Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wiesz kiedy konczy sie ta promocja?50% zniżki na nike na kilkadziesiat produktów. Wjechały Eclipse'y za 235 zł, szanuję takie promo.
http://store.nike.com/pl/pl_pl/pw/flash-sale/qn3?cp=EUNS_AFF_WG_PL_204021&ref=https%3A%2F%2Ft.co%2FfKE9FNOsMX
Ja z ekscytacji zamówiłem z czerwonym chcąc ze złotym więc musiałem anulować i jeszcze raz pykać. Mam nadzieję, że ze zwrotem hajsu problemu nie będzie.No nie wytrzymie-taka promocja że zasnąć nie mogę i musiałem sobie te Eclipse teraz zamówić.......2:30 a ja sobie mierze stope na kartce
![]()

dosc wygodne, jak za te pieniadze nic lepszego nie znajdzieszRoshe One wygodne? Potrzebuje takie proste kapcie a za 175 zł to żal nie wziąć. Co myślicie?
troszkę specyficzna wkładka, aby lepiej owiewało stopę. Lekkie i w tej cenie to aż żal (jak się kupiło 2 tygodnie wcześniej za 350Roshe One wygodne? Potrzebuje takie proste kapcie a za 175 zł to żal nie wziąć. Co myślicie?
)dosc wygodne, jak za te pieniadze nic lepszego nie znajdziesz
No to bierę. Tylko muszę zobaczyć ile mam czasu na ewentualny zwrot bo w PL będę dopiero 25 maja a nie wiem czy się wstrzelę z rozmiarem.troszkę specyficzna wkładka, aby lepiej owiewało stopę. Lekkie i w tej cenie to aż żal (jak się kupiło 2 tygodnie wcześniej za 350)
30 dni, więc bez spinyNo to bierę. Tylko muszę zobaczyć ile mam czasu na ewentualny zwrot bo w PL będę dopiero 25 maja a nie wiem czy się wstrzelę z rozmiarem.
roshe na lato są okej, jak na cenę to duzo lepsze niz np fluxyNo to bierę. Tylko muszę zobaczyć ile mam czasu na ewentualny zwrot bo w PL będę dopiero 25 maja a nie wiem czy się wstrzelę z rozmiarem.
Tej, ludzie, ale jak to jest z tymi butami z neta??
Bo przecież jak w stacjonarnych sobie mierzę, to długo trwa,zanim dobiorę rozmiar bucisza.
A wy przez neta tak na pałe sobie bierzecie?? Jakoś mierzycie stopę, czy jak?
E. Dodam ,ze mam nr 37 i żeby nikt mnie obśmiewał zaraz
Trzeba sprawdzać cm wkładki choć z tym też jest różnie.
Ja wiem, że z Adidasa mam 44 2/3, a w Asicsach 45. Trzeba zapamiętać rozmiarówkę :D
Najlepiej jest brać kilka rozmiarów i odesłać po prostu, ale no czekanie na zwrot pieniędzy to nie jest to.
Haha hehe ma 37!jebany liliput:::pTej, ludzie, ale jak to jest z tymi butami z neta??
Bo przecież jak w stacjonarnych sobie mierzę, to długo trwa,zanim dobiorę rozmiar bucisza.
A wy przez neta tak na pałe sobie bierzecie?? Jakoś mierzycie stopę, czy jak?
E. Dodam ,ze mam nr 37 i żeby nikt mnie obśmiewał zaraz
Dodam ,ze mam nr 37 i żeby nikt mnie obśmiewał zaraz

Haha hehe ma 37!jebany liliput:::p

Pij mleko, będziesz wielki!Ale śmieszne
A ile wg Ciebie powinienem mieć? Skoro w porywach mam 160 centów???![]()
No to masz zajebisty wybór bo i na dziecięce i damskie się łapiesz
Druga strona medalu jest taka, że o męskich to możesz poczytać na Cohones.![]()
Ja latałem ostatnio w takich:
http://store.nike.com/pl/pl_pl/pd/buty-dla-duzych-air-jordan-13-retro/pid-11252853/pgid-11839880
I jakoś nie ma lipy, bo nikt się nie przypierdala.

A ile wg Ciebie powinienem mieć? Skoro w porywach mam 160 centów???![]()

No to reserved kids stoi otworem
Przepraszam, już się nie śmieję bo to głupi temat do żartów. Inna sprawa, że takiego konusa to jeszcze nie znałem![]()
Tak sie spytam.masz kompleks co do wzrostu? Ja spotkalem takich co agresywni byli w chuj.mi tam ryba kto ilema wzrostu....wazne ze ja mam 185Nie każdy jest wysoki. Ty pewnie masz 180 i wiadomo,że dla Ciebie ja to konus.

No troche więcej, 189 cm.Nie każdy jest wysoki. Ty pewnie masz 180 i wiadomo,że dla Ciebie ja to konus.