Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
15% ale nie wiem czy jeszcze działa ZALAT5M8 - minimum zakupy za 300plnMa ktoś kod do zalando ?
W tygodniu coś podrzucę, tera głowy nie nam kompletnie:D doprecyzuj troche swoje preferencje, będzie łatwiej, szczególnie ten na co dzień, bo z klasykiem prościej.@Masta ziomie, rzuć jakimś zegarkiem. Cena do około 1200, jeden jakiś do garnituru, drugi na codzień, ale też koszula raczej. Orient bambino mi się podoba dla przykładu
Fuck, podobają mi się:http://www.adidas.pl/inlineoutlet
Z kodem Extra20 dodatkowe 20% zniżki na produkty z już obniżoną ceną. Może komuś coś wpadnie w oko.
Pzdr

wtf?Fuck, podobają mi się:
http://www.adidas.pl/buty-stan-smith-mid-shoes/BB0110.html?forceSelSize=44
Ale po chwili przylukałem, że damskie (rozmiar 44, lol) - to chyba znak.![]()
wtf?wtf?
kurwa, a ja juz zamowilem fluxy niedawno, moglem poczekac :(http://www.adidas.pl/inlineoutlet
Z kodem Extra20 dodatkowe 20% zniżki na produkty z już obniżoną ceną. Może komuś coś wpadnie w oko.
Pzdr
Panowie, całe życie popierdalam w adidasach, że aż wstyd. Poleci ktoś jakieś mokasyny albo żeglarki w rozsądnej cenie?

![]()
Ja smigam w takich teraz, ulubione buty , 4eczki sie chowaja![]()
100%Panowie, nie lubię kupować w internecie przez pośredników. Zalando to w 100% oryginalne ciuszki danego producenta?
Pogadaj z @TYTUS.
On jest tematycznym specem od takich pół gejowskich bucików.
Do tego koniecznie za krótkie spodnie i tęczowa koszulka![]()

serio chodzisz w 13 w takich temperaturach ? mi się w 13 noga poci w zimę.![]()
Ja smigam w takich teraz, ulubione buty , 4eczki sie chowaja![]()
To skóra nie oddycha?serio chodzisz w 13 w takich temperaturach ? mi się w 13 noga poci w zimę.

W sumie to na zmiane z 4kami , nie odczuwam roznicy zbytnio, a problemu ze stopami nie mialem nigdy w sumie, takze kazdego lata latam w butach za kostke, czy kolo kostki :)serio chodzisz w 13 w takich temperaturach ? mi się w 13 noga poci w zimę.
Ja tak mialem z pierwszymi 4kami ktore traktowalem tak jak mowisz, ale teraz juz sie tak nie cackam, moze do miesiaca po zakupie :) Tez mam swiadomosc ze nawet przy codziennym uzytku te buty nie rozleca sie po pol roku, pierwsze 4ki przelataly ze mna 3 kempy, 2 normalnie jeden po pucybucie, dla mnie to troche dziwne kupowac buty i ubierac je w niedziele do kosciola tylko :PTo mój następny zakup, ale all black:)
Obecnie na topie XIV.
Nie wiem czy też tak macie, ale strasznie mi szkoda Jordanów do takiego codziennego chodzenia. Mam XII i XIV i naprawdę, zakładam "od święta".
Na codzień idą air maxy 90, vansy, conversy.
Eej kolega mieszka w Czeczeńskiej części Rosji. Nie wziąłeś pod uwagę, że oni mają tam teraz pewnie -20 C i śpią w szałasach lub glinianych lepiankach. Poza tym ta ich tradycja ONUCE ....serio chodzisz w 13 w takich temperaturach ? mi się w 13 noga poci w zimę.

Eej kolega mieszka w Czeczeńskiej części Rosji. Nie wziąłeś pod uwagę, że oni mają tam teraz pewnie -20 C i śpią w szałasach lub glinianych lepiankach. Poza tym ta ich tradycja ONUCE ....
@s3pp żarcik za żarcik.![]()

Ja tak mialem z pierwszymi 4kami ktore traktowalem tak jak mowisz, ale teraz juz sie tak nie cackam, moze do miesiaca po zakupie :) Tez mam swiadomosc ze nawet przy codziennym uzytku te buty nie rozleca sie po pol roku, pierwsze 4ki przelataly ze mna 3 kempy, 2 normalnie jeden po pucybucie, dla mnie to troche dziwne kupowac buty i ubierac je w niedziele do kosciola tylko :P