Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tóż to lato panie już jestprzeziębienie w środku wiosny :D

Tóż to lato panie już jest![]()
Racja 21 czerwca, ostatnia dobra pogoda zmyliła moje zmysłya nie 21 czerwca? ;p

Ta pogoda jest jak jesienią, tylko dłużej jasno. Chuj nie wiosna.Racja 21 czerwca, ostatnia dobra pogoda zmyliła moje zmysły![]()
potwierdzam, w 3M co z tego, ze nie pada i jest slonce jak wiatr jest zimny jak wlasnie jesienia czy nawet zimaTa pogoda jest jak jesienią, tylko dłużej jasno. Chuj nie wiosna.
a i tak moja bluza jest za ciepła na tą pogodę i chodzę spocony :D
No to hasło się zgadza :D
no wlasnie to je Polska nie IslandiaTo je Polska, nie Malediwy.

no wlasnie to je Polska nie Islandia![]()
:)Polacy mają depresję totalną, dlatego, że nie ma słońca
Przez 7 miesięcy w roku, a lato bywa czasem nie gorące
Kazik

Stary, mało kto, z nas nim jest. Nawet jeśli tak to sobie ktoś wyobraża.Wkurwia mnie, że nie jestem wolnym człowiekiem.
Shiiiiiiiiiiiiiiiet. W sobotę szykuje mi się impreza firmowa u żony. Stado zjebanych farmaceutów chodzących na salsę i chujowa knajpa dla turystów. Dobrze że chociaż po sąsiedzku jest lokal Ursa Maior i będę na dobre piwko wyskakiwał. Ale wkurwienie jest;(
Stary, Ursa robi całkiem niezłe piwo, także masz gdzie uciec. Ja w najbliższą sobotę jestem skazany na piwo z browaru restauracyjnego w znacznej ilości (jakieś 160 butelek).Shiiiiiiiiiiiiiiiet. W sobotę szykuje mi się impreza firmowa u żony. Stado zjebanych farmaceutów chodzących na salsę i chujowa knajpa dla turystów. Dobrze że chociaż po sąsiedzku jest lokal Ursa Maior i będę na dobre piwko wyskakiwał. Ale wkurwienie jest;(
Spać mi się chce. Słaby jestem. Teraz to nawet Cain dałby mi radę :/Stary, mało kto, z nas nim jest. Nawet jeśli tak to sobie ktoś wyobraża.
Sam dzisiaj brutalnie to sobie uświadomiłem. Mam ochotę coś rozjebać, także zapraszam do demolki.
A to cwaniaczki. Pablos siedział z dziewczyną i śpiewali, więc stwierdziliśmy z kaczorem, że nie będziemy przeywac.Dobra dobra krakusy, razem z @pablos_83 Was rozszyfwowaliśmy :P
Jak tylko będzie KSW Kraków, to mam nadzieję, że znów C12- C13 będzie COHONES BAYBE ;)
That's Impossible!A to cwaniaczki. Pablos siedział z dziewczyną i śpiewali, więc stwierdziliśmy z kaczorem, że nie będziemy przeywac.
No to w takim razie Ty siedziales z żoną obok mnie i kaczki?That's Impossible!
Siedział koło mnie z dwoma kolegami! Jakby tam była dziewczyna, to bym na pewno zapamiętał, wbrew woli mojej żony! :D