Co mnie wku*wia

już sobie interpretuj jak chcesz...
giphy.gif

Nie wkurwia mnie to, ale zazdroszczę - zagraniczny partner, dla którego ogarniam firmę w Polsce wchodzi na rynek z nowym patentem dotyczącym recyklingu a że ma rozmach to jego dyrektorka z Polski jeździ z nim właśnie po całym świecie i szukają rynków zbytu. Wczoraj smsy dostałem z jakiejś kompletnej dziury w Afryce, wcześnie byli w USA. Strasznie zazdroszczę im brania udziału w czymś takim-rozkręcanie czegoś od podstaw na taką skalę. A produkt jest zajebisty bo przyda się(i opłaci!) zarówno galerii handlowej w stanach jak i wiosce w Kongo. Fajnie robić coś tak zajebistego

Nie wkurwia mnie to, ale zazdroszczę - zagraniczny partner, dla którego ogarniam firmę w Polsce wchodzi na rynek z nowym patentem dotyczącym recyklingu a że ma rozmach to jego dyrektorka z Polski jeździ z nim właśnie po całym świecie i szukają rynków zbytu. Wczoraj smsy dostałem z jakiejś kompletnej dziury w Afryce, wcześnie byli w USA. Strasznie zazdroszczę im brania udziału w czymś takim-rozkręcanie czegoś od podstaw na taką skalę. A produkt jest zajebisty bo przyda się(i opłaci!) zarówno galerii handlowej w stanach jak i wiosce w Kongo. Fajnie robić coś tak zajebistego
Wkręć nas w ten biznes, angielski jako tako znam. Mam łeb na karku i na pewno będę lubiał zarabiać dobre pieniądze. Nadam się.

Kurwa dostałem OSTATECZNE WEZWANIE DO ZAPŁATY od tych chujów wędzonych Lex Superior. Czytam w necie i niby nie ma się czym przejmować tylko niepokoi mnie fakt, że dostałem od tych szmaciarzy dwa listy w ciągu 3 miesięcy. Jest na cohones jaki prawnik lub ktoś kto też dostał den list.
Aha, ludzie piszą, że normalnie te listy leżały u nich w skrzynce a do mnie dwa razy przyszły poleconym :(
@Grzechu ty jesteś obyty w świecie internetów. wiesz coś na ten temat?
PS aha niby można zgłosić to na policję ale średnio mi się chce biegać po komisariatach, wolałbym olać te wezwania i już.
Wkurwiają mnie pierdoleni złodzieje i naciągacze.

No ładnie to zaprojektował J z W. ale spierdolili robotę oczywiście i Mota musiała trochę pozmieniać:).

Jak puszczą pierwszy tramwaj to jadę. Mota E? Zawsze mi mówiłeś gdzie pracujesz po pijaku ale chyba nie dla nich?

Kurwa dostałem OSTATECZNE WEZWANIE DO ZAPŁATY od tych chujów wędzonych Lex Superior. Czytam w necie i niby nie ma się czym przejmować tylko niepokoi mnie fakt, że dostałem od tych szmaciarzy dwa listy w ciągu 3 miesięcy. Jest na cohones jaki prawnik lub ktoś kto też dostał den list.
Aha, ludzie piszą, że normalnie te listy leżały u nich w skrzynce a do mnie dwa razy przyszły poleconym :(
PS aha niby można zgłosić to na policję ale średnio mi się chce biegać po komisariatach, wolałbym olać te wezwania i już.
http://czasopismo.legeartis.org/2015/04/wezwanie-lex-superior-co-robic.html

Jak puszczą pierwszy tramwaj to jadę. Mota E? Zawsze mi mówiłeś gdzie pracujesz po pijaku ale chyba nie dla nich?
Nie dla nich, ale branża jest malutka, więc się wie co nieco;)

Jakby co jestem młody, perspektywiczny i mało jem, więc możesz mnie spropsować, jakby kogoś szukali!

Niech ten dzień się skończy, faktury, kontrole, awarie, duchota, chociaż studentki pół nagie chodzą. To mnie jeszcze trzyma przy życiu.
Widać studenci coraz biedniejsi, nawet na ciuchy ich nie stać :) Ehhh...przypomniały się czasy mieszkania i studiowania na Kortowie - w cieplejsze dni nie wiadomo było w którą stronę się oglądać.

Dziewuchy tak biedne że w dziurawych spodniach chodzą. Miałem teorię miesiąc temu, sprawdzila się.
Śmiałem się z nowej mody, dziur na kolanach w sensie. Za 2 miesiące wyjdziesz na plaże i same kolana będziesz mieć opalone?
Dzisiaj już mi się zwierzają, że ludzie się na plażach śmieją z opalonych samych kolan :D

olej to, nie ma czym sie przejmowac. Ja to dostawalem raz w miesiacu, rowniez do rak wlasnych(awizo w skrzynce)

... że sesje zrobili mi w tydzień (projekt do niedzieli, egzam we wtorek, prezentacja w piątek i znowu egzam w pon 29) zamiast to mądrze rozłożyć -_-

Back