Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dzisiaj czyściłem buty itp. po czym stwierdziłem, że mam ich za dużo i kupiłem następne 2 pary
![]()
Jordan 4 "dunk from above"Dla mnie te granatowe Jordany z żółtym akcentem są wyjebane. Mega kolekcja.
Jordan 4 "dunk from above"
Mega. Było coś fajnego na tym flashu? Przegapiłem. :'(Dzisiaj czyściłem buty itp. po czym stwierdziłem, że mam ich za dużo i kupiłem następne 2 pary
![]()
Another oneDzisiaj czyściłem buty itp. po czym stwierdziłem, że mam ich za dużo i kupiłem następne 2 pary
![]()
Dobra Promka jest - 25% http://kolekcjonerbutow.pl/news/promocje/dzien-dziecka-w-distance-pl-25-taniej/
Ceny tragiczne w tym sklepie.
a z retro 1 się naśmiewali chyba na 169 stronie, a to buty co były wtedy źle ujęte, a założone mają +70% do zajebistościDzisiaj czyściłem buty itp. po czym stwierdziłem, że mam ich za dużo i kupiłem następne 2 pary
![]()
Nie ma lepszych butów od Jordanów 1 ;)a z retro 1 się naśmiewali chyba na 169 stronie, a to buty co były wtedy źle ujęte, a założone mają +70% do zajebistości
Na nbsklep.pl - 20% przez weekend. Hasło : WIOSNA17
Nich sobie lubi. Ja nie ogarniam tej "mody". Buty to trochę taki mój czuły punkt. Te kierpce co oni tam noszą... Szok.Conor to lubi