Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
"Walka" młodego magikała.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Max Cię Mordo szanuję za ten epicki raport.
Ile on przytył?
W rewanżu pewny wypierdol i podwójna wypłata.Max Cię Mordo szanuję za ten epicki raport.
Tomek musi dać oświadczenie... Szykował się pod POTĘŻNEGO TOKA!
Gapisz mu się na bebech?Ile on przytył?
Na cyce.Gapisz mu się na bebech?
Krycha się skończył.
Obydwaj nie zrobili żadnego progresu sportowego (Krycha trenował jak zawodowiec, więc z niego mam największą bekę). Ferrari zawsze coś zrobi, więc dalej jest, a Krycha wolał robić z siebie pseudo sportowca i walczy na mniej znanych galach.Krycha się skończył.
Najlepsze jest to, że on jest lepszy stójkowo od Ferrari. Jeden juz prawie na oucie z FF, a drugi dostaje CO-ME i ME za jedna walkę z Polakiem od 5 lat.
Obydwaj nie zrobili żadnego progresu sportowego (Krycha trenował jak zawodowiec, więc z niego mam największą bekę). Ferrari zawsze coś zrobi, więc dalej jest, a Krycha wolał robić z siebie pseudo sportowca i walczy na mniej znanych galach.
Ma weselniaki, którymi może zasilić wioskę.Ferrari oprócz obaleń nie ma nic na friki. Nigdy nie zrozumiem hypu na tego gościa.
Myślisz, że go znokautuje?Ciekawe czy jak Bratan go znokautuje to te leszcze nadal beda go ciągnąc na te karty do usraej smierci.
Myślisz, że go znokautuje?
Ludzie za to płacą? Ludzie to oglądają?
Wam należy odebrać prawa wyborcze.

Ale co ma Ekstraklasa do frików?Podobnie mam z ekstraklasą.
![]()
mógł jechać na renomie "weterana freaków" i kupić sobie mieszkanie nawet pod wynajem to zachciało mu się zawodowych walk i podcastu którego odcinki nie robią nawet po 1000 wyświetleń na ytObydwaj nie zrobili żadnego progresu sportowego (Krycha trenował jak zawodowiec, więc z niego mam największą bekę). Ferrari zawsze coś zrobi, więc dalej jest, a Krycha wolał robić z siebie pseudo sportowca i walczy na mniej znanych galach.
Z walkami nie poszło. Ani freakowymi, ani tym bardziej zawodowymi (na poziomie i tak niewygórowanym).mógł jechać na renomie "weterana freaków" i kupić sobie mieszkanie nawet pod wynajem to zachciało mu się zawodowych walk i podcastu którego odcinki nie robią nawet po 1000 wyświetleń na yt

No dokładnie podejrzewam że w najgorszym wypadku wróci do Fame (zresztą chyba był na 20) tyle że za znacznie niższą stawkę ;)Z walkami nie poszło. Ani freakowymi, ani tym bardziej zawodowymi (na poziomie i tak niewygórowanym).
Wymyślił sobie podcast, który nikogo nie interesuje i nie jest w stanie zaprosić nikogo, kto by był w stanie pociągnąć temat.
Gdzieś tam po drodze były jakieś finanse, ubezpieczenia. Treningi personalne? Ktoś będzie chodził do freak fightera, który regularnie wyłapywał na dziurę?
Zaraz się skończą współprace, wypożyczki, sponsoringi i trzeba będzie iść do pracy.
![]()
Ty a ty co ty tu kurwa szukasz ty?mógł jechać na renomie "weterana freaków" i kupić sobie mieszkanie nawet pod wynajem to zachciało mu się zawodowych walk i podcastu którego odcinki nie robią nawet po 1000 wyświetleń na yt
A kto to, że mu tak ciupiesz?Ty a ty co ty tu kurwa szukasz ty?
Kolegów kurwa ty?
Wypierdalaj z tego forum ty!
Się kurwa odezwał ty z wielkimi kurwa przemyśleniami ty. Akurat w takim momencie ty, śmiech na sali.
A nie wiem kurwa ty a nie widzisz z kim dyskutuje, komu odpowiada, nie łączysz kropek ?!!!!?A kto to, że mu tak ciupiesz?
Polololo to dziewiąte wcielenie Żelaznego na tym forum.A kto to, że mu tak ciupiesz?