user_usunięty
UFC Middleweight
A kto ?Grzechu?Ze niby Andrzej? :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A kto ?Grzechu?Ze niby Andrzej? :D
Bierz piksy i na miasto leć, co będziesz w domu siedział!Zmuszacie mnie ,btw jeszcze nie teraz
Bynajmniej.A kto ?Grzechu?
nie no ,ja sam jestem nienormalny ,ale chodzi że ogarniający tematOdważne słowa.
Ale chyba nie w tym wątku :Dale chodzi że ogarniający temat
Czym znowu ?PardonWkurwiasz mnie Michał
Kolega się o Ciebie po prostu martwi, że jak będziesz tak późno chodził spać to nie urośniesz.Czym znowu ?Pardon
kurna ,bo następnym razem ci takiego avatara przywalę,że...Kolega się o Ciebie po prostu martwi, że jak będziesz tak późno chodził spać to nie urośniesz.
Bo? będziesz płakać?kurna ,bo następnym razem ci takiego avatara przywalę,że...
ADMIN NIECH MI ZABLOKUJE TEN TEMAT,BO...
już sobie interpretuj jak chcesz...Bo? będziesz płakać?
już sobie interpretuj jak chcesz...
Wkręć nas w ten biznes, angielski jako tako znam. Mam łeb na karku i na pewno będę lubiał zarabiać dobre pieniądze. Nadam się.Nie wkurwia mnie to, ale zazdroszczę - zagraniczny partner, dla którego ogarniam firmę w Polsce wchodzi na rynek z nowym patentem dotyczącym recyklingu a że ma rozmach to jego dyrektorka z Polski jeździ z nim właśnie po całym świecie i szukają rynków zbytu. Wczoraj smsy dostałem z jakiejś kompletnej dziury w Afryce, wcześnie byli w USA. Strasznie zazdroszczę im brania udziału w czymś takim-rozkręcanie czegoś od podstaw na taką skalę. A produkt jest zajebisty bo przyda się(i opłaci!) zarówno galerii handlowej w stanach jak i wiosce w Kongo. Fajnie robić coś tak zajebistego
Wkręć nas w ten biznes, angielski jako tako znam. Mam łeb na karku i na pewno będę lubiał zarabiać dobre pieniądze. Nadam się.
Koniecznie, bo nudzi mi się już robienie mostów.Sam bym chciał:D Opowiem ci przy piwku o co chodzi.
Koniecznie, bo nudzi mi się już robienie mostów.
No ładnie to zaprojektował J z W. ale spierdolili robotę oczywiście i Mota musiała trochę pozmieniać:).A ja się wczoraj jarałem estakadą Wielicka-Lipska
No ładnie to zaprojektował J z W. ale spierdolili robotę oczywiście i Mota musiała trochę pozmieniać:).
http://czasopismo.legeartis.org/2015/04/wezwanie-lex-superior-co-robic.htmlKurwa dostałem OSTATECZNE WEZWANIE DO ZAPŁATY od tych chujów wędzonych Lex Superior. Czytam w necie i niby nie ma się czym przejmować tylko niepokoi mnie fakt, że dostałem od tych szmaciarzy dwa listy w ciągu 3 miesięcy. Jest na cohones jaki prawnik lub ktoś kto też dostał den list.
Aha, ludzie piszą, że normalnie te listy leżały u nich w skrzynce a do mnie dwa razy przyszły poleconym :(
@Grzechu ty jesteś obyty w świecie internetów. wiesz coś na ten temat?
PS aha niby można zgłosić to na policję ale średnio mi się chce biegać po komisariatach, wolałbym olać te wezwania i już.
Wkurwiają mnie pierdoleni złodzieje i naciągacze.
Nie dla nich, ale branża jest malutka, więc się wie co nieco;)Jak puszczą pierwszy tramwaj to jadę. Mota E? Zawsze mi mówiłeś gdzie pracujesz po pijaku ale chyba nie dla nich?
Też dostałem, olej to.@Grzechu ty jesteś obyty w świecie internetów. wiesz coś na ten temat?
Jakby co jestem młody, perspektywiczny i mało jem, więc możesz mnie spropsować, jakby kogoś szukali!Nie wkurwia mnie to, ale zazdroszczę - zagraniczny partner, dla którego ogarniam firmę w Polsce wchodzi na rynek z nowym patentem dotyczącym recyklingu a że ma rozmach to jego dyrektorka z Polski jeździ z nim właśnie po całym świecie i szukają rynków zbytu. Wczoraj smsy dostałem z jakiejś kompletnej dziury w Afryce, wcześnie byli w USA. Strasznie zazdroszczę im brania udziału w czymś takim-rozkręcanie czegoś od podstaw na taką skalę. A produkt jest zajebisty bo przyda się(i opłaci!) zarówno galerii handlowej w stanach jak i wiosce w Kongo. Fajnie robić coś tak zajebistego
Widać studenci coraz biedniejsi, nawet na ciuchy ich nie stać :) Ehhh...przypomniały się czasy mieszkania i studiowania na Kortowie - w cieplejsze dni nie wiadomo było w którą stronę się oglądać.Niech ten dzień się skończy, faktury, kontrole, awarie, duchota, chociaż studentki pół nagie chodzą. To mnie jeszcze trzyma przy życiu.
olej to, nie ma czym sie przejmowac. Ja to dostawalem raz w miesiacu, rowniez do rak wlasnych(awizo w skrzynce)Kurwa dostałem OSTATECZNE WEZWANIE DO ZAPŁATY od tych chujów wędzonych Lex Superior. Czytam w necie i niby nie ma się czym przejmować tylko niepokoi mnie fakt, że dostałem od tych szmaciarzy dwa listy w ciągu 3 miesięcy. Jest na cohones jaki prawnik lub ktoś kto też dostał den list.
Aha, ludzie piszą, że normalnie te listy leżały u nich w skrzynce a do mnie dwa razy przyszły poleconym :(
@Grzechu ty jesteś obyty w świecie internetów. wiesz coś na ten temat?
PS aha niby można zgłosić to na policję ale średnio mi się chce biegać po komisariatach, wolałbym olać te wezwania i już.
Wkurwiają mnie pierdoleni złodzieje i naciągacze.