Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

MANTO

Raz na pół roku robię u nich zakupy.
To jak jakość ich produktów upadła to jakiś dramat. Już przy ostatnim zamówieniu było słabo. Dziś odebrałem koszulki. Bawełna słabozna. Twarda, sztywna, prześwitująca. Rozmiarówka różniąca się znacząco, niby ten sam rozmiar, a każda koszulka inaczej leży.

Mieliście do czynienia z ciuchami Ground Game?

tararararaa
JHP_MSM_080417AINTREE_23.jpg

MANTO

Raz na pół roku robię u nich zakupy.
To jak jakość ich produktów upadła to jakiś dramat. Już przy ostatnim zamówieniu było słabo. Dziś odebrałem koszulki. Bawełna słabozna. Twarda, sztywna, prześwitująca. Rozmiarówka różniąca się znacząco, niby ten sam rozmiar, a każda koszulka inaczej leży.

Mieliście do czynienia z ciuchami Ground Game?
No niestety jakość manto mocno spadła w porównaniu z tym co było. Jeśli chodzi o GG to najlepiej pytaj @Mateusz Smoter, ale moim zdaniem jest lepiej niż z Manto. Chłopaki się starają i jednak dbają o jakość wykończenia i materiałów. No i trzymają się rozmiarów

No niestety jakość manto mocno spadła w porównaniu z tym co było. Jeśli chodzi o GG to najlepiej pytaj @Mateusz Smoter, ale moim zdaniem jest lepiej niż z Manto. Chłopaki się starają i jednak dbają o jakość wykończenia i materiałów. No i trzymają się rozmiarów

Manto to najlepsza firma pod słońcem, spadnie to zaraz lawina ciosów...

Dominik-boxing.gif

Mam "dziurę" w głowie, koszulki z mały kolorowym naszywanym logiem głowa tygrysa na lewej stronie klatki. Co to za firma ?

Zamówiłem zwykły czerwony t shirt marki Fruit of the Loom, bo ciężko teraz taki bez nadruku dostać. Przysłali jasny róż i kurwa...w chuj pasuje :D Ja wiem, że wszyscy są teraz tacy męscy. Nawet lamusy, które nigdy nie wyłapały buły na ryj, ale mnie ten kolor w chuj podpadł. Teraz mam dylemat, czy reklamować, czy nosić.

Koszulek zwykłych nie kupuje od GG, ale ich rashe>manto i PitBull

Back