Co mnie wku*wia

Ok spoko. Mówię to tylko z własnych doświadczeń. Dzieki takim prognozom w wielu przypadkach zaplanowałem sobie wyjazdy i były one udane pod względem pogodowym. Oczywiście nie było takiej samej temperatury jak wczęniej patrzyłem ale zmian za duzych rówież nie było

Obyś miał racje bo wszystkim nam na tym zależy aby pogoda dopisała podczas tego weekendu

Scurvol ma rację, mi nawet na studiach mówili, że pogodę można przewidzieć do trzeciego dnia, później ni cholery.

Może chodziło mu o to, że chciałeś zaoszczędzić zimowe opony o te 2-3 tygodnie na następny sezon... :confused:
Faktycznie zastosowanie tego zwrotu do tej konkretnej sytuacji jest dziwne.
A dwa tygodnie dłużej korzysta z letnich. Cwaniaczek z Ciebie Comber, nie ma to tamto :D

Wkurwia mnie, że przez najbliższy tydzień będzie padał śnieg, a ja kilka dni temu zmieniłem opony na letnie. @^^*(@*(#*&)(&^%%$##%^
ja juz miesiac jezdze na letnich,nie wiem gdzie mieszkasz ale wydaje mi sie,ze nie bedzie "bialych drog" a ten snieg to wogole sie nie utrzyma. W 3M na snieg sie narazie nie zanosi,dzisiaj przez caly dzien,piekne sloneczko,prawie zadnej chmurki na niebie a mialo padac i wogole chujnia,ech te prognozy pogody...

Od rana sypał śnieg, naprawdę duże płatki, było biało, teraz po śniegu nie ma znaku. Rano zima, po południu wiosna. Jak żyć?

Zmieniłem na letnie, bo było od kilku dni 15 stopni, a miałem 3 dni jazdy na dłuższe dystanse, więc nie chciałem zajezdzic nowych zimowych. No i letnie są cichsze :p Poza tym, nie spodziewałem się, że będzie sypać :D

Zmieniłem na letnie, bo było od kilku dni 15 stopni, a miałem 3 dni jazdy na dłuższe dystanse, więc nie chciałem zajezdzic nowych zimowych. No i letnie są cichsze :p Poza tym, nie spodziewałem się, że będzie sypać :D

Ja w zeszłym roku stwierdziłem ze zimowki zmienia się jak temp dwa tygodnie przekracza 16 stopni(nie wiem skad ten pomysl) No i czekałem do lipca aż mialem stluczke przez slaba przyczepność:)

No widzisz, już tydzień bez alko, to i życie smutniejsze.
No i tu się zgina dziób pingwina
penguin1.gif

Brak alkoholu powoduje spadek optymizmu życiowego oraz własnej samooceny, depresje, nerwice, popadanie w marazm i melancholie, spożycie chroni m.in. przed udarami mózgu i demencja starczą. 9/10 lekarzy poleca alkohol w ramach codziennej profilaktyki szczęśliwej egzystencji.
gatsby-leo-051113.gif

wkuriwa mnie, ze napisy do jakichs gowien pojawiaja sie szybko, a do the americans tak wolno :|

Wkurwiam się bo myślałem ze plecy mnie "troche" bolą a okazało się ze nie mogę nawet wsiąść do samochody. Mógłbym wsiąść ale juz bym nie wysiadł. A prawie dwa lata juz mi dysk nie wypadał;( Super swieta kurwa.

Wkurwiam się bo myślałem ze plecy mnie "troche" bolą a okazało się ze nie mogę nawet wsiąść do samochody. Mógłbym wsiąść ale juz bym nie wysiadł. A prawie dwa lata juz mi dysk nie wypadał;( Super swieta kurwa.
Ważne byś na UFC był zdrowy. Święta nie pierwsze i nie ostatnie (chyba :boystop:).

Back