D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A tak to jest gowno warta :(jakby nie obchodzila klakami to bylaby warta swojej ceny
Ostatnio w top secret była duża wyprzedaż, może jeszcze coś zostałoJakieś przeceny juz ruszyły?
23.06 zara, reserved byla 4 dniowa 8-12.06 z kuponem rabatowym 40%, jeszcze byly jakies w medicine i top secret.Jakieś przeceny juz ruszyły?
w hm masz onlineJakieś przeceny juz ruszyły?
Pierwsząktora brac?
![]()
![]()
Druga lepsza w wujktora brac?
![]()
![]()
Dzięki, ale mała pomyłka. Ja fanatyk Air Maxów :D@aqua @respect @MuraS i inni lubiacy buty MJ.
Jest pare fajnych ofert w zaleznosci od gustu oczywiscie.Nawet z przesylka.
http://m.size.co.uk/mens?q=Jordan&sort=price&fromRefine=1
O kurwa ale trepceChyba się dźwignę na nie, do idealności brakuje im tylko tego, żeby robiły loda
![]()

Chyba, że chodzisz po górach, to zwracam honor i szanuję!!!Górach nie, ale planuję w te wakacje pocisnąć w góry. Za to dużo zasuwam po otwartych strzelnicach. W tych butach zajebiste jest to, że są bardzo wygodne i komfortowe zarówno w lato jak i w zimę.O kurwa ale trepceChyba, że chodzisz po górach, to zwracam honor i szanuję!!!
taa, smród jak uj w lato w takich papciach : D winszuje latem w takichkomfortowe zarówno w lato

W tym rzecz, że właśnie dobra bawełniana skarpeta i upały w tych butach nie straszne. Były projektowane pod upalny Afganistan i zostały tam docenione. Paru moich ziomków chodzi i nie narzeka.taa, smród jak uj w lato w takich papciach : D winszuje latem w takich![]()
W tym rzecz, że właśnie dobra bawełniana skarpeta i upały w tych butach nie straszne. Były projektowane pod upalny Afganistan i zostały tam docenione. Paru moich ziomków chodzi i nie narzeka.
Żeby tylko nie jebły po miesiącu, z takimi "markami" to nigdy nie wiadomo :) mi ten model Sprandi![]()
Byłem przejazdem w Częstochowie, wpadłem na chwilę do Galerii Jurajskiej. Miałem kupić jakieś Nki albo coś w tym stylu. Nie znalazłem nic ciekawego albo nie było rozmiaru. Poszedłem więc polazic po sieciowkach. W ręce, a właściwie na stopy wpadly mi powyższe buciki. Reserved 90 zł :D
wpadł w oko za 119 zł ale w żadnym CCC ich nie widziałem bo bym nawet zaryzykował:
Są bardzo solidnie wykonane. Jestem zaskoczony. Do tego bardzo wygodne. Nie tak jak Nki, ale na pewno mają lepsze szycie. Dam znać po pół roku. Z drugiej strony, ja nie niszczę butów, bo mam dużo par, więc nawet kilkuletnie są w bardzo dobrym stanie.Żeby tylko nie jebły po miesiącu, z takimi "markami" to nigdy nie wiadomo :) mi ten model Sprandiwpadł w oko za 119 zł ale w żadnym CCC ich nie widziałem bo bym nawet zaryzykował:
![]()
Co drugi na otwartej strzelnicy w nich popierdala ;)Nie no jak pojedziesz do Afganu to ok, ale jak przykurwisz w krótkich spodenkach gdzieś i z takimi trepcami to też szanuję, mimo że nie ogarniam :D
nie rozśmieszaj mnie że w skarpetach za stówke popierdzielaszJak się zapierdala w skarpetach za parę zł

nie rozśmieszaj mnie że w skarpetach za stówke popierdzielasz![]()
podbijamMa ktoś kody na buty do worldbox.pl ?