Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Łatwiej dla kobiet , jak coś to zawsze mogę poznać męski punkt widzenia, poprosić o pomoc itp.Dla mnie nie ma czegoś takiego jak friendzone. Co to kurdwa jest? Wymysl jakiś żeby było łatwiej, tylko nie wiem dla kogo? Może i jestem prostym gościem ale bez przegiec

Wewiur poleca Polską Ostrygę http://czasgentlemanow.pl/2013/12/polska-ostryga-miedzywojenny-sposob-na-kaca/Wkurwia mnie dziś kac z rana![]()

Ja rano też miałem, teraz już nie mam :DWkurwia mnie dziś kac z rana![]()
fucking idiots.Turasy erazmusasy kolekcjonerzy dużej ilości sprzętu na siłowni przy czym nie korzystający z tego od razufucking idiots.
Skąd są ci Panowie z radia? Trwa walka - pierdolą, przerwa - pierdolą, zawodnik wchodzi do klatki - pierdolą, zapowiedź k0lejnych gal - pierdolą, zawodnik daje wywiad - pierdolą (nie słychać drugiego pytania, bo akurat oni tłumaczą 1-sze). Matko bosko kochano. Szczyt przegięcia to jak Announcer zapowiada zawodnika, jest zbliżenie na announcera, a komentator mówi, że announcer zapowiada zawodnika. ani sekundy przerwy w gadaniu. Może byłoby ok, gdybym wyłączył obraz. Ja jednak wyłączyłem dźwięk. Włączyłem dźwięk z powrotem na werdykt. Myślałem, że pozwolą announcerowi ogłosić oficjalny werdykt. Ni chuuuja.Zgadnijcie co mnie wkurwiło tego wieczoru?
Na to gardło musicie miód zjadać, jak Bruce Buffer.