Clout MMA

Obejrzałem dopiero większość wqlk na tik toku (zresztą parę minut po walce już wrzucaj, Boże jak pierwsza era YouTube :korwinlaugh:)no i lipa: Pasternak nie upokorzył zwykłego mięśniaka,
Sosnowski nie zniszczył dwóch krasnali -to nie może tak wyglądać, że dwóch leszczy przegrywa dopiero przez decyzję...
Chociaż fajna walka Marconia: takie weselniaki, o to chodzi, jak najwięcej takich walk

Dymy! Sam już nie wiem czy to się nadaje do Fame czy Clout? :lol:

Jakby ktoś nie widział.I jeszcze pierdolony śmie szczekać na twiterze.Nowa ksywa "zelmer" :waldeklaugh:

Szalony Reporter to piękny dowód na to, że nie liczy się wysokosc kary tylko nieuchronność co nie @Karateka@ ? :suchykarol:
-ciągłe zawiasy i stał się hienowym oszustem

Ale na programach i konfach byłby rozpierdol.
A mi się podoba: freaki to mają być weselniaki, a nie udawanie bycia zawodowcem jak Tańcule czy Błońscy...

Szalony Reporter to piękny dowód na to, że nie liczy się wysokosc kary tylko nieuchronność co nie @Karateka@ ? :suchykarol:
-ciągłe zawiasy i stał się hienowym oszustem

A mi się podoba: freaki to mają być weselniaki, a nie udawanie bycia zawodowcem jak Tańcule czy Błońscy...
Weselniaki, tylko tu LPC to może być po 20-30 sek. :wink:

Wejdzie do klatki to uwierzę. Przypuszczam, że przyjdzie raz czy dwa na konfę, zrobi hałas, a na kilka dni przxed galą okaże się że kontuzja i bardzo (wraz z organizatorami) wszystkich przepraszają .:goldi:

Wejdzie do klatki to uwierzę. Przypuszczam, że przyjdzie raz czy dwa na konfę, zrobi hałas, a na kilka dni przxed galą okaże się że kontuzja i bardzo (wraz z organizatorami) wszystkich przepraszają .:goldi:
nie pierwszy i nie ostatni taki manewr z ich strony

nie pierwszy i nie ostatni taki manewr z ich strony
Bądź wyrozumiały: każdemu może się zdarzyć promowanie walk ludzi ściganych przez Policję, a ludzie mają pretensje o odwołane walki.
Oczywiście możnaby poprostu wpisać w wyszukiwarkę policyjną nazwisko ale kto by to robił przy milionowych obrotach...
Oni są gorsi niż Prime: Lexy i Peszko mogą prędzej czy później zostać z takim syfem, bo chyba obaj są w Krsie ....

ależ jestem wyrozumiały, nie oczekuję od nich rozumu
W sumie jeśli ludzie kupują ppv i bilety to nie wiem kogo podejrzewać o brak rozumu: Sławomira i jego przystawki czy osoby, które wierzą w to i płacą?
Ninja chyba był nawet nie tylko w wyszukiwarce polskiej Policji ale też Europolu: kochana Holandia. Zarówno przed komornikiem jak i polską policją ochroni:korwinlaugh:

Back