Comber
UFC Middleweight
Politechnika Krakowska.Z ciekawości - co za uczelnia?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Politechnika Krakowska.Z ciekawości - co za uczelnia?
Z ciekawości - co za uczelnia?
nauczcie się oznaczać. Już któryś raz widzę, że ktoś o mnie wspomniał a powiadomienia nie dostałem. To mnie wkurwia. No i koniec lata, złooooooooooooooooo :(@Arlovski Wrzucam bo temat brzmi "co mnie wkurwia" to pokazałem co mnie wkurwia :)
Mają profil publicznie otwarty, więc niczyjej prywatności nie naruszam. Wszak zależy im by wszyscy zobaczyli jak bardzo się kochają :)
Czasem tak jest, ja wczoraj nie dostałem powiadomienia jak ktoś mnie cytował.nauczcie się oznaczać. Już któryś raz widzę, że ktoś o mnie wspomniał a powiadomienia nie dostałem. To mnie wkurwia. No i koniec lata, złooooooooooooooooo :(
bo jak ktos edytuje post i wtedy oznacza kogos to powiadomienia brak, zauwazylem to juz dawno.Czasem tak jest, ja wczoraj nie dostałem powiadomienia jak ktoś mnie cytował.
Kobiety nie mają poczucia humoru ;/Najgorsze ze same laski chca takch ckliwych tekstow :) Kiedys chcialem przelamac schemat ale nie wyszlo (Ale jestes goracy->Jestes moim paliwem->tak?->no, ropa->foch)
Ty romantyku Ty :DJestes moim paliwem->tak?->no, ropa->foch
opowiedz o magicznym serwerze cohones :DMam kilka innych historii
ja Cię nie podpuszczam ale nie zrobisz tego :PMoge serwer magicznie wylaczyc ale tego chyba nie chcecie :)
I już masz wymówkę "grzechu chciał" :Dspokojnie, cos dzisiaj bede grzebal, wiec jest szansa :)
To jeszcze opowiedz jak to jest z tymi PW
A to ja wiem to odpiszę: "na dniach"To jeszcze opowiedz jak to jest z tymi PW
Pewnie obiecał i zapomniał :D Żartowniś ;)ale kto mowil ze PW beda? :) @defthomas ?
Siedziałem wczoraj specjalnie dłużej, żeby położyć się późno, wstać późno i nie mieć problemów z oglądaniem UFC. Dzisiaj rano dzwoni telefon i słyszę głos mojej dziewczyny: "Cześć, jest możliwość żebyś przyjechał i pomógł wnosić meble bo przywieźli i są ciężkie?". Jak tu odmówić takiej małej piękności? Więc wkurwiony zwlekam się z wyra (a ci to mnie znają to wiedzą że lepiej nie budzić bo można stracić życie) ubieram się i jadę. Nawet nic nie jadłem bo myślałem że to będą paczki i szybko bym pownosił na te 4 piętro. Zajeżdżam na miejsce patrzę a to kurwa poskręcane meble. Wczoraj robiłem nogi także jeszcze odczuwam trudy treningu, a tu muszę głodny i niewyspany wnosić szafy na 4 piętro (i to 4 piętro w kamienicy więc tych schodów jest dużo).
Wkurwia mnie jak ktoś mnie budzi wcześniej niż mam zaplanowane wstać. No nie był to najlepszy poranek ale teraz już odespałem i najadłem się także git. Nie wiem czy w tym temacie wypada kończyć happy endem ale chyba już się piecze dla mnie jedno z moich ulubionych ciast no i dodatkowa jednostka treningowa zrobiona także było warto :p
Wkurwia mnie że do mojego miasta spędzili pare rodzin dzikusów. A repatrianci z Kazachstanu czekali na mieszkania kilkanaście lat. Wkurwia mnie że nikt nie zrobi z tym dziadostwem z Syrii "porządku"
Wkurwia mnie że do mojego miasta spędzili pare rodzin dzikusów. A repatrianci z Kazachstanu czekali na mieszkania kilkanaście lat. Wkurwia mnie że nikt nie zrobi z tym dziadostwem z Syrii "porządku"
Sorry za offtop - zajebisty avatarek - Pan Habryka [mój idol]...Wkurwia mnie że do mojego miasta spędzili pare rodzin dzikusów. A repatrianci z Kazachstanu czekali na mieszkania kilkanaście lat. Wkurwia mnie że nikt nie zrobi z tym dziadostwem z Syrii "porządku"
Wrzucili ich na Śląsk. Piękna zagrywka naszego rządu. Jak Emigrant obczai taki Sosnowiec to już więcej do nas nie przyjedzie.Wkurwia mnie że do mojego miasta spędzili pare rodzin dzikusów. A repatrianci z Kazachstanu czekali na mieszkania kilkanaście lat. Wkurwia mnie że nikt nie zrobi z tym dziadostwem z Syrii "porządku"
gdzie Śląsk a gdzie Sosnowiec. Bitch please...Wrzucili ich na Śląsk. Piękna zagrywka naszego rządu. Jak Emigrant obczai taki Sosnowiec
co Ty z tym cpaniem? co nazywasz cpaniem, jesli mozna zapytac?Wkurwiają mnie kumple i dziewczyny, z którymi jak się okazało - znajomość opierała się tylko na ćpaniu i zabawie, bez "pochytamy coś" już nie mają czasu się ustawić. Ale jakbym wspomniał, że "możnaby coś" to od razu by przylecieli ze świecącymi oczami, znaleźli czas, wzieli urlop w pracy, z po ziemi by czas wytrzasneli.