Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

No nie wytrzymie :dobry:-taka promocja że zasnąć nie mogę i musiałem sobie te Eclipse teraz zamówić.......2:30 a ja sobie mierze stope na kartce:DC:
Ja z ekscytacji zamówiłem z czerwonym chcąc ze złotym więc musiałem anulować i jeszcze raz pykać. Mam nadzieję, że ze zwrotem hajsu problemu nie będzie.

@allan77 :friends:

Tej, ludzie, ale jak to jest z tymi butami z neta??
Bo przecież jak w stacjonarnych sobie mierzę, to długo trwa,zanim dobiorę rozmiar bucisza.
A wy przez neta tak na pałe sobie bierzecie?? Jakoś mierzycie stopę, czy jak?

E. Dodam ,ze mam nr 37 i żeby nikt mnie obśmiewał zaraz

Tej, ludzie, ale jak to jest z tymi butami z neta??
Bo przecież jak w stacjonarnych sobie mierzę, to długo trwa,zanim dobiorę rozmiar bucisza.
A wy przez neta tak na pałe sobie bierzecie?? Jakoś mierzycie stopę, czy jak?

E. Dodam ,ze mam nr 37 i żeby nikt mnie obśmiewał zaraz

Trzeba sprawdzać cm wkładki choć z tym też jest różnie.
Ja wiem, że z Adidasa mam 44 2/3, a w Asicsach 45. Trzeba zapamiętać rozmiarówkę :D
Najlepiej jest brać kilka rozmiarów i odesłać po prostu, ale no czekanie na zwrot pieniędzy to nie jest to.

Trzeba sprawdzać cm wkładki choć z tym też jest różnie.
Ja wiem, że z Adidasa mam 44 2/3, a w Asicsach 45. Trzeba zapamiętać rozmiarówkę :D
Najlepiej jest brać kilka rozmiarów i odesłać po prostu, ale no czekanie na zwrot pieniędzy to nie jest to.

Ja mam jedną stopę dłuższą. Jedna ma 36,5 druga 37. Mi ciężko dobrać coś sensownego,bo mała stopa. Też w damskich latałem, albo neutralach

No to masz zajebisty wybór bo i na dziecięce i damskie się łapiesz:OK:
Druga strona medalu jest taka, że o męskich to możesz poczytać na Cohones.:goldi:

Czasem są 38, ale rzadko w sportowych, bo częściej 39, ale to za duże kajaki już dla mnie.
38 , jeszcze czasem jakieś takie pomniejszone, to może być .

Widzę, że dyskusja o butach. Mój brat zażyczył sobie w prezencie kultowe klapki KUBOTA ale za chuja nikt nie pisze ile cm mają a wiadomo trzeba wiedzieć żeby móc je nosić prawilnie jak należy
6f3b4a90-9c30-4d80-b6b0-8a94bf78e40f.jpg

A ile wg Ciebie powinienem mieć? Skoro w porywach mam 160 centów???:boystop:

No to reserved kids stoi otworem:corn:

Przepraszam, już się nie śmieję bo to głupi temat do żartów. Inna sprawa, że takiego konusa to jeszcze nie znałem:deniro:

No to reserved kids stoi otworem:corn:

Przepraszam, już się nie śmieję bo to głupi temat do żartów. Inna sprawa, że takiego konusa to jeszcze nie znałem:deniro:

Nie każdy jest wysoki. Ty pewnie masz 180 i wiadomo,że dla Ciebie ja to konus.

Tak sie spytam.masz kompleks co do wzrostu? Ja spotkalem takich co agresywni byli w chuj.mi tam ryba kto ilema wzrostu....wazne ze ja mam 185:mamed:

No troche więcej, 189 cm.
Mam niskich kumpli z maty i to nieźle dziki, ale tak niskiego chlopa to jeszcze nie widziałem. Koniec tematu. Jebac biedę, nawet te centymetrowa

Back