Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

@Masta ziomie, rzuć jakimś zegarkiem. Cena do około 1200, jeden jakiś do garnituru, drugi na codzień, ale też koszula raczej. Orient bambino mi się podoba dla przykładu

@Masta ziomie, rzuć jakimś zegarkiem. Cena do około 1200, jeden jakiś do garnituru, drugi na codzień, ale też koszula raczej. Orient bambino mi się podoba dla przykładu
W tygodniu coś podrzucę, tera głowy nie nam kompletnie:D doprecyzuj troche swoje preferencje, będzie łatwiej, szczególnie ten na co dzień, bo z klasykiem prościej.

Moze chopaki coś w międzyczasie dopowiedzą @Evo @s3pp

Last edited:
W tygodniu coś podrzucę, tera głowy nie nam kompletnie:D doprecyzuj troche swoje preferencje, będzie łatwiej, szczególnie ten na co dzień, bo z klasykiem prościej.

Moze chopaki coś w międzyczasie dopowiedzą @Evo @s3pp

Przepakowuję się na góry więc mogę coś podrzucić w przyszłym tygodniu, ale w tym budżecie raczej klasyka; Seiko, Orient.

Co do Manto to stestowane. Pocisz się w tym sztywnym skurwysyństwie jak pies. Mam jakieś zwykle tshirty bez nadruków z medicine i nie ma porównania w jakości bawełny. Manto to jakaś tektura, a nie bawełna.
Jeszcze przed wylotem kupiłem trzy koszulki nike z serii air, jakościowo przepaść. Stoją podobnie jak serie ciuchów od Jordana. Była jakaś promocja, kupując 3 sztuki zapłaciłem 150 zł.

Ostatnio na zalando można było wyrwać tanio fajne buty i nie tylko bo ciuchów też troche przytuliłem po -50%, buty poniżej wyrwałem za coś ponad 200 zł. +
9m6IqgS.jpg

Panowie, całe życie popierdalam w adidasach, że aż wstyd. Poleci ktoś jakieś mokasyny albo żeglarki w rozsądnej cenie?

Panowie, nie lubię kupować w internecie przez pośredników. Zalando to w 100% oryginalne ciuszki danego producenta?

air-jordan-xiii-he-got-game-arriving-at-retailers-3-570x377.jpg

Ja smigam w takich teraz, ulubione buty , 4eczki sie chowaja :evil:

To mój następny zakup, ale all black:)
Obecnie na topie XIV.
Nie wiem czy też tak macie, ale strasznie mi szkoda Jordanów do takiego codziennego chodzenia. Mam XII i XIV i naprawdę, zakładam "od święta".
Na codzień idą air maxy 90, vansy, conversy.

serio chodzisz w 13 w takich temperaturach ? mi się w 13 noga poci w zimę.
W sumie to na zmiane z 4kami , nie odczuwam roznicy zbytnio, a problemu ze stopami nie mialem nigdy w sumie, takze kazdego lata latam w butach za kostke, czy kolo kostki :)
To mój następny zakup, ale all black:)
Obecnie na topie XIV.
Nie wiem czy też tak macie, ale strasznie mi szkoda Jordanów do takiego codziennego chodzenia. Mam XII i XIV i naprawdę, zakładam "od święta".
Na codzień idą air maxy 90, vansy, conversy.
Ja tak mialem z pierwszymi 4kami ktore traktowalem tak jak mowisz, ale teraz juz sie tak nie cackam, moze do miesiaca po zakupie :) Tez mam swiadomosc ze nawet przy codziennym uzytku te buty nie rozleca sie po pol roku, pierwsze 4ki przelataly ze mna 3 kempy, 2 normalnie jeden po pucybucie, dla mnie to troche dziwne kupowac buty i ubierac je w niedziele do kosciola tylko :P
I btw. w Anglii upalow teraz nie ma, byly ze 2 tyg, ale teraz tak szaroburo

serio chodzisz w 13 w takich temperaturach ? mi się w 13 noga poci w zimę.
Eej kolega mieszka w Czeczeńskiej części Rosji. Nie wziąłeś pod uwagę, że oni mają tam teraz pewnie -20 C i śpią w szałasach lub glinianych lepiankach. Poza tym ta ich tradycja ONUCE ....:mamed:
@s3pp żarcik za żarcik. :wink:

Eej kolega mieszka w Czeczeńskiej części Rosji. Nie wziąłeś pod uwagę, że oni mają tam teraz pewnie -20 C i śpią w szałasach lub glinianych lepiankach. Poza tym ta ich tradycja ONUCE ....:mamed:
@s3pp żarcik za żarcik. :wink:

Spoko tylko to nie było pisane to mnie :deniro:

Ja tak mialem z pierwszymi 4kami ktore traktowalem tak jak mowisz, ale teraz juz sie tak nie cackam, moze do miesiaca po zakupie :) Tez mam swiadomosc ze nawet przy codziennym uzytku te buty nie rozleca sie po pol roku, pierwsze 4ki przelataly ze mna 3 kempy, 2 normalnie jeden po pucybucie, dla mnie to troche dziwne kupowac buty i ubierac je w niedziele do kosciola tylko :P

Bez przesady...:) Mam teraz na stanie 6 par butów więc w czym chodzić jest. Inna sprawa, że u nas na MJ trochę za gorąco, pewnie od września się uaktywnią.

Back