Masta
Vale Tudo Championship
A co jest fajnego w Katowicach?Wkurwia mnie, że Katowice mają w centrum trzy wielkie galerie handlowe z czego dwie obok siebie w ścisłym centrum. Jak dla mnie PARANOJA.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A co jest fajnego w Katowicach?Wkurwia mnie, że Katowice mają w centrum trzy wielkie galerie handlowe z czego dwie obok siebie w ścisłym centrum. Jak dla mnie PARANOJA.
A co jest fajnego w Katowicach?
Ale co konkretnie? Wieczorem np. gdzie tam można zajrzeć?To co nie jest fajne np w przereklamowanym Krakowie: miasto.
W Rzeszowie jest z 7 albo nawet 8 (mniejszych i wiekszych)Wkurwia mnie, że Katowice mają w centrum trzy wielkie galerie handlowe z czego dwie obok siebie w ścisłym centrum. Jak dla mnie PARANOJA.

Ale co konkretnie? Wieczorem np. gdzie tam można zajrzeć?
W Rzeszowie jest z 7 albo nawet 8 (mniejszych i wiekszych)![]()
Wpadnij do Poznania. Galeria galerię galerią pogania.Wkurwia mnie, że Katowice mają w centrum trzy wielkie galerie handlowe z czego dwie obok siebie w ścisłym centrum. Jak dla mnie PARANOJA.
Czyli, że się można zbydlić za taniochę? W sumie w takim brzydkim mieście to tylko pić zostaje ;DHmm, życie nocne jest bardzo specyficzne
Wyglądasz jak cygan? ;)Wkurwia mnie stary ochroniarz w osiedlowej biedronce, robie tam zakupy praktycznie codziennie, większe lub mniejsze. Większość ludzi na zakupach zna się z ryja bo to sami okoliczni mieszkańcy więc i obsługa sklepu też siłą rzeczy kojarzy ludzi a ten stary dziad jak tylko mnie widzi to sie czai za jakimiś półkami jakby polował kurwa na złodzieja diamentów.
Taki z niego strażnik Teksasu, że pewnie jakbyś w zimę w kominiarce przyszedł to by zastrzelił z miejsca.W żadnym wypadku, często tam w dresie przyłaże i nie biore koszyka, ale kurwa zawsze debil widzi mnie przy kasie i że jestem miły bo łazi za mną jak cień od momentu wejścia do sklepu do momentu płacenia przy kasie. Kiedyś mu wypłace liścia wychowawczego to sie ogarnie.
Haha, klasyk. Mam tak w większości sklepów :( Ostatnio w superpharmie sprawdzałem kilka zapachów sobie, co trwało z 10minut. Przez cały ten czas kątem oka widziałem jak ochroniarz cały czas stoi obok mnie i nie spuszcza ze mnie wzroku :DWkurwia mnie stary ochroniarz w osiedlowej biedronce, robie tam zakupy praktycznie codziennie, większe lub mniejsze. Większość ludzi na zakupach zna się z ryja bo to sami okoliczni mieszkańcy więc i obsługa sklepu też siłą rzeczy kojarzy ludzi a ten stary dziad jak tylko mnie widzi to sie czai za jakimiś półkami jakby polował kurwa na złodzieja diamentów.
Może głodny??W żadnym wypadku, często tam w dresie przyłaże i nie biore koszyka, ale kurwa zawsze debil widzi mnie przy kasie i że jestem miły bo łazi za mną jak cień od momentu wejścia do sklepu do momentu płacenia przy kasie. Kiedyś mu wypłace liścia wychowawczego to sie ogarnie.
No beka, jak masz czas to można strollować i pomiędzy regałami się z nim "ganiać". :DHaha, klasyk. Mam tak w większości sklepów :( Ostatnio w superpharmie sprawdzałem kilka zapachów sobie, co trwało z 10minut. Przez cały ten czas kątem oka widziałem jak ochroniarz cały czas stoi obok mnie i nie spuszcza ze mnie wzroku :D
Za tymi co nie trzeba to chodzą, a z drugiej strony sklepu wynoszone jest wszystko na potęgęHaha, klasyk. Mam tak w większości sklepów :( Ostatnio w superpharmie sprawdzałem kilka zapachów sobie, co trwało z 10minut. Przez cały ten czas kątem oka widziałem jak ochroniarz cały czas stoi obok mnie i nie spuszcza ze mnie wzroku :D

A zajebali coś?Ode mnie z salonu przez 9 miesięcy zjebali towar za ponad 30 000zl głównie płyty z muzyką.
?A zajebali coś?
Kaczka jak to kaczka sie przyjebal, ze zamiast zajebali napisałeś zjebali...
Kryminalna przeszłość pewnie nie ułatwia sprawy.Szukanie nowej roboty.
No i skaryfikacja też nie ułatwia.Kryminalna przeszłość pewnie nie ułatwia sprawy.
O kurwa, to czemu czekała na badania gineko?Wkurwil mnie jakiś ludzki śmieć który napadł moja siostrę i próbował się do niej dobrać. Otrzymanie o pierwszej w nocy telefonu z informacją, ze jedna z najbliższych ci osób została napadnięta i czeka na badania ginekologiczne bylo jednym z najgorszych doświadczeń w moim dotychczasowym życiu. Dzięki bogu siostra się wyrwala i udało jej się uciec. Jak sobie pomyśle, ze ten skurwiel sobie dalej po Olsztynie chodzi i pewnie ma spokojny sen to mnie szlag jasny trafia. Utopilbym śmiecia w szklance wody gdybym miało okazje.
Szczerze to nie wiem, pewnie procedury. Policja ja znalazła przypadkiem na przystanku autobusowym gdy już uciekła daleko od miejsce zdarzenia i zaszokowana tam siedziała. Przegryzla sobie policzek i wargę przy szarpaninie wiec była zakrwawiona, dlatego policja zwróciła na nią uwagę. Na szczęście skończyło się na strachu głównie, ale trauma jest.O kurwa, to czemu czekała na badania gineko?
Wkurwia mnie to, że gdybyś to zrobił, to wg "dobrych" ludzi, ty byłbyś tym złym.Utopilbym śmiecia w szklance wody gdybym miało okazje.
Pomoglbym w topieniu. Skurwiel pierdolony.Wkurwil mnie jakiś ludzki śmieć który napadł moja siostrę i próbował się do niej dobrać. Otrzymanie o pierwszej w nocy telefonu z informacją, ze jedna z najbliższych ci osób została napadnięta i czeka na badania ginekologiczne bylo jednym z najgorszych doświadczeń w moim dotychczasowym życiu. Dzięki bogu siostra się wyrwala i udało jej się uciec. Jak sobie pomyśle, ze ten skurwiel sobie dalej po Olsztynie chodzi i pewnie ma spokojny sen to mnie szlag jasny trafia. Utopilbym śmiecia w szklance wody gdybym miało okazje.
I znowu nie przyjedziesz?@krzychu88 trza zrobić zlot i małe polowanie. Najgorsze z najgorszych śmieci....