Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
)no i lipa: Pasternak nie upokorzył zwykłego mięśniaka,
Jakby ktoś nie widział.I jeszcze pierdolony śmie szczekać na twiterze.Nowa ksywa "zelmer"![]()
To Easy Win Starego Murana...Jak mu dadzą Murana, to się im gala ładnie sprzeda.

Ale na programach i konfach byłby rozpierdol.To Easy Win Starego Murana...
Z. Stonoga 50 lat, a ze sportem to miał chyba do czynienia ostatnio w szkole na W-F'ie...![]()
![]()
Tacy jak Stonoga, Najman, Natan, to powinni co najwyżej występować na konferencjach czy programach dla zasięgów i promocji gali, ale już nie "walczyć", bo nie umieją...Ale na programach i konfach byłby rozpierdol.

Jak mu dadzą Murana, to się im gala ładnie sprzeda.

Jakby ktoś nie widział.I jeszcze pierdolony śmie szczekać na twiterze.Nowa ksywa "zelmer"![]()
A mi się podoba: freaki to mają być weselniaki, a nie udawanie bycia zawodowcem jak Tańcule czy Błońscy...Ale na programach i konfach byłby rozpierdol.
Weselniaki, tylko tu LPC to może być po 20-30 sek.Szalony Reporter to piękny dowód na to, że nie liczy się wysokosc kary tylko nieuchronność co nie @Karateka@ ?
-ciągłe zawiasy i stał się hienowym oszustem
A mi się podoba: freaki to mają być weselniaki, a nie udawanie bycia zawodowcem jak Tańcule czy Błońscy...

Stonoga to wariat, a wariatów trzeba się bać nawet jak paliwa zabraknie.Weselniaki, tylko tu LPC to może być po 20-30 sek.![]()
Albo paluchy w oczy...Stonoga to wariat, a wariatów trzeba się bać nawet jak paliwa zabraknie.
On byłby w stanie odgryźć ucho Muranowi

Badań psychiatrycznych by nie przeszedł.Albo paluchy w oczy...![]()

On wogóle badania lekarskie przejdzie?Stonoga to wariat, a wariatów trzeba się bać nawet jak paliwa zabraknie.
On byłby w stanie odgryźć ucho Muranowi
Badania lekarskie w polskim Mma? Jeśli przyjdzie trzeźwy na walkę to będzie spoko jak skoro Goha 5 zł przeszłaOn wogóle badania lekarskie przejdzie?

Badania lekarskie we freakach? Przecież tam by wtedy się 1-2 walki ostały i to tylko pod warunkiem, że złożone z innych walkOn wogóle badania lekarskie przejdzie?
nie pierwszy i nie ostatni taki manewr z ich stronyWejdzie do klatki to uwierzę. Przypuszczam, że przyjdzie raz czy dwa na konfę, zrobi hałas, a na kilka dni przxed galą okaże się że kontuzja i bardzo (wraz z organizatorami) wszystkich przepraszają .![]()
Zbyszek po udarze będzie się bił ?! grubiutko !!!nie pierwszy i nie ostatni taki manewr z ich strony
Bądź wyrozumiały: każdemu może się zdarzyć promowanie walk ludzi ściganych przez Policję, a ludzie mają pretensje o odwołane walki.nie pierwszy i nie ostatni taki manewr z ich strony
W sumie jeśli ludzie kupują ppv i bilety to nie wiem kogo podejrzewać o brak rozumu: Sławomira i jego przystawki czy osoby, które wierzą w to i płacą?ależ jestem wyrozumiały, nie oczekuję od nich rozumu