Co mnie wku*wia

No to w takim razie Ty siedziales z żoną obok mnie i kaczki?
Kurde, nie wiem. Po moje j prawej miałem ziomka @pablos_83 z dwoma kumplami , a po prawej siedział ogarnięty gość ze swoją dziewczyną/żoną. Jeśli dojdziemy do ustalania numerów, to nie ma problemu,bo mam schowane bilety :D

Kurde, nie wiem. Po moje j prawej miałem ziomka @pablos_83 z dwoma kumplami , a po prawej siedział ogarnięty gość ze swoją dziewczyną/żoną. Jeśli dojdziemy do ustalania numerów, to nie ma problemu,bo mam schowane bilety :D
No to o nich najwyraźniej pisałem. Dobry doping prowadzili :)

Kazik to Bog. skonczyl sie na kill'm all ale i tak Bog. a mnie wkurwia firmowa koszulka. co ja korpo?...

Reklama timobajla mi się Grzechu skojarzyła. Taki apsurt z rana.

Wkurwia mnie że nie znam tancerki z reklamy allegro.

A to cwaniaczki. Pablos siedział z dziewczyną i śpiewali, więc stwierdziliśmy z kaczorem, że nie będziemy przeywac.
Ja byłem z dziewczyną bez żadnych kolegów. Gdzieś obok był Kaczka bo znam jego gębę z internetów

Wkurwia mnie to że kurwa półtorej godziny temu zamawiałem pizze z lokalu który jest rzut kamieniem ode mnie, dzwonie po godzinie, mówią że za 15min będzie, mija 30min a kurwa dalej nie widać ani słychać, dzwonie tam i pierdolą że 10min temu wyjechał. Gdyby nie fakt, że płaciłem już z góry kartą to kazałbym im wypierdalać z tą pizzą w podskokach skoro nie szanują klienta i nie raczą nawet sami poinformować że coś jest kurwa nie tak.

Wkurwia mnie to że kurwa półtorej godziny temu zamawiałem pizze z lokalu który jest rzut kamieniem ode mnie, dzwonie po godzinie, mówią że za 15min będzie, mija 30min a kurwa dalej nie widać ani słychać, dzwonie tam i pierdolą że 10min temu wyjechał. Gdyby nie fakt, że płaciłem już z góry kartą to kazałbym im wypierdalać z tą pizzą w podskokach skoro nie szanują klienta i nie raczą nawet sami poinformować że coś jest kurwa nie tak.
Zamów pizze z pizzyhut przez neta. Jak przywioza to powiedz że nie takie chciałeś. Zadzwoni do Ciebie menagerka i będziesz miał następne pizzy za Free. Może to poprawi ci humor :P #kuźniarstyle

I to jest duza wada placenia z gory. Tak to bys powiedzial dostawcy, zeby sie jebal na twarz i kupil gdzies indziej. Ja sie na dominos w wwie nigdy nie zawiodlem.

A masz się co uczyć czy nie w końcu?
Tak aby zdać to nie .Tylko z angola mam łamaną ocenę ale to 3/4(mój realny skill jest większy) ale była dziś kartkówka i zjebałem ,ale jeszcze jedna będzie mnie to w sumie nie obchodzi czy będę miał wyższą ocenę bo jedną kartkówkę napisałem lepiej,ale dla..

W każdym razie człowiek tyra tyle aby zdać,zdaje i potem cooooo.
a i tak do kartkówki to się przecież nie będę uczyl dłużej niż kilka minut a i tak raz są z dupy rzeczy których nie było,a raz coś co było,ale nie podpasuje ,spodziewałeś się czego innego

Back