Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

@baju oldschool'e spoko, ale sporo gimby teraz w tym chodzi więc kwestia tego czy Ci to przeszkadza.
Na urban city masz teraz sporo promocji, zerknij na dc.
Jest też opcja klasyki czyli All Stary od Converse. Na eastend.pl masz -23%. Niskie wychodzą za 213 zł, wysokie 230 zł.
Tak właśnie to mi nie przeszkadza zbytnio, a najbardziej mi się podobają. Właśnie wbijam na urbancity. Dzięki s3ppu!

Tak właśnie to mi nie przeszkadza zbytnio, a najbardziej mi się podobają. Właśnie wbijam na urbancity. Dzięki s3ppu!

To zerknij jeszcze vans shop, też mają jakieś wyprzedaży teraz. Ogólnie odlschool'e powinieneś wyrwać za +-210 zł bez problemów.

Sprawdź Lando. Ja ostatnio kupiłem takie trampki i jestem mega zadowolony:
lando-ldo652b-hype-5.jpg

Na pewno Wólczanka ma obecnie taką promocje, a jak Wólczanka to i Vistula pewnie też

Potwierdze, w sklepie stacjonarnym są dwie promocje:
1+1...płaciśz za droższą
powyzej 500 pln wszystko 50%..i tą opcje wybrałem...za dwie koszule ( Lambert biała + kolorowa+ skarpetki zapłaciłem ok 270 pln )

Polecam

Pany jak wy zamawiacie buty z neta? Bo ja ostatnio zwróciłem uwagę, że co marka to mam inny rozmiar. Kupiłem pumiacze i są 41 i są git, kupiłem ostatnio jakieś file z promocji i 41 są za duże, 40 była git. I tak dalej i tak dalej. Mierzycie stopę czy jak?

Pany jak wy zamawiacie buty z neta? Bo ja ostatnio zwróciłem uwagę, że co marka to mam inny rozmiar. Kupiłem pumiacze i są 41 i są git, kupiłem ostatnio jakieś file z promocji i 41 są za duże, 40 była git. I tak dalej i tak dalej. Mierzycie stopę czy jak?

Przymierz pierw buta w jakimś sklepie stacjonarnym. Nie musi być ten sam model, bo rozmiarówka w danej marce będzie taka sama dla każdego buta.

Póki co u mnie zdało egzamin w przypadku trzech marek, więc trudno mi się z Tobą zgodzić.

Wiem co mówię, bo mam sporo butów. Jako przykład dam np ultra boosty(adidas) mam w nich 43 1/3 a w innych adidasach np Pharrellach 42 2/3. Dalej idać Nike Presto - zawsze bierze się pół w doł niż rozmiarówka nike, bo po prostu tak fitują. Wszystkie Jordany mam rozmiar 43, poza Jordanami 6 - mam pół rozmiaru mniejsze. Mogę tak w kółko miałem setki butów, marek kilkanaście żadna nie ma jednego rozmiaru do wszystkich butów.

Wiem co mówię, bo mam sporo butów. Jako przykład dam np ultra boosty(adidas) mam w nich 43 1/3 a w innych adidasach np Pharrellach 42 2/3. Dalej idać Nike Presto - zawsze bierze się pół w doł niż rozmiarówka nike, bo po prostu tak fitują. Wszystkie Jordany mam rozmiar 43, poza Jordanami 6 - mam pół rozmiaru mniejsze. Mogę tak w kółko miałem setki butów, marek kilkanaście żadna nie ma jednego rozmiaru do wszystkich butów.

Ok, wycofuje się z tego co wcześniej napisałem. Z kim jak z kim, ale z Tobą w tej kwestii się kłócić nie będę ;)

Po prostu miałem kilka modeli Adidasa, Reeboka oraz Nike i zawsze wychodził mi jeden rozmiar.

Ok, wycofuje się z tego co wcześniej napisałem. Z kim jak z kim, ale z Tobą w tej kwestii się kłócić nie będę ;)

Po prostu miałem kilka modeli Adidasa, Reeboka oraz Nike i zawsze wychodził mi jeden rozmiar.
Niestety, ale sam się dużo razy na tym łapałem i kupowałem buty które mi nie pasowały :D

Ja to w ogóle mam przejebane. Jedna gira wieksza. Trza brać na tę większą,ale na styk, by na mniejszej za bardzo nie latały::clintdis::

Ja nie mam za dużego problemu bo obracam się w trzech, czterech markach i wiem jaki mam rozmiar. Jak biorę coś nowego typu cwelki to raczej stacjonarnie. Sneakersy i trampki tylko przez net, ale ze sprawdzonych sklepów.

Ostatnio kumpel dodał mnie do jakieś zjebanej grupy aliexpress na fejsie. Teraz już nie będę zdziwiony jak zobaczę cebulaka w zagazowanym passacie w koszulce i czapce tomka h...

@aqua :redford:

Byłem na szamie i wpadłem do Worldbox'a zobaczyć co mają na stanie. Przymierzałem Air Max 1 piżdzioko czerwone. Pogadałem też z gościem bo koleś ogarnięty w temacie butów. Z tej gadki urodził się rabacik i juz przecenione buty na 499 zł mogę brać za 429 zł.
Poradził mi żeby jeszcze chwilę się wstrzymał, 20.06 wbija do nich nowa kolorystyka Nike. Ceny katalowe utrzymają się jakieś 7 dni i będą z miejsca rabatowane.
Wiedziałem, że tak ku... będzie. Kupiłem jedną parę, nie widziałem jej jeszcze na oczy bo przybywa w piątek, a już szukam następnych...:siara:

@aqua :redford:

XII.jpg

Back