Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pisałeś już o tym kilka tygodni temu, hehe. Jebany SPAMERZE :DWkurwia program Cofnij Czas na tvn7,gdzie za podstawowy element walki z otyłością i to wcale nie wielką uważają zmniejszenie żołądka. W dzisiejszych czasach gdy wystarcza kalkulator na po treningu.pl i waga kuchenna oni kroją ludzi.
Dzisiaj nowy odcinek. Jakiś koleś z bródką, który żywi się w małpce express.Pisałeś już o tym kilka tygodni temu, hehe. Jebany SPAMERZE :D
To zróbcie kurwa zlot gdzieś, gdzie nie mam 500km to się pojawię, bo będzie mnie na to stać ? Nie lubię takiego pierdolenia jak się czyjejś sytuacji nie zna. Biedny nie jestem, ale jednak student i jakoś hajsem inteligentnie zarządzać muszę :) I mówię, nie oczekuje dopasowania miejsca zlotu do moich możliwości, tylko te pierwsze zdanie to tak jako odpowiedź zfrustrowanego człowieka :)
@Mojso Od ostatniego opierdolu jeszcze weekendu nawet nie było (no dobra teraz jest) :D w ten nie mogłem, bo wrócilem do domu na ten weekend, ale spokojnie, w końcu się złapiemy :) Musimy kuźwa :d
Wyjazd do Krakowa mnie wyniesie ok. 100 zł.* XD Polskibus 28 zł w dwie strony, pozdro.

Fajnie jest niepijacym byc.Wyjazd do Krakowa mnie wyniesie ok. 100 zł.
wiesz ile to jest 100zl dla biedneg studenta, ktory codziennie musi wpierdalac krupnik? bus jeszcze idzie, ale w knajpie trzeba miec hajs, a nie siedziec jak ten ciulWyjazd do Krakowa mnie wyniesie ok. 100 zł. XD Polskibus 28 zł w dwie strony, pozdro.
Weto!Fajnie jest niepijacym byc.

W sumie wyszedl kwas, bo teraz bedzie, ze niby ja jakis przeciwnik, moglem dac w cudzyslow.Weto!![]()
Albo napisac tanio zamiast fajnie :DWyjazd do Krakowa mnie wyniesie ok. 100 zł. XD Polskibus 28 zł w dwie strony, pozdro.
Ja ostatnio ponad 250 na picie wydałem. Szatan mnie podpuścił pod koniec:(Lecisz z Wawy, masz łącznie 500km mniej drogi. I jak podkreślił Masu, bez picia. Z piciem i żarciem w 200zł bym się zmieścił pewnie, a w moim przypadku, to jest ponad budżet :)
załatw nam wizy to wpadniemy ekipąBiałystok.
To w Suwalkach. Bylem, widzialem.Dopóki nie musisz przed niedźwiedziem polarnym spierdalać.
Lecisz z Wawy, masz łącznie 500km mniej drogi. I jak podkreślił Masu, bez picia. Z piciem i żarciem w 200zł bym się zmieścił pewnie, a w moim przypadku, to jest ponad budżet :)
Ale Ty jesteś z Wawy, u Was za 4500zł się żyje tak jak u nas za 2000zł, to możesz po prostu tego nie zrozumieć :)
Cisowianka perlage tak drogo wychodzi?Ja ostatnio ponad 250 na picie wydałem. Szatan mnie podpuścił pod koniec:(
a perlage jest paleo?Cisowianka perlage tak drogo wychodzi?
Mogę Ci stawiać alko i żarcie na zlocie.Lecisz z Wawy, masz łącznie 500km mniej drogi. I jak podkreślił Masu, bez picia. Z piciem i żarciem w 200zł bym się zmieścił pewnie, a w moim przypadku, to jest ponad budżet :)
Ale Ty jesteś z Wawy, u Was za 4500zł się żyje tak jak u nas za 2000zł, to możesz po prostu tego nie zrozumieć :)
No dobra. Comber się zadeklarował. Ja mogę Ci zwrócić za bilety za pociąg w dwie strony. Piszę serio.Mogę Ci stawiać alko i żarcie na zlocie.
Za cholere nie wiem, ale reklamowała ją Monika Belucci, więc pewnie tak.a perlage jest paleo?
Postaw za mnie, bo mi to strasznie ciężko przychodzi :(A ja mogę postawić kloca #sucharktorynawetmnieniesmieszy
Musli + pumpernikiel i kupa jest jak z elementarza do pierwszej klasy.Postaw za mnie, bo mi to strasznie ciężko przychodzi :(
To mój 3000-sięczny post i będzie dotyczył kupy, ale co tam :DMyśli + pumpernikiel i kupa jest jak z elementarza do pierwszej klasy.
za rzadko #dwuznacznosciRaz na trzy dni idę