Co mnie wku*wia

Sklei się coś z miliona zdjęć, chociaż z ostatniego wyjazdu chyba tylko @Masu zrobił zdjęcie, a szkoda, że nie było zdjęcia wszystkich zgromadzonych

Sklei się coś z miliona zdjęć, chociaż z ostatniego wyjazdu chyba tylko @Masu zrobił zdjęcie, a szkoda, że nie było zdjęcia wszystkich zgromadzonych
Teraz wynajmiemy Piotrka Pedziszewskiego i zamiast KSW będzie nas focił;)

To który user to był ten duży blondas co zabrał janusza ze sobą. Po gali też był w pubie. Na szyi miał na smyczy plakietkę,wiec chyba miał jakiś bilet vip. Kiedyś sie pytałem, ale sie nie dowiedziałem. Waga pewnie kolo 115.

Oprócz Piotrka ring girls bym też podkupił. W polskim MMA można podkupować zawodników to czemu nie fotografów i ring girl.

To który user to był ten duży blondas co zabrał janusza ze sobą. Po gali też był w pubie. Na szyi miał na smyczy plakietkę,wiec chyba miał jakiś bilet vip. Kiedyś sie pytałem, ale sie nie dowiedziałem. Waga pewnie kolo 115.
Przede wszystkim 105 i spada. Wszystko się zgadza, poza tym, że byłem sam, bez żadnego Janusza. Za pierwszym podejściem w Pincie siedziałem obok ciebie (po prawicy).

To, że mam własne, osobiste trolle. A raczej crittersów bo kąsają równo gdzie się nie pojawie.

Back