GroszMC
EFC Africa Heavyweight
I wtedy można liczyć na kolegów z cohones!Piwa nie lubię a kraty gorzały nie ogarnę. Patowa sytuacja
Wypij ile dasz radę a resztę możesz mi wysłać, cóż zrobić pomogę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I wtedy można liczyć na kolegów z cohones!Piwa nie lubię a kraty gorzały nie ogarnę. Patowa sytuacja
felgi droższe niż cały Twój bus z zawartością to szkoda porysowaćBuce w drogich autach... Metr albo półtora do krawężnika ale nie zjedzie menda
Jest możliwe ale co to zmienia?felgi droższe niż cały Twój bus z zawartością to szkoda porysować
Wiadomo ale mentalności buca nie zmienisz, robiłem x lat wstecz na myjni ręcznej, największe chamidła i paniska wysiadały z takich właśnie aut.Jest możliwe ale co to zmienia?
Po za tym właśnie taka jazda wystawia swoje ciostko na możliwość przerysowania całego boku
Duża bryczka Mała tyczka.Buce w drogich autach... Metr albo półtora do krawężnika ale nie zjedzie menda
Siebie miałeś na myśli...?Duża bryczka Mała tyczka.
Jeżdżę małym polo.Siebie miałeś na myśli...?
Jeździsz większym i zjeżdżasz?Buce w drogich autach... Metr albo półtora do krawężnika ale nie zjedzie menda
Wiesz jaka tu jest mentalność?Jeździsz większym i zjeżdżasz?
Wiem coś o tym. Jeździłem ponad 5 lat na C+E , trochę też busem i zdążyłem zobaczyć co potrafi się odkurwiać ogólnie na drogach.Wiesz jaka tu jest mentalność?
Przy jakiejś obcierce bez kamery to jesteś z góry winny...
Ty zapierdalasz spieszysz się od razu Ci wmówią a on się lansuje drogim autem.
Miałem sytuacje w ubiegłym miesiącu że głupi ciapek szpanował kabrioletem przed dupcia...
No i cos mu nie wyszło kombinowanie bo został z tyłu między autami a ja wyjebałem do przodu no ale na drugich światłach mnie wyprzedził i z lewego pasa próbuje na ręcznym skręcić w prawo a że ja zapierdalalem i trochę mu manewr nie wyszedł to gdybym nie miał szybkiej reakcji i nie wyhamował to dwójki nie byłoby już na świecie...
zły program wgrany i ratowanie sytuacji.
No pluje sobie trochę w brodę o to, bo prosił się w chuj i natychmiastowa karma mogła go spotkać.Wiem coś o tym. Jeździłem ponad 5 lat na C+E , trochę też busem i zdążyłem zobaczyć co potrafi się odkurwiać ogólnie na drogach.
Czyli co @Roshi, kupujesz kamerkę i przy najbliższej takiej sytuacji rozpierdalasz ciapaka, włączasz wycieraczki i jedziesz dalej
Kurwa chłopcze, Ty sie ciesz ze go nie rozjebales bo po tym co piszesz to bys zakończył zapewne życiowa karierę a nie tu farmazonisz ze plujesz sobie w brodę.No pluje sobie trochę w brodę o to, bo prosił się w chuj i natychmiastowa karma mogła go spotkać.
Jeszcze to jakaś eMka chyba była... pewnie papaciapa wziął na abonament bo tu się opyla takie moto cuda brać.
Zresztą też można sobie narobić gówna bo ja tam z 80 na 50 leciałem...
Przy takim śmiertelnym to pomimo tego że nie powinien takiego manewru robić - pomiary... sądy... Jebać
Pluje...Kurwa chłopcze, Ty sie ciesz ze go nie rozjebales bo po tym co piszesz to bys zakończył zapewne życiowa karierę a nie tu farmazonisz ze plujesz sobie w brodę.
Całe szczęście ze nic sie nie stalo i mozna zyc spokojnie dalej
Czyli jakbyś go rozjebał,ale nie miał konsekwencji prawnych sumienie by Cię nie ruszyło?Pluje...
Nie dzwignąłbyś tego niuniek. Widziałeś kiedyś trupa na żywo? Nie mówię tu o takim ze dziadek umarł we snie tylko powypadkowego, rozjebanego jak łeb denisa penisa.Pluje...
Czyli jakbyś go rozjebał,ale nie miał konsekwencji prawnych sumienie by Cię nie ruszyło?
Utylizacja śmieci...Nie dzwignąłbyś tego niuniek
Ja widziałem i aż takie straszne to nie jest.Nie dzwignąłbyś tego niuniek. Widziałeś kiedyś trupa na żywo? Nie mówię tu o takim ze dziadek umarł we snie tylko powypadkowego, rozjebanego jak łeb denisa penisa.
Wiadomo, da sie żyć lecz inaczej jest widziec cos z boku a inaczej uczestniczyć lub byc przyczyną takiego zdarzenia. Juz nie wspominając o konsekwencjach itd ktore tez by wbiły gwoździa.Ja widziałem i aż takie straszne to nie jest.
Biles kiedyś świniaka sojowy chłopcze?Nie dzwignąłbyś tego niuniek. Widziałeś kiedyś trupa na żywo? Nie mówię tu o takim ze dziadek umarł we snie tylko powypadkowego, rozjebanego jak łeb denisa penisa.
Nie, pojeździłem na karetce i widzialem kilka trupów, na akcji zmarł dzieciak i czułem atmosferę jaka panuje na miejscu. Jak nie jestes uczestnikiem to po robocie wypijesz setke a potem wbijasz w to chuj lecz ludzie ktorzy uczestniczyli w tym sa zgniatani psychicznie czesto gęsto.Biles kiedyś świniaka sojowy chłopcze?
Oczywiście że żartuje Byku...Nie, pojeździłem na karetce i widzialem kilka trupów, na akcji zmarł dzieciak i czułem atmosferę jaka panuje na miejscu. Jak nie jestes uczestnikiem to po robocie wypijesz setke a potem wbijasz w to chuj lecz ludzie ktorzy uczestniczyli w tym sa zgniatani psychicznie czesto gęsto.
Zamiast pisac gówno w necie ze chciałbyś spowodować smiertelny wypadek to weź lepiej wzmocnij core bo w razie wu to w najlepszym wypadku ta sytuacja by zostala z Tobą do konca zycia i byc może narkotyki potem by Cie zmiotły z planszy calkowicie, w najgorszym wyhustalbyś sie u siebie na wsi lub w areszcie w DE
Kup sobie lepiej kamerkę
Stary, ale chujnia, trzymaj się, mocno!nie znalazłem właściwego tematu
napisze tutaj
od jakiegoś pół roku, zmagam się z kurewska depresja, wiele czynników, wkurwia mnie jebana znieczulica, rozpadł mi się związek po 10 latach, jebac kurwe maczetami, osobna historia,
do rzeczy - Tyle konowałów tyle skrwysynstwa, nie stać mnie prywatnie na Psychoterapię a potrzebuję, wiem to
w jebanej Dębicy poruszyłem niebo i ziemię, nic... mam jedynie przecpanego lekarza psychiatre który wypisze leki, które gowno dają, ale ok
psychika jest dosłownie rozkurwiona
jeszcze walczę z byłymi właścicielami bo ujebali sobie ze zniszczyłem mienie na 5k, gdzie wszystko przy komorniku było ogarniane i protokół, co smirsniejsze dwie rzeczy już była rozwalone jak wynajmowałem, są tak wkurwieni że założyli mi sprawę z art kk, prokurator gadka szmatką skierował mnie na badanie do biegłego sadowego, przegapiłem termin, mija kilka miechów...
26 czerwiec moje urodziny, wpadają mi psy i mają nakaz zatrzymania i doprowadzenia do lekarza, i kurwa jestem w szoku, bransoletki do tyłu, mówię kurwa ze się leczę oczywiście jebane kurwy nic, zawieźli mnie na komendę okazało się że lekarza nie ma, to co? na dołek mnie wjebali i te wszystkie procedury, przeszukiwania, rozbierz się kucnij i kaslaj, nie wierzyłem co tu się odpierdala
przespałem na 2 dzień mnie zawieźli nawet do gabinetu w bransoletkach 5 min pierdolenia i mogłem o wielce litościwe psy iść do do domu
teraz wyszło bo skurwiel tak mi założył kajdanki ze mi coś pierdolnelo w lewej ręce, boli jak skurwysyn, podnieść kubka nie podniesiesz
jak ktoś przeczytał dzięki
jebac policję i organy scigania
Stary, ale chujnia, trzymaj się, mocno!
Nie łam się, to wszystko minie i się uspokoi.
Chłopie, wyrazy współczucia, i choć to głupio zabrzmi to przytulam cię mocno.nie znalazłem właściwego tematu
napisze tutaj
od jakiegoś pół roku, zmagam się z kurewska depresja, wiele czynników, wkurwia mnie jebana znieczulica, rozpadł mi się związek po 10 latach, jebac kurwe maczetami, osobna historia,
do rzeczy - Tyle konowałów tyle skrwysynstwa, nie stać mnie prywatnie na Psychoterapię a potrzebuję, wiem to
w jebanej Dębicy poruszyłem niebo i ziemię, nic... mam jedynie przecpanego lekarza psychiatre który wypisze leki, które gowno dają, ale ok
psychika jest dosłownie rozkurwiona
jeszcze walczę z byłymi właścicielami bo ujebali sobie ze zniszczyłem mienie na 5k, gdzie wszystko przy komorniku było ogarniane i protokół, co smirsniejsze dwie rzeczy już była rozwalone jak wynajmowałem, są tak wkurwieni że założyli mi sprawę z art kk, prokurator gadka szmatką skierował mnie na badanie do biegłego sadowego, przegapiłem termin, mija kilka miechów...
26 czerwiec moje urodziny, wpadają mi psy i mają nakaz zatrzymania i doprowadzenia do lekarza, i kurwa jestem w szoku, bransoletki do tyłu, mówię kurwa ze się leczę oczywiście jebane kurwy nic, zawieźli mnie na komendę okazało się że lekarza nie ma, to co? na dołek mnie wjebali i te wszystkie procedury, przeszukiwania, rozbierz się kucnij i kaslaj, nie wierzyłem co tu się odpierdala
przespałem na 2 dzień mnie zawieźli nawet do gabinetu w bransoletkach 5 min pierdolenia i mogłem o wielce litościwe psy iść do do domu
teraz wyszło bo skurwiel tak mi założył kajdanki ze mi coś pierdolnelo w lewej ręce, boli jak skurwysyn, podnieść kubka nie podniesiesz
jak ktoś przeczytał dzięki
jebac policję i organy scigania
Chłopie, wyrazy współczucia, i choć to głupio zabrzmi to przytulam cię mocno.
Przez takie gówno nie przechodziłem jednak wiem że dasz radę i to przejdzie.
Co do akcji w poszczególnych tematach to chyba trzeba naszego historyka wezwać, bo tylko on ogarnia kto tu co ogarnia, a spraw jest kilka. @Martin
Prawnik i komornik, żeby rozwiązać problem najmu u frajerów. Nie pamiętam, chyba @Comber ale kiedy to było...
Psychiatra i leki, może zacznijmy od @ALRI, żeby doradził czy sertralina, czy coś innego.
Co do baby - kurde, akurat to brzmi znajomo, też mi się rozpadł związek po dziesięciu latach i myślałem że dupa, a okazało się że mnóstwo dup... Także spokojnie, jak nie ta to lepsza.
Ta ręka jest niepokojąca, sprawdź czy możesz ruszać, może obdukcja będzie konieczna. To może kosztować, kiedyś 100-200, dziś nie wiem, pewnie drożej. @Gienek co polecasz?
Co do przyczyn depresji to różnie, ja napiszę co działa oprócz sertraliny:
- sport, począwszy od rozciągania, rozgrzewki, spacerów i leżenia na podłodze i świadomego oddychania
- seks, jakikolwiek
- dobre jedzenie (surówki i zdrowe tłuszcze najważniejsze), dużo wody i witamin (porcje dla olimpijczyków, depresja to ciężkie gówno i trza się suplementować na maksa)
- słońce
- prysznic
- świeże powietrze
- rozmowy z przyjaciółmi, rodziną lub specjalistami
- doradca zawodowy, bo czasem warto coś zmienić albo spojrzeć na nowo
- wizyta w banku
- dentysta
- dietetyk
- psychoterapeuta (za darmo można znaleźć, sprawdź np tu różne opcje, całkiem sporo - https://notatkiterapeutyczne.pl/jesli-nie-nfz-to-co-o-bezplatnej-terapii-a4a61b36008d)
- Kryzysowy Telefon Zaufania 116 123
Jakbyś coś więcej potrzebował to pisz, pomożemy.
Wszystkie porady ok ale powyższe brzmi niepokojąco. Za bardzo zalatuje halibutem.- seks, jakikolwiek