Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Więcej żreć:DWkurwia mnie duchota
Zanim mi się klima rozkręci to jestem mokry;(
o 17 to ja będę jak bydle ściśnięte w autobusie razem z bydłem studenckim:(
Też tak czasem mam, teraz mnie wkurwia mało czasu dla samego siebie, na oglądanie UFC na żywo z udziałem czatu, życie towarzyskie i w ogóle. Ale pocieszam się tym, że po tym wszystkim nastąpi czas zajebistości :)
Cz było mówić to bym dzisiaj autem przyjechał i byśmy wrócili razem o 19 :/o 17 to ja będę jak bydle ściśnięte w autobusie razem z bydłem studenckim:(
Co se pomaca studentki w autobusie to jegoCz było mówić to bym dzisiaj autem przyjechał i byśmy wrócili razem o 19 :/

Chyba spocone stare baby.Co se pomaca studentki w autobusie to jego![]()
Ale ja dopiero wracam na dzielnie jutro. Dzisiaj jeszcze Krk i pisałem o MPKu. Ale dzięki za chęci ziąąą!Chyba spocone stare baby.
Jutro wracasz autem czy busem? O ktory?Ale ja dopiero wracam na dzielnie jutro. Dzisiaj jeszcze Krk i pisałem o MPKu. Ale dzięki za chęci ziąąą!
Przecie jasno wskazał na Bydło studenckie anie Bydło moheroweChyba spocone stare baby.
Autem koło 16.45, zabierasz się?Jutro wracasz autem czy busem? O ktory?
E nie, dopiero o 19 bede dostepny.Autem koło 16.45, zabierasz się?
Nie wie co go czeka!Przecie jasno wskazał na Bydło studenckie anie Bydło moherowe

no tak na oko to mieli po 15 lat, napisalem tak wiesz w formie zartuScurvol chyba jest tak, że im starsze dzieciaki Ci tak mówią tym starzej się człowiek czuje :D Jak miałem 18 to już jakieś 6latkowie potrafili powiedzieć, ale jak teraz się widzi gościa o podobnej wielkości bądź większego i z wieku pod 18stkę tak mówiących to już emerytura mentalna :D
mam syna rok mlodszego wiec mieli prawo, chyba mowic do mnie dziendobry. Tyle, ze wiesz czlowiek nie zdaje sobie sprawy z tego jak czas zapierdala a takie akcje zaczynaja go o tym uswiadamiac
i to jest takie troche niepokojace, ze tak to ujme 
Jak bym go oblał.Do mnie dzisiaj student powiedział "proszę pana" :(
hahah, mnie ostatnio dziewczynki przepuściły na chodniku, bo gdzieś szedłem szybciej, w pewnym momencie jedna z nich z ochoczym "ejjj, przepuśćcie Pana!!!" - to się pośmiałem! tylko 23 (zaraz 24), ej!no tak na oko to mieli po 15 lat, napisalem tak wiesz w formie zartumam syna rok mlodszego wiec mieli prawo, chyba mowic do mnie dziendobry. Tyle, ze wiesz czlowiek nie zdaje sobie sprawy z tego jak czas zapierdala a takie akcje zaczynaja go o tym uswiadamiac
i to jest takie troche niepokojace, ze tak to ujme
![]()