Co mnie wku*wia

Dla mnie nie ma czegoś takiego jak friendzone. Co to kurdwa jest? Wymysl jakiś żeby było łatwiej, tylko nie wiem dla kogo? Może i jestem prostym gościem ale bez przegiec

Dla mnie nie ma czegoś takiego jak friendzone. Co to kurdwa jest? Wymysl jakiś żeby było łatwiej, tylko nie wiem dla kogo? Może i jestem prostym gościem ale bez przegiec
Łatwiej dla kobiet , jak coś to zawsze mogę poznać męski punkt widzenia, poprosić o pomoc itp.
Gorzej dla nas.
Co do wkurwiania, to już serio mam dość tej pogody. Słońce 30min potem śnieg 2 godziny :wall:
Rano wstaje, podnoszę roletę i za oknem śnieg.

Jak ktoś wszedł w friendzone, to tylko z własnej winy. Jak się chce, to takie coś nie istnieje.

Turasy erazmusasy kolekcjonerzy dużej ilości sprzętu na siłowni przy czym nie korzystający z tego od razu :evil:fucking idiots.

Troszkę mnie irytuję, bo słowo wkurwiają to takie brzydkie słowo, przyjaciółki pijanych dziewczyn, one zawsze zepsują mój misterny plan: /

Super, bratu się dostawczak spierdolil i przez weekend będę mu pewnie pomagal szukac. Zajekurwabiscie.

Wstałem sobie w nocy na walką Helda. Włączyłem TV i coś tam sobie jeszcze ogarniam a w tle leci walka Johnson vs Volkov . Ale czuję się jakiś zirytowany, ale nie wiem dlaczego. Siadam przed tv i już wiem. Komentatorzy :wall: Skąd są ci Panowie z radia? Trwa walka - pierdolą, przerwa - pierdolą, zawodnik wchodzi do klatki - pierdolą, zapowiedź k0lejnych gal - pierdolą, zawodnik daje wywiad - pierdolą (nie słychać drugiego pytania, bo akurat oni tłumaczą 1-sze). Matko bosko kochano. Szczyt przegięcia to jak Announcer zapowiada zawodnika, jest zbliżenie na announcera, a komentator mówi, że announcer zapowiada zawodnika. ani sekundy przerwy w gadaniu. Może byłoby ok, gdybym wyłączył obraz. Ja jednak wyłączyłem dźwięk. Włączyłem dźwięk z powrotem na werdykt. Myślałem, że pozwolą announcerowi ogłosić oficjalny werdykt. Ni chuuuja.

Serwery wasze mnie wkurwiają, zróbcie coś z tym na przyszłość. Bedą większe wydarzenia niz gala UFC w Polsce i przydałoby się coś z tym zrobić

nawet nie wiecie jak mnie wkurwiają serwery jak trzeba jeszcze z nimi pracować jakkolwiek... :) kurwakurwakurwa

Na to gardło musicie miód zjadać, jak Bruce Buffer.

Brus od wczoraj powinien miec oltarzyk na cohones. Największy profesjonalista w mma. Nikt nie zrozumie magii jaka tworzy, dopóki nie usłyszy go na zywo.

Back