Co mnie wku*wia

@mat01 w tej włoskiej to nawet na bezczela odgrzewają w mikrofali ale lazanię to mi odgrzali tak, że w środku była zimna
@Pervert w ten weekend bawię się na weselu, chyba że za tydzień uda się śmignąć do berlina to można na jakieś tamtejsze zapolować

Wkurwia mnie, że na plaży dziś pizgało niemiłosiernie. Czekam na jakieś 25-30 stopni z niecierpliwością, wtedy nawet wicher nie będzie przeszkodą, choć lepiej jakby powiewało do max 15 km/h ;)

Wkurwia mmie klótnia z ojcem, która wyniknęła z niezgody przekonań politycznych. Jestem wkurwiony, bo dopóki byłem w ich "obozie" to było super. Nosz kurwa mać!

Wkurwia mnie, że nie jestem wolnym człowiekiem.
Stary, mało kto, z nas nim jest. Nawet jeśli tak to sobie ktoś wyobraża.
Sam dzisiaj brutalnie to sobie uświadomiłem. Mam ochotę coś rozjebać, także zapraszam do demolki.

Shiiiiiiiiiiiiiiiet. W sobotę szykuje mi się impreza firmowa u żony. Stado zjebanych farmaceutów chodzących na salsę i chujowa knajpa dla turystów. Dobrze że chociaż po sąsiedzku jest lokal Ursa Maior i będę na dobre piwko wyskakiwał. Ale wkurwienie jest;(

Shiiiiiiiiiiiiiiiet. W sobotę szykuje mi się impreza firmowa u żony. Stado zjebanych farmaceutów chodzących na salsę i chujowa knajpa dla turystów. Dobrze że chociaż po sąsiedzku jest lokal Ursa Maior i będę na dobre piwko wyskakiwał. Ale wkurwienie jest;(
90991040.jpg

Stary, Ursa robi całkiem niezłe piwo, także masz gdzie uciec. Ja w najbliższą sobotę jestem skazany na piwo z browaru restauracyjnego w znacznej ilości (jakieś 160 butelek).
Co prawda to i tak lepiej niż koncernowe śmieci, ale jednak nie to, co gumisie lubią najbardziej.
Krakusy, schlejemy się ostro na KSW Kraków!

Stary, mało kto, z nas nim jest. Nawet jeśli tak to sobie ktoś wyobraża.
Sam dzisiaj brutalnie to sobie uświadomiłem. Mam ochotę coś rozjebać, także zapraszam do demolki.
Spać mi się chce. Słaby jestem. Teraz to nawet Cain dałby mi radę :/

@Comber
Przecież Cain ledwo wygrał z słabo dysponowanym JDS :lol:
Chyba widziałem Cię na UFC Kraków, i myślę, że góra w drugiej rundzie byś go ubił. Mark my words! :boystop:

Dobra dobra krakusy, razem z @pablos_83 Was rozszyfwowaliśmy :P
Jak tylko będzie KSW Kraków, to mam nadzieję, że znów C12- C13 będzie COHONES BAYBE ;)
@Comber
Mam i na Ciebie przygotowany specjalny plan. Generalnie padniecie po drugiej rundzie :D

Dobra dobra krakusy, razem z @pablos_83 Was rozszyfwowaliśmy :P
Jak tylko będzie KSW Kraków, to mam nadzieję, że znów C12- C13 będzie COHONES BAYBE ;)
A to cwaniaczki. Pablos siedział z dziewczyną i śpiewali, więc stwierdziliśmy z kaczorem, że nie będziemy przeywac.

A to cwaniaczki. Pablos siedział z dziewczyną i śpiewali, więc stwierdziliśmy z kaczorem, że nie będziemy przeywac.
That's Impossible!
Siedział koło mnie z dwoma kolegami! Jakby tam była dziewczyna, to bym na pewno zapamiętał, wbrew woli mojej żony! :D

Back