Ten sam.Jest jeszcze Gabrych ale tamten to całkowity pojebaniec.Nie siedzę w siatkówce za bardzo, Bartman to jest ten typ co go nikt nie lubi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ten sam.Jest jeszcze Gabrych ale tamten to całkowity pojebaniec.Nie siedzę w siatkówce za bardzo, Bartman to jest ten typ co go nikt nie lubi?
Też aż tak nie siedzę, ale miał kosę z Kubiakiem i ciągle ciśnie po Leonie.
Bo go dupa piecze, że najlepszy siatkarz świata chciał grać w naszej kadrze i nie było miejsca dla niego. A to placek.Nie siedzę w siatkówce za bardzo, Bartman to jest ten typ co go nikt nie lubi?

i huj, ale był![]()

Paru w historii było takich szalonych cesarzy ale chyba żaden nie walczył w klatce... tylko sobie oglądał takie walki na śmierć i życie z trybun.Mówienie o Najmanie per "Cesarz" bez wszechobecnej salwy śmiechu z trybun, to plucie w twarz świadomym odbiorcom

Dostępne są dwie wersje sprzedażowe w cenie 34,99 zł i 39,99 zł. Droższa wersja gwarantuje jakość FullHD i dłuższy dostęp do VOD.W jakiej cenie jest ppv na to? Nie wiem co za debil robił ich stronę, że nie widać ceny tylko trzeba konto od razu zakładać
Niech idiota lepiej doczyta jak swego czasu kończyli panujący Cesarze + ich rodziny w starożytnym Rzymie, a dopiero potem zgrywa pajacaParu w historii było takich szalonych cesarzy ale chyba żaden nie walczył w klatce... tylko sobie oglądał takie walki na śmierć i życie z trybun.![]()
![]()
Tylko kto w Polsce miałby go zastąpić...Niech idiota lepiej doczyta jak swego czasu kończyli panujący Cesarze + ich rodziny w starożytnym Rzymie, a dopiero potem zgrywa pajaca

Kaligula, Domicjan i Kommodus.Paru w historii było takich szalonych cesarzy ale chyba żaden nie walczył w klatce... tylko sobie oglądał takie walki na śmierć i życie z trybun.![]()
![]()

Co to się odwala?TUCZNIK W SZOKU
View attachment 73959
Został by chłop tam na dłużejAugustyn +90 kilo czyli wielki chłop.Alez by go Mario zapoznał z piwnicą w Białej Rawskiej...
Mariusz jak złapie to nie puści, iście stolarski ścisk 
U niej i tak najgorszy jest brak mózgu.Jak tam stulejarze po dzisiejszym ważeniu p.Moniki? gdy tapety i kilo szpachli brak, fotoshopa też. Czy czar prysł?![]()
To jutroMacie linka?
Czekolada to wiadomo, mówimy o starej Laskowskiej.
A ja nie czytam tego tematu, foto na Twitterze znalazłem to wrzuciłem z komentarzemCzekolada to wiadomo, mówimy o starej Laskowskiej.

Ciężarna Denisa...
View attachment 73956
Tutaj w towarzystwie 2 położnych i lekarza prowadzącego...![]()
View attachment 73957

SpierdalajTo jutro
O widzę kolejny frajerek, dawaj wincyjSpierdalaj
Nie, więc Ty dałbyś w lewoMa kutasa?![]()

Kierowniku, szczere pytanie:
Kogoś tutaj jara ten twór? Ale pytam poważnie, nieironicznie, czy ktoś tu jest w stanie zapłacić 4 dychy za walkę Najmana tak 10 lat po jego pierwszej "ostatniej walce".
Albo ewentualnie czy kogoś tutaj coś innego ciekawi, ale tak, że da te 4 dychy z uśmiechem na twarzy.
Bo chyba tylko Jay Silva vs Sarara gwarantuje dobrą rozrywkę.

Co to za mała obciągara ?TUCZNIK W SZOKU
View attachment 73959