Co mnie wku*wia

Raczej demony. Zagadaj z @Mort em moze cos zaradzi.

Na szczęście Ty się do nich nie zaliczasz, Ty się po prostu szczerze na mnie czasem wkurwiasz, ale nie trollujesz w każdym temacie, więc Cie na swój sposób lubie. Ba, jesteś prawie przyjacielem - wezwałeś egzorcyste by mi pomógł :D

@michi972 A jak odbierasz decyzję rządu w sprawie sklepików szkolnych? Nie wkurwia Cię, że zabrali Ci chipsy i batoniki? Planujecie jakieś protesty w tej sprawie?
Drożdżówki wam oddali, więc może warto powalczyć o więcej!! :boystop:

Na szczęście Ty się do nich nie zaliczasz, Ty się po prostu szczerze na mnie czasem wkurwiasz, ale nie trollujesz w każdym temacie, więc Cie na swój sposób lubie. Ba, jesteś prawie przyjacielem - wezwałeś egzorcyste by mi pomógł :D
Znowu fantazja ponosi...
Mozesz tu plakac ze wszyscy sie na ciebie uwzieli jak biedny chlopczyk a mozesz tez wziac na klate krytyke i nie wkurwiac ludzi. Wtedy ich nastawienie sie zmieni.

Znowu fantazja ponosi...
Mozesz tu plakac ze wszyscy sie na ciebie uwzieli jak biedny chlopczyk a mozesz tez wziac na klate krytyke i nie wkurwiac ludzi. Wtedy ich nastawienie sie zmieni.

Wiem wiem, już mi to paru adminów pisało, że jak oleje zaczepki i przestanę pokazywać, że mnie to rusza, to oleją jak będą ignorowani. Przez 1 dzień wychodziło, ale dziś znowu podkurwili analizą medyczną nerwicy mojej byłej. Co zrobić - będę próbował dalej olewać :)

Michi już dawno cie rozgryźliśmy. Ty masz 1.90, ruchasz modelki a zawodnicy MMA schodzą ci z drogi. Tylko na forum sobie tak żartujesz.
Nie no ,nie wiedziałem co to jest to na b i dlatego tak napisałem (myślałem że jakieś żarcie).Nie rozgryźliście mnie

Mój plan na studiach. Nawet zwiewając z wykładów itp. wcześnie wyjeżdżam, późno wracam i ogólnie mam zdecydowanie mniej czasu na pracę niżbym chciał. Dobrze, że to najbardziej zawalony semestr, a potem jest lepiej.

A co ja, pedał jestem? Normalny chłopak ze wsi, lubię kobiety. Conor to tylko zawodnik którego lubię, jego fanboyem nie jestem :)

Przede wszystkim 105 i spada. Wszystko się zgadza, poza tym, że byłem sam, bez żadnego Janusza. Za pierwszym podejściem w Pincie siedziałem obok ciebie (po prawicy).

To by sie w wumie zgadzało, Waść :)
A prywatnego Janisza zabrał chyba jednak tan klon Maliny ( jak mu tam było...?)
Pozdro

Trochę było ,ale przerwał tak ,że skręcałem w lewo po prawej na częci jezdni zaparkowany samochód był,z naprzeciwka nadjeżdżały i taki chujowy kocioł się zrobił

Trochę było ,ale przerwał tak ,że skręcałem w lewo po prawej na częci jezdni zaparkowany samochód był,z naprzeciwka nadjeżdżały i taki chujowy kocioł się zrobił
Na przyszłość, na egzaminie stój i się nie wpieprzaj. Jak może Cię gdzieś oblać, to się nie pchaj. Pierdziel to, nigdzie Ci się nie spieszy, a masz opłacone 10h za paliwo. Jak Ci będzie darł japę, to zawsze możesz powiedzieć, że jest za mało miejsca i się nie zmieścisz.
Ale jak się będziesz wpierdzielał na trzeciego po podwójnej ciągłej to on tylko na to czeka.

Na przyszłość, na egzaminie stój i się nie wpieprzaj. Jak może Cię gdzieś oblać, to się nie pchaj. Pierdziel to, nigdzie Ci się nie spieszy, a masz opłacone 10h za paliwo. Jak Ci będzie darł japę, to zawsze możesz powiedzieć, że jest za mało miejsca i się nie zmieścisz.
Ale jak się będziesz wpierdzielał na trzeciego po podwójnej ciągłej to on tylko na to czeka.

I tak by mnie na czymś uwalił ,parę błędów już miałem ,a tu chujowo widać było.Bym wiedział,że to takie popierdolone bym się na prawko nie zapisywał,a tak to trzeba do skutku zdawać

I tak by mnie na czymś uwalił ,parę błędów już miałem ,a tu chujowo widać było.Bym wiedział,że to takie popierdolone bym się na prawko nie zapisywał,a tak to trzeba do skutku zdawać
Zdawaj to jak najszybciej, bo od stycznia wchodzą nowe zasady, wtedy to będzie popierdolone. Jakoś przed grudniem lepiej zdać, przynajmniej nie będziesz musiał 5x powtarzać zdanego egzaminu.

A co do błędów, to się drobnostkami nie przejmuj, nie lamentuj mu, że jakiś się trafił. On Ci mówi błąd, a Ty jak skała jedziesz dalej. Dobrze jest też się nie bać jechać, przynajmniej stwarzać takie pozory.
I jeszcze jak ktoś Cię przepuszcza, to nie jedź. No chyba, że ewidentnie Ci macha mruga itd.
W ogóle głupotą jest przepuszczanie egzaminacyjnych elek, te złodzieje tylko na to czekają.

Back