiać liczby czterocyfrowe, gdy zacząłem kłamać, ze zarabiam sześciocyfrowe'. Bodajże Turaliński kiedyś go kompletnie obnażył.Spirytus, fajki, jak jest pelen tir to się to w tonach liczy, więc 350k bardzo realne. Kurwa, a jak Se pomyśle ile zarabia sprzątaczka, a potem, że w ekskluzywnym burdelu u oczka płacili 500 $ za loda, to nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Tak czy siak, pruszkow obracał niewyobrażalnym sianem, wkurwia mnie to.Nie ufałbym Masie, to taki trochę gangsterski celebryta, wielokrotnie słyszałem, ze tak naprawdę koleś w dupie był, gówno widział, ale wymyśla historyjki, bo książki i filmy ładnie się sprzedają. Trochę 'mafijna' wersja powiedzenia popularnego w sektach MLM - 'Zacząłem zarabiać liczby czterocyfrowe, gdy zacząłem kłamać, ze zarabiam sześciocyfrowe'. Bodajże Turaliński kiedyś go kompletnie obnażył.
Pomyśl o Pablo Escobarze;(Tak czy siak, pruszkow obracał niewyobrażalnym sianem, wkurwia mnie to.
Cieszyn graniczy z Czechami, skąd Ci się Niemcy wzięły?W Cieszynie wielu pracowalo kiedys jako mrowki. Znali kierowcow dobrze, witali sie, ten dostawal dole i dawal sie obrobic. Po Niemieckiej stronie
No tak, przeczytaj sobie Sumlińskiego. Masa mógłby i polityce trochę napisać, ale się boi, że go odstrzelą.Tak czy siak, pruszkow obracał niewyobrażalnym sianem, wkurwia mnie to.
Pomyśl o Pablo Escobarze;(
A tego nie można im odmówić. Zasadzam się na zakup książki wspomnianego wyżej Turalińskiego 'Przestępczość zorganizowana w III RP', w mojej opinii znacznie bardziej wiarygodne źródło informacji i jak znam autora, to zawarł tam trochę 'praktycznych' aspektów i ciekawostek z działalnosci Pruszkowa, Wołomina etc., trochę o tym napisał już w innej książce.Tak czy siak, pruszkow obracał niewyobrażalnym sianem, wkurwia mnie to.
Z parkowaniem jest jeszcze lipa :DWchodzę w to. Ale Mateusz ty parkujesz
Te czasy juz nie wroca. Teraz kombinacje z kredytami, podatkami i fejkowymi firmami. Albo narkotyki lub kiepy.Mnie wkurwilo dzisiaj, ze ja na 350 tys. $ muszę pracować pierdyliard lat, a Masa piszę: Hm, 350tys.$ to zysk z jednego tira, w sumie zerowe ryzyko, nawet przy niepowodzeniu biznesu.
Nosz kurwa, ja pierdole, chuj w dupe kurwa mać.
No ja bym się posrał jakbym miał tym operować.Z parkowaniem jest jeszcze lipa :D
Ponoć wierni jesteśmy :DOrest a może w burdele wejdziemy?
Jak wokół jest tylko pusty plac i plastikowe słupki to jest dobrze. Jeszcze mi 15h zostało kursu na CE i szczerze mówiąć myślałem że to jest trudniejsze.No ja bym się posrał jakbym miał tym operować.
Orest a może w burdele wejdziemy?
Ale trzymajcie swoje kurwy na smyczy bo jak sobie przypomne jak mi jedna z druga strzelaly fochy i zgrywaly wielkie paniusie to az sie Korwina zachcialo i wolnego rynku.No ja bym się posrał jakbym miał tym operować.
Orest a może w burdele wejdziemy?
Często uczęszczałeś?Ale trzymajcie swoje kurwy na smyczy bo jak sobie przypomne jak mi jedna z druga strzelaly fochy i zgrywaly wielkie paniusie to az sie Korwina zachcialo i wolnego rynku.
Przecież to nie my będziemy dawać dupy:DPonoć wierni jesteśmy :D
Kilka razy bylem ale dumny z tego nie jestem. Za malolata jak sie latalo i "rzadzilo miastem" :DCzęsto uczęszczałeś?
Wierzysz, że alfonsi nie dupczą swoich towarów :D? A z tym dawaniem dupy przez nas to mnie rozjebales, nawet najbardziej zdesperowani geje by rzygali:D:DPrzecież to nie my będziemy dawać dupy:D
To otwórzmy burdel dla pedofili i sprzedajmy Wewiura.Wierzysz, że alfonsi nie dupczą swoich towarów :D? A z tym dawaniem dupy przez nas to mnie rozjebales, nawet najbardziej zdesperowani geje by rzygali:D:D
Kombinacje z kredytami to robi banda bezmózgich frajerów (z miernym skutkiem) kupując spółki od innych frajerów za gruby hajs i próbując wyłudzić pod to kredyt w bankach. Poważni ludzie biorą kredyty, aby uwiarygodnić swój majątek w oczach policji i skarbówy.Te czasy juz nie wroca. Teraz kombinacje z kredytami, podatkami i fejkowymi firmami. Albo narkotyki lub kiepy.
Za mlody.To otwórzmy burdel dla pedofili i sprzedajmy Wewiura.
Nigdy nie korzystałem, balem sie zawsze syfa:DKilka razy bylem ale dumny z tego nie jestem. Za malolata jak sie latalo i "rzadzilo miastem" :D
Ja jebie:D kurwa i nasza Wiewiurka filozof, hahahaTo otwórzmy burdel dla pedofili i sprzedajmy Wewiura.
Ale by mieli miny jakby się dowiedzieli, że on tylko wygląda jak gimnazjalista:DTo otwórzmy burdel dla pedofili i sprzedajmy Wewiura.
Tez sie balem ale po kilku flaszkach i torbach dziada strach przechodzi ;)Nigdy nie korzystałem, balem sie zawsze syfa:D
Dobrze się prują ladacznice? Czy raczej mają wyjebane i tylko nadstawiają dupe?Tez sie balem ale po kilku flaszkach i torbach dziada strach przechodzi ;)
Jaką on miałby minę jakby dowiedział się żeAle by mieli miny jakby się dowiedzieli, że on tylko wygląda jak gimnazjalista:D
Ej a dla specjalnych zboczeńców parka: Hali z MahonkiemLeje jak pojebany jak wyobrażam sobie jak sprzedajemy Wiewiórkę do burdelu, a to taki poczciwy chłopina z Ukrainy.