Co mnie wku*wia

Też tak czasem mam, teraz mnie wkurwia mało czasu dla samego siebie, na oglądanie UFC na żywo z udziałem czatu, życie towarzyskie i w ogóle. Ale pocieszam się tym, że po tym wszystkim nastąpi czas zajebistości :)

Wkurwia mnie, że moje zamówienie już 24h jest w "paczkomacie nadawczym". Odbierzcie to leniwe kurwy i raz dwa do mnie !

o 17 to ja będę jak bydle ściśnięte w autobusie razem z bydłem studenckim:(

Też tak czasem mam, teraz mnie wkurwia mało czasu dla samego siebie, na oglądanie UFC na żywo z udziałem czatu, życie towarzyskie i w ogóle. Ale pocieszam się tym, że po tym wszystkim nastąpi czas zajebistości :)
334r8si.jpg

taka sytuacja: schodzisz sobie, spokojnie po schodach a tam grupka BEZCZELNYCH malolatow mowi ci dziendobry. To jest ten moment, w ktorym uswiadamiasz sobie, ze jestes juz, kurwa stary :ashamed:

Wkurwia mnie wiatr wiejący +-50 km/h, zwłaszcza, gdy jestem na korcie na powietrzu ;) Piszczy w uszach tylko ciągle.

Scurvol chyba jest tak, że im starsze dzieciaki Ci tak mówią tym starzej się człowiek czuje :D Jak miałem 18 to już jakieś 6latkowie potrafili powiedzieć, ale jak teraz się widzi gościa o podobnej wielkości bądź większego i z wieku pod 18stkę tak mówiących to już emerytura mentalna :D

Wkurwia mnie chamstwo i takie typowe dziadostwo w necie, do tego stopnia, ze zbiera się środki pienięzne na przeprowadzanie ataku na konkurencyjne strony, próbuje się zniszczyć przeciwników do całkowitej degradacji.
Winny czy nie nalezy go zgnieść, wymazać i wypluć z całkowitej świadomości userów. Niewiem czy to dotyczy rowniez Cohones, ale ostatnio często i Wy macie problem z serwerem

Scurvol chyba jest tak, że im starsze dzieciaki Ci tak mówią tym starzej się człowiek czuje :D Jak miałem 18 to już jakieś 6latkowie potrafili powiedzieć, ale jak teraz się widzi gościa o podobnej wielkości bądź większego i z wieku pod 18stkę tak mówiących to już emerytura mentalna :D
no tak na oko to mieli po 15 lat, napisalem tak wiesz w formie zartu :wink: mam syna rok mlodszego wiec mieli prawo, chyba mowic do mnie dziendobry. Tyle, ze wiesz czlowiek nie zdaje sobie sprawy z tego jak czas zapierdala a takie akcje zaczynaja go o tym uswiadamiac :wink: i to jest takie troche niepokojace, ze tak to ujme :smile:

Last edited by a moderator:
Tak to juz jest na tym swiecie, majac 20 lat wkurzasz sie, ze ktos wali do ciebie na "ty" gdy zaczynasz powoli dobijac 40 to sie wkurwiasz jak ktos mowi ci na "pan" ech...

Migrena najbardziej wkurwiająca rzecz na świecie.
Piękny dzień, dobry trening na siłowni. Wracasz do domu i ból głowy wyłącza cię na dobre parę godzin :wall:

WKURWIAJA MNIE URZEDASY
Pierdolone huje
Zjebali dokumenty kilkanascie lat temu i teraz pala Jana zamiast naprawic
Powinni skurwysyny zabulic z wlasnek kieszeni
Gnidy zalebane

no tak na oko to mieli po 15 lat, napisalem tak wiesz w formie zartu :wink: mam syna rok mlodszego wiec mieli prawo, chyba mowic do mnie dziendobry. Tyle, ze wiesz czlowiek nie zdaje sobie sprawy z tego jak czas zapierdala a takie akcje zaczynaja go o tym uswiadamiac :wink: i to jest takie troche niepokojace, ze tak to ujme :smile:
hahah, mnie ostatnio dziewczynki przepuściły na chodniku, bo gdzieś szedłem szybciej, w pewnym momencie jedna z nich z ochoczym "ejjj, przepuśćcie Pana!!!" - to się pośmiałem! tylko 23 (zaraz 24), ej!

Back