Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na upał w sam razCo myślicie o takim obuwiu?
http://shop.mango.com/PL/p0/mezczyz...zowe-mokasyny?id=83020101_69&n=1&s=rebajas_he

Co myślicie o takim obuwiu?
http://shop.mango.com/PL/p0/mezczyz...zowe-mokasyny?id=83020101_69&n=1&s=rebajas_he

No niestety jakość manto mocno spadła w porównaniu z tym co było. Jeśli chodzi o GG to najlepiej pytaj @Mateusz Smoter, ale moim zdaniem jest lepiej niż z Manto. Chłopaki się starają i jednak dbają o jakość wykończenia i materiałów. No i trzymają się rozmiarówMANTO
Raz na pół roku robię u nich zakupy.
To jak jakość ich produktów upadła to jakiś dramat. Już przy ostatnim zamówieniu było słabo. Dziś odebrałem koszulki. Bawełna słabozna. Twarda, sztywna, prześwitująca. Rozmiarówka różniąca się znacząco, niby ten sam rozmiar, a każda koszulka inaczej leży.
Mieliście do czynienia z ciuchami Ground Game?
Ale i tak kupisz z Aliexpressair maxy id i racerki niezle cenki
jak mnie stac to kupuje, zapracujesz to tez kupiszAle i tak kupisz z Aliexpress
Mam nadzieje, ze tez kiedys bedzie mnie stać na obuwie z Ali.jak mnie stac to kupuje, zapracujesz to tez kupisz
Polecam Poundout.No niestety jakość manto mocno spadła w porównaniu z tym co było. Jeśli chodzi o GG to najlepiej pytaj @Mateusz Smoter, ale moim zdaniem jest lepiej niż z Manto. Chłopaki się starają i jednak dbają o jakość wykończenia i materiałów. No i trzymają się rozmiarów

No niestety jakość manto mocno spadła w porównaniu z tym co było. Jeśli chodzi o GG to najlepiej pytaj @Mateusz Smoter, ale moim zdaniem jest lepiej niż z Manto. Chłopaki się starają i jednak dbają o jakość wykończenia i materiałów. No i trzymają się rozmiarów
No szkoda.Polecam Poundout.
Kurwa szkoda, że tak Manto podupadło.
Spróbowałem google ale nie pomogło.Mam "dziurę" w głowie, koszulki z mały kolorowym naszywanym logiem głowa tygrysa na lewej stronie klatki. Co to za firma ?
Któreś z tych?Mam "dziurę" w głowie, koszulki z mały kolorowym naszywanym logiem głowa tygrysa na lewej stronie klatki. Co to za firma ?
Tak pierwsza białaKtóreś z tych?
![]()
![]()
KenzoTak pierwsza biała
AaaaaKenzo
Koszulek zwykłych nie kupuje od GG, ale ich rashe>manto i PitBullNo niestety jakość manto mocno spadła w porównaniu z tym co było. Jeśli chodzi o GG to najlepiej pytaj @Mateusz Smoter, ale moim zdaniem jest lepiej niż z Manto. Chłopaki się starają i jednak dbają o jakość wykończenia i materiałów. No i trzymają się rozmiarów
Polecam Poundout.
Kurwa szkoda, że tak Manto podupadło.
Ma ktoś kod do zalando ?