Co mnie wku*wia

No to z @Wewiur em sami ogarniemy tiry. BTW ile spirytusu tir może przewieźć? 350k realne?
Spirytus, fajki, jak jest pelen tir to się to w tonach liczy, więc 350k bardzo realne. Kurwa, a jak Se pomyśle ile zarabia sprzątaczka, a potem, że w ekskluzywnym burdelu u oczka płacili 500 $ za loda, to nie wiem czy śmiać się czy płakać.

Spirytus, fajki, jak jest pelen tir to się to w tonach liczy, więc 350k bardzo realne. Kurwa, a jak Se pomyśle ile zarabia sprzątaczka, a potem, że w ekskluzywnym burdelu u oczka płacili 500 $ za loda, to nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Nie ufałbym Masie, to taki trochę gangsterski celebryta, wielokrotnie słyszałem, ze tak naprawdę koleś w dupie był, gówno widział, ale wymyśla historyjki, bo książki i filmy ładnie się sprzedają. Trochę 'mafijna' wersja powiedzenia popularnego w sektach MLM - 'Zacząłem zarabiać liczby czterocyfrowe, gdy zacząłem kłamać, ze zarabiam sześciocyfrowe'. Bodajże Turaliński kiedyś go kompletnie obnażył.

• Like
Reactions: mat
Nie ufałbym Masie, to taki trochę gangsterski celebryta, wielokrotnie słyszałem, ze tak naprawdę koleś w dupie był, gówno widział, ale wymyśla historyjki, bo książki i filmy ładnie się sprzedają. Trochę 'mafijna' wersja powiedzenia popularnego w sektach MLM - 'Zacząłem zarabiać liczby czterocyfrowe, gdy zacząłem kłamać, ze zarabiam sześciocyfrowe'. Bodajże Turaliński kiedyś go kompletnie obnażył.
Tak czy siak, pruszkow obracał niewyobrażalnym sianem, wkurwia mnie to.

Tak czy siak, pruszkow obracał niewyobrażalnym sianem, wkurwia mnie to.
A tego nie można im odmówić. Zasadzam się na zakup książki wspomnianego wyżej Turalińskiego 'Przestępczość zorganizowana w III RP', w mojej opinii znacznie bardziej wiarygodne źródło informacji i jak znam autora, to zawarł tam trochę 'praktycznych' aspektów i ciekawostek z działalnosci Pruszkowa, Wołomina etc., trochę o tym napisał już w innej książce.

Mnie wkurwilo dzisiaj, ze ja na 350 tys. $ muszę pracować pierdyliard lat, a Masa piszę: Hm, 350tys.$ to zysk z jednego tira, w sumie zerowe ryzyko, nawet przy niepowodzeniu biznesu.

Nosz kurwa, ja pierdole, chuj w dupe kurwa mać.
Te czasy juz nie wroca. Teraz kombinacje z kredytami, podatkami i fejkowymi firmami. Albo narkotyki lub kiepy.

No ja bym się posrał jakbym miał tym operować.

Orest a może w burdele wejdziemy?
Jak wokół jest tylko pusty plac i plastikowe słupki to jest dobrze. Jeszcze mi 15h zostało kursu na CE i szczerze mówiąć myślałem że to jest trudniejsze.

No ja bym się posrał jakbym miał tym operować.

Orest a może w burdele wejdziemy?
Ale trzymajcie swoje kurwy na smyczy bo jak sobie przypomne jak mi jedna z druga strzelaly fochy i zgrywaly wielkie paniusie to az sie Korwina zachcialo i wolnego rynku.

Ale trzymajcie swoje kurwy na smyczy bo jak sobie przypomne jak mi jedna z druga strzelaly fochy i zgrywaly wielkie paniusie to az sie Korwina zachcialo i wolnego rynku.
Często uczęszczałeś?

Wierzysz, że alfonsi nie dupczą swoich towarów :D? A z tym dawaniem dupy przez nas to mnie rozjebales, nawet najbardziej zdesperowani geje by rzygali:D:D
To otwórzmy burdel dla pedofili i sprzedajmy Wewiura.

Te czasy juz nie wroca. Teraz kombinacje z kredytami, podatkami i fejkowymi firmami. Albo narkotyki lub kiepy.
Kombinacje z kredytami to robi banda bezmózgich frajerów (z miernym skutkiem) kupując spółki od innych frajerów za gruby hajs i próbując wyłudzić pod to kredyt w bankach. Poważni ludzie biorą kredyty, aby uwiarygodnić swój majątek w oczach policji i skarbówy.

Leje jak pojebany jak wyobrażam sobie jak sprzedajemy Wiewiórkę do burdelu, a to taki poczciwy chłopina z Ukrainy.

Back