Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakby ktoś nie widział.I jeszcze pierdolony śmie szczekać na twiterze.Nowa ksywa "zelmer"
To Easy Win Starego Murana...Jak mu dadzą Murana, to się im gala ładnie sprzeda.
Ale na programach i konfach byłby rozpierdol.To Easy Win Starego Murana...
Z. Stonoga 50 lat, a ze sportem to miał chyba do czynienia ostatnio w szkole na W-F'ie...
Tacy jak Stonoga, Najman, Natan, to powinni co najwyżej występować na konferencjach czy programach dla zasięgów i promocji gali, ale już nie "walczyć", bo nie umieją...Ale na programach i konfach byłby rozpierdol.
Jak mu dadzą Murana, to się im gala ładnie sprzeda.
Jakby ktoś nie widział.I jeszcze pierdolony śmie szczekać na twiterze.Nowa ksywa "zelmer"
A mi się podoba: freaki to mają być weselniaki, a nie udawanie bycia zawodowcem jak Tańcule czy Błońscy...Ale na programach i konfach byłby rozpierdol.
Weselniaki, tylko tu LPC to może być po 20-30 sek.Szalony Reporter to piękny dowód na to, że nie liczy się wysokosc kary tylko nieuchronność co nie @Karateka@ ?
-ciągłe zawiasy i stał się hienowym oszustem
A mi się podoba: freaki to mają być weselniaki, a nie udawanie bycia zawodowcem jak Tańcule czy Błońscy...
Stonoga to wariat, a wariatów trzeba się bać nawet jak paliwa zabraknie.Weselniaki, tylko tu LPC to może być po 20-30 sek.
Albo paluchy w oczy...Stonoga to wariat, a wariatów trzeba się bać nawet jak paliwa zabraknie.
On byłby w stanie odgryźć ucho Muranowi
Badań psychiatrycznych by nie przeszedł.Albo paluchy w oczy...
On wogóle badania lekarskie przejdzie?Stonoga to wariat, a wariatów trzeba się bać nawet jak paliwa zabraknie.
On byłby w stanie odgryźć ucho Muranowi
Badania lekarskie w polskim Mma? Jeśli przyjdzie trzeźwy na walkę to będzie spoko jak skoro Goha 5 zł przeszłaOn wogóle badania lekarskie przejdzie?
Badania lekarskie we freakach? Przecież tam by wtedy się 1-2 walki ostały i to tylko pod warunkiem, że złożone z innych walkOn wogóle badania lekarskie przejdzie?
nie pierwszy i nie ostatni taki manewr z ich stronyWejdzie do klatki to uwierzę. Przypuszczam, że przyjdzie raz czy dwa na konfę, zrobi hałas, a na kilka dni przxed galą okaże się że kontuzja i bardzo (wraz z organizatorami) wszystkich przepraszają .
Zbyszek po udarze będzie się bił ?! grubiutko !!!nie pierwszy i nie ostatni taki manewr z ich strony
Bądź wyrozumiały: każdemu może się zdarzyć promowanie walk ludzi ściganych przez Policję, a ludzie mają pretensje o odwołane walki.nie pierwszy i nie ostatni taki manewr z ich strony
W sumie jeśli ludzie kupują ppv i bilety to nie wiem kogo podejrzewać o brak rozumu: Sławomira i jego przystawki czy osoby, które wierzą w to i płacą?ależ jestem wyrozumiały, nie oczekuję od nich rozumu